Съдържание:

  1. Традиционни подаръци за Деня на влюбените
  2. Малки подаръци за Свети Валентин
  3. Креативни идеи за подаръци за Свети Валентин

Денят на Свети Валентин, известен още като празник на влюбените, е идеалната възможност да покажем на любимия човек колко е важен за нас. Подаръците за Свети Валентин са лесен начин да изразите чувствата си… без думи. Можем да изберем традиционните цветя и шоколадови бонбони, да подарим на любимия си човек бижута или малък сувенир за дома, като например ароматна свещ или рамка с ваша обща снимка. Вижте какъв подарък за Свети Валентин можете да подарите на 14 февруари!

Традиционни подаръци за Деня на влюбените

В Деня на влюбените някои подаръци се смятат за класически и са неизменно популярни. Тези традиционни подаръци имат голяма сила да изразяват чувствата по прост начин!

Цветята (особено червените рози!) се смятат за универсален символ на любовта. Когато избирате букет, можете да добавите лична бележка към него и да се погрижите за тържествено връчване. Кутия висококачествени шоколадови бонбони е пореден класически подарък за Свети Валентин. За да направите този подарък по-специален и личен, потърсете шоколадови бонбони с нестандартни пълнежи, необичайни вкусови комбинации или в оригинална форма. Когато избирате бижута, обърнете внимание на стила, който най-добре подхожда на получателя. Това може да е деликатна гривна, елегантно колие или фин пръстен. Ако допълнително се погрижите за гравиране – подаръкът за Свети Валентин ще бъде още по-специален.  

Малки подаръци за Свети Валентин

Дори малък подарък може да има голямо значение! Важното е такъв подарък да има романтичен подтекст или да е свързан с интересите на получателя. Какви малки, но смислени подаръци могат да се използват като подарък за Свети Валентин? 

Инфографика на Pepco "Какво да купим за Свети Валентин?"

Свещите винаги са чудесна идея! Те спомагат за създаването на вълшебна и романтична атмосфера, изпълвайки интериора с топло сияние и красив аромат. Изберете свещи с аромати, които имат специално значение и за двама ви, например напомнят за съвместни моменти и преживявания. Можете да изберете и красиви декоративни свещници, които ще се превърнат не само в практичен, но и в елегантен елемент от интериора. Чудесна алтернатива на свещите и свещниците могат да бъдат модерните ароматизатори! Вижте актуалната колекция от свещи и свещници в Pepco.

Ако любимият човек обича да чете, добрата книга може да бъде чудесен подарък за Свети Валентин. Това може да е романтичен роман (идеален за празника на влюбените!), последната стихосбирка на любим поет или роман на любим писател. Универсална идея за малък подарък за Деня на влюбените е чаша с романтично послание, персонализиран дизайн или споделена снимка. 

Козметичните комплекти за баня, като соли за вана, топки за ванаили ексклузивни душ гелове също са подходящи за подарък за Свети Валентин. Сукуленти и други малки растения в саксии или дръвче бонсай е подарък, който… ще расте заедно с Вашата любов. Рамки за снимка е поредна чудесна идея за подарък за Свети Валентин. Можете да изберете рамка с романтичен мотив и да добавите ваша обща снимка. Това е не само подарък, но и красив спомен за моментите, прекарани заедно.

Креативни идеи за подаръци за Свети Валентин

Подаръци за Деня на влюбените от Pepco

Денят на влюбените е идеалната възможност да освободите творчеството си и да изразите чувствата си чрез уникални и лични подаръци. 

Ето няколко вдъхновяващи идеи за персонализирани и ръчно изработени подаръци:

  • Албум със споделени спомени – създайте свой собствен албум със снимки и бележки, които документират най-важните моменти от връзката Ви. Това може да бъде обикновена книжка със залепени снимки и кратки описания или по-сложен проект за албум.
  • Ръчно изработени свещи – създайте свои собствени свещи с любимите аромати и цветове на партньора или на партньорката си. Това е не само личен подарък, но и начин да създадете романтична атмосфера – блясъкът и ароматът на ръчно изработената свещ със сигурност ще стоплят сърцето на любимия човек.
  • Буркан, пълен с доказателства за любов – напишете на малки бележки какво обичате в другия човек и за какво особено го цените. Поставете картичките в декоративен буркан – подарък, който всеки ден ще напомня на получателя за Вашата любов.
  • Кулинарен шедьовър – ако готвенето е Ваша страст, пригответе специално ястие или серия от любимите лакомства на партньора си. Това може да бъде елегантна вечеря, домашно приготвени сладкиши или изискан десерт. Погрижете се за подходящата обстановка на Вашата среща!
  • Персонализирана картина или плакат – създайте или поръчайте картина, която означава нещо и за двама ви. Това може да е графика с важен цитат, илюстрация или снимка на място, което сте посетили, или плакат, отразяващ общи интереси.

Не забравяйте, че когато става въпрос за подаръци за Свети Валентин, всичко зависи от идеята и ангажираността, която влагате в тях. Творческите, ръчно изработени подаръци или персонализираните предмети са чудесен начин да покажете колко много се грижите за щастието на любимия човек!