Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти

Мекота от ново измерение

Избери сертифицирано качество и комфорт за теб и цялото семейство. Колекцията ни от органичен памук е истински приятел на кожата, дори ако е податлива на алергии или раздразнения. Дълготрайна мекота, деликатност и модерни мотиви за всеки вкус. Усети качеството, влюби се в цената.

Сертификатът GOTS гарантира, че всеки етап от производството – от суровия материал до крайния продукт – се извършва според високи социални и природосъобразни критерии. Символът GOTS означава най- високо качество, безопасност за кожата и грижа за околната среда
Органичният памук се подбира ръчно, екологично и с внимание към работните условия. Полетата се поддържат ексклузивно с натурални продукти, щадящи растенията. Всичко това гарантира безопасността на памука.
Дрехите от 100% памук или с високо съдържание на памук предлагат невероятна мекота и комфорт.
Органичният памук e лек и проветлив – в него кожата диша по-добре и съответно се раздразнява по-малко. Дрехите от органичен памук запазват качествата си по-дълго време.
Малките откриватели обожават популярните шарени геройчета. Затова последната ни колекция съчетава най-важното – модерни принтове с любими персонажи и изключителна мекота за гушкане.
За юношите подготвихме колекция с меки цветове и модерни принтове. Комбинирайте смело и преоткривайте стила си всеки ден.

Продуктите са част от ново предложение в нашите магазини, налични до изчерпване на количествата. Възможно е някои от артикулите да бъдат изчерпани на първия ден от промоцията. Възможно е някои от артикулите да не са налични във всички видове, размери и търговски обекти на PEPCO. Снимките са с илюстративна цел и може да се разминават с реалните артикули.

copyright ©Disney

Може да се интересувате и от: