Лятна разпродажба / Промоцията важи от 18.06 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0

За фирмата

Pepco означава непрекъснато развитие

Нашите клиенти обичат Pepco, където могат да купят любимите си висококачествени продукти на много ниски цени. А ние в Pepco обичаме нашите клиенти.

Ние предлагаме продукти, с които цялото семейство може да изрази своя стил и да разкраси своето пространство. След повече от 20 години упорита работа Pepco се превърна в най-популярния търговец на дребно на детски дрехи и водещ доставчик на продукти за декорация на дома в повечето европейски страни, в които работим. Ето защо нашите магазини се посещават от десетки милиони клиенти всеки месец.

Ние искаме да достигнем до всеки клиент

Целта ни е да открием обекти в цяла Европа, за да осигурим достъп на много хора до нашите магазини. Станете част от тази мисия.
Фокусираме се върху осигуряването не само на възможно най-добрата наличност на финансово атрактивни продукти, но и на възможно най-широко географско покритие.

Брой магазини в отделни държави:

Полша
1335
Чехия
301
Словакия
151
Румъния
460
Унгария
252
Словения
40
Хърватия
126
Литва
87
Латвия
60
Естония
37
България
165
Италия
192
Сърбия
133
Испания
228
Германия
63
Гърция
31
Πορτογαλία
14
Βοσνία και Ερζεγοβίνη
32

 

 

Pepco е марка за търговия на дребно, принадлежаща на Pepco Group. Фирмата винаги се стреми да предоставя на своите клиенти – особено на семействата с ограничен бюджет – всичко необходимо за довършване и разкрасяване на домовете им в основните категории продукти за дома, дрехи и бързооборотни стоки.

Независимо дали става дума за Pepco, Poundland или Dealz, малките и средните магазини на Групата се намират в повече от 4000 местни търговски центъра, централни улици и търговски паркове в цяла Европа.

Pepco Group е регистрирана на Варшавската фондова борса от май 2021 година.

Още днес станете част от нашия успех!

Ползи за служителите
Професионални предизвикателства
Възможност за развитие
Система за обучение
Международна среда
Приятелска атмосфера
Отстъпка за служители
Множество ползи за избор
..... и много други!