Съдържание:

  1. Какво да купите за Деня на детето?
  2. Ден на детето - подаръци за най-малките в Pepco
  3. Ден на детето - подаръци за деца в предучилищна и училищна възраст
  4. Какъв подарък за Деня на детето за тийнейджъри?
  5. Какво да купите на тийнейджъра за Деня на детето?
  6. Какво да купите на тийнейджърка за Деня на детето?
  7. Какво да купите на вече пораснало дете за Деня на детето?

Всеки родител знае добре, че няма нищо по-красиво и ценно на света от лъчезарната детска усмивка. Всеки ден правим всичко възможно, за да осигурим на децата си мирно и спокойно детство, изпълнено с щастливи спомени. Въпреки това има един специален ден в годината, който си заслужава да бъде отбелязан. Разбира се, става дума за Деня на детето! 

Денят на детето вече е съвсем близо, а Вие все още нямате идея за подарък за Вашето дете? Идваме на помощ! Сега в Pepco ще намерите изключително богат избор от атрактивни детски играчки, които са идеален подарък за Деня на детето.

Какво да купите за Деня на детето?

Преди да посегнете към модерна играчка, помислете дали тя е най-подходящият избор. Най-добрите подаръци са тези, които са съобразени с действителните интереси на детето. Така че изберете предмет, който:

  • ще бъде свързан с това, от което детето Ви се интересува най-много;
  • ще поднесе на детето Ви изненада;
  • ще му хареса.

Изкушението да се купуват подаръци, които са практични или свързани с учене, а не с развлечение, е голямо. Все пак добре е да не забравяме, че подаръкът за Деня на детето трябва преди всичко да направи детето щастливо и да е подходящ за възрастта му.

Ден на детето – подаръци за най-малките в Pepco

Търсите подарък за малчуган, който празнува един от първите празници Ден на детето в живота си? В Pepco ще откриете огромен избор от идеални идеи за подаръци. Ето някои от тях:

  • Меко одеяло вдъхновено от любимите приказки на Вашето дете.
  • Дрънкалка, гризалка или плюшена играчка.
  • Играчки съобразени с възрастта на детето – например плюшени играчки или образователни играчки за най-малките. 
  • Цветни пластмасови контейнери за играчки, игри и други джаджи.

Както виждате, не липсват идеи какво да купите за Деня на детето на най-малките. А какво да изберете за деца в училищна възраст или тийнейджъри?

Ден на детето – подаръци за деца в предучилищна и училищна възраст

Група усмихнати деца, играещи в парка

Макар че може да изглежда изкушаващо да купите цветна раница или нов моливник като подарък за дете в училищна възраст, ако това не съответства на настоящите мечти на детето Ви, по-добре е да изберете нещо друго. Денят на детето се празнува на първи юни – малко преди края на учебната година. Допълнително това е повод, който си заслужава да отбележите с подарък, който ще донесе чиста радост и не е задължително да е свързан с науката. 

Изключение правят случаите, когато детето мечтае за нов моливник с изображение на любимия му герой или за модерна раница. В Pepco Ви очакват разнообразни артикули за деня на детето за деца в предучилищна възраст или ученици:

  • Творчески играчки, съобразени с възрастта на детето – например строители или други пъзели.
  • Колекционерски фигурки, вдъхновени от приказки, филми и това, което децата харесват най-много.
  • Кукли, коли и много други играчки.
  • Пъзели и игри.

Вашето дете постоянно е в движение и имате усещането, че то има безкраен запас от енергия? Когато търсите идеалния подарък за Деня на детето, не забравяйте да вземете това предвид. Вашето дете ще се зарадва на играчки и приспособления, които ще му помогнат да открие нови форми на движение или да развие тези, които вече познава. В офертата на Pepco сме подготвили няколко предложения, които със сигурност ще му харесат: топки, въжета за скачане, ластици за скачане и много други! 

Какъв подарък за Деня на детето за тийнейджъри?

Не само най-малките деца очакват с нетърпение Деня на детето. Ако детето Ви вече е в тийнейджърска възраст, определено можете да разширите кръга от идеи за подаръци. В този случай обикновените играчки вече няма да са подходящи, но можете да използвате предмети, свързани с неговите или нейните интереси, които вече могат да бъдат доста специфични. Смартфони, таблети, безжични слушалки или Bluetooth високоговорители са подаръци, които са популярни сред тийнейджърите. Ако Вашият тийнейджър обича да се занимава с физическа активност, помислете за закупуване на спортна екипировка, например баскетболна топка, скейтборд или скутер. 

Какво да купите на тийнейджъра за Деня на детето?

Това зависи от интересите му! Не всяко момче ще се зарадва на компютърна игра или нов скейтборд. Съобразете подаръка с неговите или нейните интереси. Ако те се сменят често или не са особено специфични, можете да заложите на подарък от категорията облекло. Интересен вариант за момче могат да бъдат модерни блузи, вдъхновени от любимите му филми или телевизионни сериали, но също и тениски с щампа. Разбира се, можете да ги намерите в Pepco! 

Подарък за тийнейджър за Деня на детето 

Какво да купите на тийнейджърка за Деня на детето?

Изборът на подарък за дъщеря на тийнейджърска възраст също може да бъде предизвикателство. В зависимост от интересите и навиците ѝ можете да ѝ подарите мечтаната рокля, панталон или обувки, но също така и ефектна дамска чанта, нова книга от любимия ѝ автор или настолна игра. Съобразете подаръка с интересите на Вашата тийнейджърка и с това дали той действително ще ѝ бъде полезен и ще ѝ хареса. 

Много хора се чудят какво да купят на детето си за Деня на детето, за да го направят щастливо и да го изненадат. Никой обаче не познава Вашето дете по-добре от Вас, затова потърсете допълнително вдъхновение в ежедневието си. Помислете какво обича да прави детето Ви през свободното си време – може би играе игри или гледа анимационни филми? Детските интереси могат да бъдат временни и непостоянни, но въпреки това проследяването им помага винаги да имате готова идея за подарък, и то не само за Деня на детето.

Какво да купите на вече пораснало дете за Деня на детето?

Детето Ви вече отдавна е изхвърчало от семейното гнездо? То все още е Вашето дете, така че си спомнете за него и в Деня на детето. В Pepco имаме няколко идеи какво да купите на порасналите деца за Деня на детето!

  • Аксесоари за обзавеждане на интериора – ако Вашето дете вече живее самостоятелно, може би все още му липсват някои детайли: меко одеяло, декоративни възглавници, ефектни фенери или ваза.
  • Спално бельо или посуда – тоест друг подарък с практичен характер. Комплектът елегантно спално бельо е полезен във всеки дом, както и комплектът чинии или прибори за хранене.
  • Билет за съвместно излизане – например на кино, театър или концерт. Кога за последен път сте излизали в града за нещо друго освен за пазаруване или по други причини? 

Вместо да се чудите какво да подарите на детето си за Деня на детето, когато то вече е пораснало, посетете магазин на Pepco или изберете билети за атракция по Ваш избор и му направете специална изненада!