Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти

Уникални мотиви, пастелни тонове в топлите си нюанси и най-големия комфорт – това са постоянните елементи от колекциите ни за най-малките момиченца. Материалите, от които шием дрехите, са истински приятели на детската кожа. По-често те са от 100% памук, а все по-често са и от органичен памук. Тази комбинация гарантира, че всяко момиченце, което облича дрехи от PEPCO, не само изглежда добре, но и се чувства изключително удобно в тях.

Колекцията за сладкото ти бебче е изпълнена с модерни дизайни и меки цветове. Селекцията от материи е поредното доказателство, че дрешките ни са перфектният избор за детето ти - повечето ни предложения са направени от 100% памук.
4
лв.
Тениска 100% памук
За бебета, с щампа с брокатени елементи,
80-98 см

Представените продукти оповестяват предложенията, които ще се появят своевременно в магазините от м. януари. Предложенията в магазините може да се различават като цена, количество и наличност на асортимента (някои продукти ще са налични само в избрани магазини). Снимките изобразяват примерни мотиви и може да имат малки разлики с тези на действителните продукти.

Предложенията са валидни до изчерпване на количествата.

Може да се интересувате и от: