Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти

Какво ни мотивира?

Клиентът е винаги в центъра на нашия фокус. Развиваме се, отговаряйки на неговите очаквания и нужди. Нашето най-голямо преимущество е широката гама от продукти на достъпни цени, удобни магазини и мило обслужване.
01

Нашата мисия

Да осигурим на нашите клиенти най-лесен достъп до продуктите, които желаят и от които ежедневно имат нужда, както и да им предоставим възможност да облекат семейството си и да декорират и обзаведат дома си на най-ниски цени.
02

Нашата визия

Нашата цел е да станем най-голямата, най-добрата, най-евтината и най-известната верига магазини за дрехи и стоки за дома в Европа.
03

Имаме стратегия

Нашата стратегия се основава на принципите По-голямо - По-добро - По-опростено - По-достъпно в подхода към развитието на бизнеса и Култура, Работна среда, Кариера и Възнаграждения от гледна точка на развитието на хората.

Нашите цифри
говорят сами за себе си!

Динамичното развитие на компанията не е спирало от 1999 г. Първите магазини PEPCO са създадени в Полша през 2004 г. Днес имаме над 3000 от тях в Европа!

Благодарение на големия мащаб на нашата дейност и постоянните грижи за ниски оперативни разходи, ние можем да предлагаме продукти с добро качество на достъпна цена във все повече локации.

> 28 милиона

КЛИЕНТИ МЕСЕЧНО

> 1000

ДУШИ В ЦЕНТРАЛАТА В ПОЛША

> 26 000

СЛУЖИТЕЛИ В 17 ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ

> 3 хиляди

МАГАЗИНА В 17 ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ

> 20 години

НЕПРЕСТАНЕН РАСТЕЖ

> 200 000 м2

СКЛАДОВИ ПОМЕЩЕНИЯ В ЕВРОПА


Искаме да достигнем до всеки

Всяка година средно отваряме триста нови локации и влизаме най-малко на два нови европейски пазара. Само през последното десетилетие броят на служителите в PEPCO се е увеличил десетократно.

Фокусираме се върху осигуряването не само на възможно най-добрата наличност на финансово атрактивни продукти, но и на възможно най-широко географско покритие.

Брой магазини в отделни държави:

Гърция
15
Полша
1203
Чехия
276
Словакия
140
Румъния
418
Унгария
231
Словения
38
Хърватия
114
Литва
75
Латвия
55
Естония
33
България
139
Италия
115
Сърбия
106
Испания
157
Австрия
67
Германия
5

 

 

Търговската марка PEPCO е част от Pepco Group. Компанията е отдадена на своите клиенти – особено на семейства с бюджет. PEPCO предлага продукти за широка употреба, облекло, както и бързооборотни потребителски стоки, които подобряват ежедневието на всеки.

Независимо дали под името PEPCO, Poundland или Dealz, нашите малки до средни квартални магазини са удобно разположени в над 4000 центъра за пазаруване, популярни улици или търговски паркове в 19 европейски държави.

Pepco Group дебютира на Варшавската фондова борса през месец май 2021 г.

Научи повече за Pepco Group.

Нашата история е история на успеха!

2022

Pepco вече и в Германия!

2021

Появяваме се в в Австрия и Испания!

2020

Отваряме магазини в Италия и Сърбия

В Полша отбелязваме отварянето на 1000-ния магазин PEPCO
2019

България се присъединява към семейството на PEPCO.

2018

Появяваме се в Латвия и Естония.

2017

Отваряме магазини в Хърватия, Словения и Литва.

2016

За по-малко от две години удвояваме броя на магазините - отваряме 1000-ния магазин PEPCO в Европа.

Открийте повече
2015

PEPCO вече може да бъде посетен в Румъния и Унгария.

2014

Честваме откриването на 500-ния магазин PEPCO.

от 2013

Нашите магазини също започват да обслужват клиенти извън Полша.

PEPCO отваря врати в Чехия и Словакия.
2007

Отваряме 100-ния магазин PEPCO.

2004

Първите 14 магазина PEPCO са отворени в градовете: Познан, Бидгошч и Гданск.

1999

Началото на полагане на основите на веригата магазини.

Нашите служители са визитката на марката PEPCO!

Компанията се развива динамично благодарение на своите служители и те заедно с нея се учат, следват своите стремежи и се развиват.

В Европейската мрежа на PEPCO работят над 26 000 служители, сред които над 1000 в централата в Познан и над 1000 в дистрибуцията. Сред настоящите служители все още има хора, които през 1999 г. в екип от няколко десетки души, започнаха да развиват нашата компания. Това е една от причините, поради които, въпреки мащаба на нашата дейност, успяваме да поддържаме открита, семейна атмосфера в компанията.

Преди това отговарях за един пазар в продължение на пет години, а днес като Директор продажби на Южноевропейския регион управлявам осем различни държави. Това е невероятен опит, защото въпреки тясносвързаната организационна култура, все още имам възможността да науча ново поведение и малко по-различен подход към живота.
Когато ме питат хора извън PEPCO за причините за непрекъснатото успешно развитие на компанията в продължение на повече от 20 години, аз неизменно отговарям: невероятни служители и работна атмосфера, основана на петте ценности, от които се ръководи компанията: уважение, честност, сътрудничество, ентусиазъм и усъвършенстване. Работейки в PEPCO от първия ден от неговото съществуване, го усещам всеки ден.
PEPCO е място за международно сътрудничество. Тук работят надеждни хора, които ежедневно показват невероятна ангажираност и желание за постигане на успех. В ИТ отдела всекиго очакват без почивка нови предизвикателства и нови проекти. Сред нас съществува култура на учене от грешки, където неуспехът се третира като възможност за научаване и развитие.
Работата в компания, която не щади ресурси и се грижи за развитието и образованието на най-младите, позволява на служителите да реализират свои собствени идеи за социални проекти, а това е сбъдната мечта за всеки, който иска да действа в сферата на корпоративната социална отговорност.

Още днес станете част от нашия успех!

Ползи за служителите
Професионални предизвикателства
Възможност за развитие
Система за обучение
Международна среда
Приятелска атмосфера
Отстъпка за служители
Множество ползи за избор
..... и много други!

Благотворителна дейност

В PEPCO нашите социални приоритети са насочени към децата и подобряване качеството на свободното им време, развитието и образованието им и осигуряване на равни възможности в живота им. Сътрудничим си с обществени благотворителни организации, разработваме наши собствени, вътрешни програми за подпомагане и участваме като доброволци. Във всички страни, в които провеждаме дейност, създаваме различни инициативи, насочени към децата.

Усилената работа носи резултати!

PEPCO е една от най-ценените марки сред клиентите и експертите на пазара!

Доказателство за това са милионите купувачи в нашите магазини, наградите и браншовите отличия, присъждани за качество, популярност, доверие и репутация. Гордеем се с всички похвали, които ни мотивират да продължаваме да се развиваме в полза на нашите клиенти и служители.

Покажи още:

Звезда за качество на услугите 2020

Наградата се присъжда на компании за високото качество на обслужване на клиента, оценено от Полската програма за качество на услугите, която...
Прочетете още
Наградата се присъжда на компании за високото качество на обслужване на клиента, оценено от Полската програма за качество на услугите, която изследва нивото на удовлетвореност на потребителите през цялата година и обработва милиони данни всяка година. Проведеното за пореден път проучване ясно показва, че клиентите на PEPCO ни разпознават като приятелска и надеждна марка.

Супер марка 2020

Отличие за най-развиващите се, разпознаваеми и иновативни марки, присъстващи на полския пазар. Марката PEPCO отново получи наградата SUPER BRAND 2020 за...
Прочетете още
Отличие за най-развиващите се, разпознаваеми и иновативни марки, присъстващи на полския пазар. Марката PEPCO отново получи наградата SUPER BRAND 2020 за Качество, Доверие и Репутация. Класацията оценява: пазарната позиция на отделните марки и техния прогрес, качеството на продуктите или услугите и степента на доверие на клиентите.

Марка Dekady

Специално отличие, присъдено на марката PEPCO като част от юбилейното издание на програмата „Добра марка - Качество, доверие, репутация“ за редовно...
Прочетете още
Специално отличие, присъдено на марката PEPCO като част от юбилейното издание на програмата „Добра марка - Качество, доверие, репутация“ за редовно участие в плебисцита в периода 2009-2019 г. PEPCO е единствената марка, отличавана сред дискаунтните магазини и една от най-ценените компании сред потребителите и експертите на пазара в продължение на десет години!

Звезда за качество на услугите 2019

Наградата се присъжда на компании за високото качество на потребителското обслужване, оценено от Полската програма за качество на услугите, която изследва...
Прочетете още
Наградата се присъжда на компании за високото качество на потребителското обслужване, оценено от Полската програма за качество на услугите, която изследва нивото на удовлетвореност на потребителите през цялата година и обработва милиони данни всяка година. Проведеното за пореден път проучване ясно показва, че клиентите на PEPCO ни разпознават като приятелска и надеждна марка.

Супер марка 2019

Отличие за най-развиващите се, разпознаваеми и иновативни марки, присъстващи на полския пазар. Марката PEPCO отново получи наградата SUPER BRAND 2019 за...
Прочетете още
Отличие за най-развиващите се, разпознаваеми и иновативни марки, присъстващи на полския пазар. Марката PEPCO отново получи наградата SUPER BRAND 2019 за Качество, Доверие и Репутация. Класацията оценява: пазарната позиция на отделните марки и техния напредък, качеството на продуктите или услугите и степента на доверие на клиентите.

Forbes Diamonds 2018

Това е класация на най-динамично развиващите се предприятия в Полша. В съгласие с редакторите на месечното списание "Форбс" и въз основа...
Прочетете още
Това е класация на най-динамично развиващите се предприятия в Полша. В съгласие с редакторите на месечното списание "Форбс" и въз основа на данните събрани от информационната агенция Bisnode Полша, се създава база данни на компании, получили положителен рейтинг за кредитоспособност. PEPCO отново беше победител в плебисцита.

Звезда за качество на услугите 2018

Наградата се присъжда на компании за високото качество на обслужване на клиента, оценено от Полската програма за качество на услугите, която...
Прочетете още
Наградата се присъжда на компании за високото качество на обслужване на клиента, оценено от Полската програма за качество на услугите, която изследва нивото на удовлетвореност на потребителите през цялата година и обработва милиони данни всяка година. Проведеното за пореден път проучване ясно показва, че клиентите на PEPCO ни разпознават като приятелска и надеждна марка.

Супер марка 2018

Отличие за най-развиващите се и разпознаваеми марки, присъстващи на полския пазар. Марката PEPCO отново получи много висока оценка и по този...
Прочетете още
Отличие за най-развиващите се и разпознаваеми марки, присъстващи на полския пазар. Марката PEPCO отново получи много висока оценка и по този начин получи наградата SUPER BRAND 2018 за качество, доверие и репутация. Класацията оценява: пазарната позиция на отделните марки и техния прогрес, качеството на продуктите или услугите и степента на доверие на клиентите.

AI Excellence Award 2017

Престижната награда Best Retailer of the Year 2017 и AI Excellence Award са най-голямото постижение за 2017 г .: 1000 откривания...
Прочетете още
Престижната награда Best Retailer of the Year 2017 и AI Excellence Award са най-голямото постижение за 2017 г .: 1000 откривания на магазини. Награди признавани от AI Global Media.

Супер марка 2017

Отличие за най-развиващите се и разпознаваеми марки, присъстващи на полския пазар.
Отличие за най-развиващите се и разпознаваеми марки, присъстващи на полския пазар.

Звезда за качество на услугите 2017

Отличие, присъдено на компании за високо качество на потребителското обслужване, оценено от Полската програма за качество на услугите.
Отличие, присъдено на компании за високо качество на потребителското обслужване, оценено от Полската програма за качество на услугите.

Forbes Diamonds 2017

За десети път, в съгласие с редакторите на месечното списание Forbes, Bisnode Полша разработи списък с най-динамично развиващите се компании в...
Прочетете още
За десети път, в съгласие с редакторите на месечното списание Forbes, Bisnode Полша разработи списък с най-динамично развиващите се компании в страната. Тези, които най-бързо увеличиха стойността си през последните три години. В класацията на компаниите, отличени във Великополска област, PEPCO зае първо място.

Retailers' Awards 2016

Retail Awards е едно от най-големите събития в Полша, което всяка година събира няколкостотин от най-важните инвеститори и предприемачи в Централна...
Прочетете още
Retail Awards е едно от най-големите събития в Полша, което всяка година събира няколкостотин от най-важните инвеститори и предприемачи в Централна и Източна Европа. PEPCO спечели в категорията Best Expansion, а нашият главен оперативен директор, Марчин Станко, беше номиниран за наградата Best Manager of the Year.

Добра марка 2016

Това отличие се присъжда на най-иновативните, развиващите се и разпознаваеми полски марки. Класацията оценява: пазарната позиция на отделните марки и техния...
Прочетете още
Това отличие се присъжда на най-иновативните, развиващите се и разпознаваеми полски марки. Класацията оценява: пазарната позиция на отделните марки и техния прогрес, качеството на продуктите или услугите и степента на доверие на клиентите. PEPCO спечели титлата "Добра марка" за трети пореден път.

Forbes Diamonds 2016

Това е класация на най-динамично развиващите се предприятия в Полша. Въз основа на данните, събрани от информационната агенция, се създава база...
Прочетете още
Това е класация на най-динамично развиващите се предприятия в Полша. Въз основа на данните, събрани от информационната агенция, се създава база данни на компании, получили положителна оценка за кредитоспособност. PEPCO отново беше победител в плебисцита.

Гепарди в бизнеса 2015

Списъкът на лауреатите е съставен според увеличението на пазарната стойност. За анализа се избират компании, които са постигнали съответните приходи и...
Прочетете още
Списъкът на лауреатите е съставен според увеличението на пазарната стойност. За анализа се избират компании, които са постигнали съответните приходи и печалба за даден период и стойността на техния капитал е положителна. Финансовите резултати на полските компании се анализират от Института за европейски бизнес.

Retailers' Awards 2014

Gala CEE Retail Awards е едно от най-големите събития за търговски недвижими имоти в Полша, което обединява няколкостотин от най-важните инвеститори...
Прочетете още
Gala CEE Retail Awards е едно от най-големите събития за търговски недвижими имоти в Полша, което обединява няколкостотин от най-важните инвеститори и предприемачи в Централна и Източна Европа всяка година. PEPCO спечели в категорията Discount Retailer of the Year 2014.