Любими

Моят магазин

0

Благотворителна дейност

Работим с

SOS Детски селища

В европейските страни, в които работят магазините Pepco, ние си сътрудничим с местните селища, които са членове на международната организация SOS Детски селища, която помага на изоставените деца и децата, изправени пред заплахата да изгубят родителската грижа, с цел да ги подготви за живота на възрастните по възможно най-добрия начин. Pepco подкрепя изпълнението на различни образователни и развлекателни проекти в селищата.

Отидете на уебсайта на SOS Детски селища

Джуниър Ачийвмънт България

Водеща образователна организация в България, член на световна мрежа с утвърдена репутация за осигуряване на иновативно и модерно образование на 21 век за учащи от детската градина до университета. Техните образователни продукти и услуги включват програми в 3 тематични области: предприемачество, финансова грамотност и умения за търсене на работа. Pepco България и Джуниър Ачийвмънт си сътрудничат в така наречения проект „Нашето бъдеще“, чиято главна цел е образоването и вдъхновяването на младежите по предприемачеството, бизнеса и икономиката, за да подобрят качеството си на живот; мотивира младежите да бъдат активни и проактивни и ги подготвя да знаят как могат да осъществяват идеите си в конкурентна среда.

Торбички

Всички просоциални кампании финансираме изцяло от печалбите от продажбата на найлонови торбички и торбички за многократна употреба в нашите магазини. Нашите найлонови торбички са торбички ecoLoop, които са направени от 80% рециклирани отпадъци от фолио и са 100% рециклируеми. По този начин се опитваме да намалим отрицателното въздействие на пластмасата върху нашата околна среда, а средствата, получени от продажбата разпределяме за добри каузи.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната