Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти

Домашен оазис

Съзнанието ни се презарежда най-добре, когато е заобиколено от приятни текстури и меки цветове. Нашата колекция „Домашен оазис“ черпи вдъхновение от естествената красота на земята.

Създай успокояваща атмосфера у дома с аксесоарите ни от дърво – рамки, кутии и контейнери. Те ще внесат топлина в интериора, вдъхвайки свежест на всяка модерна обстановка. Уютът се допълва от текстил в меки, но същевременно грабващи цветове. Съдовете за маса, напомнящи глина от старинни племена, усилват етно усещането. Естественият глинен цвят приютява всяко ястие по уникален начин. Усети силата на природата… Днес!

Бамбуковите кошници са практичен помощник за организиране на малки предмети, като същевременно поставят стилен акцент на една естествена атмосфера във всеки интериор.

Представената оферта ще бъде налична в магазините на PEPCO от юни 2021 г. и е валидна до изчерпване на количествата. Офертата в отделните магазини може да се различава по отношение на количеството и наличността на асортимента. Снимките показват примери за модели на продукти и може леко да се различават от реалността.

Може да се интересувате и от: