Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0

Нашето качество

Най-доброто за теб и твоето семейство. Винаги. Високо качество на достъпни цени – това е максимата, която следваме неотлъчно, за да посрещнем изискванията на нашите клиенти.

Продуктите от колекциите ни покриват специфични стандарти за качество. Затова внимателно проверяваме безопасността, функционалността и качеството на всяко наше предложение, без изключение.

Екипът ни за контрол на качеството е изграден от висококвалифицирани специалисти, отговарящи за конкретни звена от продукти.

Тестовете се извършват на всекидневна база в съответствие с международни директиви, регулации, стандарти и законови разпоредби.

Нашите специалисти работят в тясно сътрудничество с външни, акредитирани лаборатории и сертифициращи органи, които следят за спазването на най-високите стандарти за качество. Специалните маркировки и символи, които можеш да откриеш на нашите продукти, са доказателството за успешната ни кооперация.

Pepco маркировки

ORGANIC COTTON

Богатият ни асортимент от памучни предложения включва специална линия продукти с етикет ORGANIC COTTON – селекция продукти, съдържащи или направени изцяло от органичен памук. Органичният памук е суров материал, който се извлича на ръка чрез екологични земеделски методи. Плантациите се обработват с естествени пестициди, гарантирайки устойчиво развитие на екосистемата.

RECYCLED POLYESTER

Този етикет гарантира, че продуктът е частично или изцяло направен от рециклиран полиестер. Стратегията ни в областта на възобновяемите материали е още един стълб, подкрепящ устойчивото развитие.

Сертификати

OEKO – TEX

OEKO-TEX® Standard 100 е световнопризнат стандарт в областта на текстилната безопасност. Той гарантира, че всеки елемент на продукта е тестван за наличието на зловредни химикали – от материята до принтовете, копчетата, циповете, етикетите и други декоративни части.

Съвкупност от сертификата OEKO-TEX® Standard 100 за химическа безопасност на продукта и сертификата OEKO-TEX® STeP, който гарантира, че методът на създаване на продукта не вреди на околната среда.

GOTS (Global Organic Textile Standard)

Този сертификат обхваща всеки етап от създаването на органичен текстил – от произхода на преждата, през използваните съединения, до екологичния отпечатък на производствения процес.

СТАНДАРТ ЗА ОРГАНИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ

Международните стандарти Organic 100 и Organic Blend Content верифицират наличието на материи от органичен произход. Те покриват целия производствен процес от събирането до обработката на суровия материал.

Стандарт Organic 100 Claim се дава на продукти с поне 95% съдържание на органичен памук.

Стандарт Organic Blended Claim, от друга страна, се присъжда на продукти с поне 5% съдържание на органичен памук.

СТАНДАРТ GLOBAL RECYCLED

Международен стандарт, задаващ изисквания относно създаването на рециклирани материи. Той обхваща цялата верига на производство, намалява негативното влияние върху околната среда и осигурява работна среда, уважаваща правата на работниците.

Продуктите с този етикет трябва да съдържат поне 50% рециклиран материал.

СТАНДАРТ RECYCLED CLAIM

Стандарт за количеството рециклиран материал в продуктите. Сертификатът се присъжда от независима организация на производители, чиито продукти съдържат поне 5% рециклирани материи.

Стандарт Recycled Claim 100 се дава на продукти с поне 95% съдържание на рециклиран материал.

В случаите, когато съдържанието на рециклиран материал е под 95%, се присъжда сертификатът Recycled Claim Standard Blended.

VEGAN и VEGETARIAN

Тези сертификати се отнасят за храни, както и за индустриални или козметични продукти. Те са гарант за степента съдържание на съставки с животински произход.

Vegan – на никой етап от производството не е използван суров материал с животински произход. Не съдържа животински продукти.

Vegetarian  – на никой етап от производството не е използван суров материал с животински произход. Може да съдържа животински продукти, напр. соя, мед, мляко или производни на яйцата (с изключение на яйца от кокошки, отглеждани в клетки).

INTERTEK

Международен знак за качество, присъждан от независими лаборатории, включително Intertek Testing Laboratory. Сертификатът гарантира, че продуктът се придържа към Европейските стандарти за безопасност, качество и ефективност.

TÜV Rheinland CERTIFIED

Международни знаци за качество, присъждани от независимия орган TÜV Rheinland. Сертификатите потвърждават, че продуктът е преминал през усърдно тестване спрямо Европейските стандарти за безопасност, качество и ефективност.

Преди присъждането на сертификат, TÜV Rheinland верифицира продукта в контекста на неговата безопасност, издръжливост, функционалност, годност за използване, както и производствен процес.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната