Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти
15
лв.
Възглавница
пълнеж от полиестер, с памучна калъфка,
35 x 50 см

„Навсякъде е хубаво, но най-вече в лофта”

Намерихме път към лофта и знаем как умно да комбинираме изчистените форми и дизайна! В новата ни колекция ще откриете селекция аксесоари, с които ще преобразите всеки интериор. Индустриалният вид се постига не само с аксесоари в пестеливи форми, но и в убитите цветове. Преобладават сиво и бежово, разнообразявани от кафяво и бяло. Черните акценти добавят стил и изразителност, а металните покрития, благодарение на универсалния си характер, подхождат на всяка стая. Добавете едно-две избуяли зелени растения, меки възглавници и дървени рамки. Те са вечна класика, затоплят всеки интериор и добавят характер. Тази есен на фокус е минимализмът в неговата лофт версия!

8
лв.
Купа
за плодове,
ø 25 см
6
лв.
Кухненска дъска
за сервиране, бамбукова,
55,5 x 16 x 1,5 см

„Перфектният старт на деня е в кухнята с любимите хора“

Искате ли да започнете добре деня? Знаем как се прави! Сварете кафе в красивия и практичен инфузер или изберете чаша с инфузер, с която да приготвите любимия си зелен чай.

В магазините ни ще откриете много аксесоари, които със своята актуалност и изчистен вид ще помогнат за приятното ви утро, докато създават индустриална атмосфера в кухнята ви. Освен това, те действат и като декорация – погледнете само ножовете от неръждаема стомана в елегантната черна стойка. Трябва ви купа за плодове? Приготвили сме ви ефектни предложения от метал в модернистичен стил. Лофт интериорът се характеризира и с дървени елементи. Ще ги откриете в кухненските съдове и прибори с бамбук или при бурканите с дървени капаци. Гарантираме, че с тази колекция кухнята ви ще има свежо и модерно лице, а сирената и хапките, сервирани на дървена дъска, изглеждат изключително апетитно.

10
лв.
Кухненска дъска
бамбукова, с улей за течности,
44,8 x 34 см

„Релаксирайте във вашия SPA лофт“

Можете да изберете аксесоари за баня, характерни за стила лофт, като в същото време добавите ефект на SPA у дома с неповторима атмосфера. Дяволът е в детайлите и по-точно в черните такива!

Изберете диспенсер за сапун, контейнер за памучни тампони и метално огледало в този цвят и банята ви ще придобие модерен индустриален вид.

5
лв.
Диспенсер за сапун
за сапун,
8 x 8 x 8 см
8
лв.
Кош
метален,
29 x 22 x 12.5 см
8
лв.
Огледало
изправено,
18,5 x 9,5 x 20 см
50
лв.
Етажерка за баня с рафтове
бамбук, с отделения от текстил,
44 x 34 x 95,5 см

Ще постигнете SPA ефект у дома само с няколко елемента. Вземете например бамбуковите кошници и меките плътни килими, които не само стоплят интериора, но и създават точната атмосфера. Модна закачалка за банята ще добави към интериора от характера на луксозен хотел.

Звучи ли ви индустриално, уютно и с настроение? Идеално!


Представената оферта ще бъде достъпна в магазините на PEPCO от 23 септември 2021 г. и е валидна до изчерпване на количествата. Офертата в магазините може да се различава по отношение на количеството и наличността на асортимента. Снимките показват примери за модели на продукти и може леко да се различават от реалността.

Може да се интересувате и от: