Любими

Моят магазин

0

Внеси лофт стил

„Навсякъде е хубаво, но най-вече в лофта”

Намерихме път към лофта и знаем как умно да комбинираме изчистените форми и дизайна! В новата ни колекция ще откриете селекция аксесоари, с които ще преобразите всеки интериор. Индустриалният вид се постига не само с аксесоари в пестеливи форми, но и в убитите цветове. Преобладават сиво и бежово, разнообразявани от кафяво и бяло. Черните акценти добавят стил и изразителност, а металните покрития, благодарение на универсалния си характер, подхождат на всяка стая. Добавете едно-две избуяли зелени растения, меки възглавници и дървени рамки. Те са вечна класика, затоплят всеки интериор и добавят характер. Тази есен на фокус е минимализмът в неговата лофт версия!

„Перфектният старт на деня е в кухнята с любимите хора“

Искате ли да започнете добре деня? Знаем как се прави! Сварете кафе в красивия и практичен инфузер или изберете чаша с инфузер, с която да приготвите любимия си зелен чай.

В магазините ни ще откриете много аксесоари, които със своята актуалност и изчистен вид ще помогнат за приятното ви утро, докато създават индустриална атмосфера в кухнята ви. Освен това, те действат и като декорация – погледнете само ножовете от неръждаема стомана в елегантната черна стойка. Трябва ви купа за плодове? Приготвили сме ви ефектни предложения от метал в модернистичен стил. Лофт интериорът се характеризира и с дървени елементи. Ще ги откриете в кухненските съдове и прибори с бамбук или при бурканите с дървени капаци. Гарантираме, че с тази колекция кухнята ви ще има свежо и модерно лице, а сирената и хапките, сервирани на дървена дъска, изглеждат изключително апетитно.

„Релаксирайте във вашия SPA лофт“

Можете да изберете аксесоари за баня, характерни за стила лофт, като в същото време добавите ефект на SPA у дома с неповторима атмосфера. Дяволът е в детайлите и по-точно в черните такива!

Изберете диспенсер за сапун, контейнер за памучни тампони и метално огледало в този цвят и банята ви ще придобие модерен индустриален вид.

Ще постигнете SPA ефект у дома само с няколко елемента. Вземете например бамбуковите кошници и меките плътни килими, които не само стоплят интериора, но и създават точната атмосфера. Модна закачалка за банята ще добави към интериора от характера на луксозен хотел.

Звучи ли ви индустриално, уютно и с настроение? Идеално!

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната