Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти
25
лв.
Табуретка
сгъваема, с меко покритие,
ø 45 см, височина: 42 см
15
лв.
Възглавница
с калъфка 100% памук,
45 x 45 см

Домашен оазис

Съзнанието ни се презарежда най-добре, когато е заобиколено от приятни текстури и меки цветове. Нашата колекция „Домашен оазис“ черпи вдъхновение от естествената красота на земята.

Създай успокояваща атмосфера у дома с аксесоарите ни от дърво – рамки, кутии и контейнери. Те ще внесат топлина в интериора, вдъхвайки свежест на всяка модерна обстановка. Уютът се допълва от текстил в меки, но същевременно грабващи цветове. Съдовете за маса, напомнящи глина от старинни племена, усилват етно усещането. Естественият глинен цвят приютява всяко ястие по уникален начин. Усети силата на природата… Днес!

6
лв.
Чиния
дълбока,
кап. 550 мл
5
лв.
Картина
на платно,
35 x 40 см
8
лв.
Рамка
за 6 снимки,
42,7 x 42,7 x 2,5 см
15
лв.
LED светлини
20 светлини
8
лв.
Рамка
за 3 снимки, изправена,
15 x 6,8 x 0,8 см
Бамбуковите кошници са практичен помощник за организиране на малки предмети, като същевременно поставят стилен акцент на една естествена атмосфера във всеки интериор.

Представената оферта ще бъде налична в магазините на PEPCO от юни 2021 г. и е валидна до изчерпване на количествата. Офертата в отделните магазини може да се различава по отношение на количеството и наличността на асортимента. Снимките показват примери за модели на продукти и може леко да се различават от реалността.

Може да се интересувате и от: