Съдържание:

  1. Подаръци за активен баща
  2. Елегантни идеи за подаръци за татко

Бащата е един от най-важните хора в живота на повечето от нас – още от самото начало. Под неговия зорък и чувствителен поглед ние правим първите си стъпки, усвояваме нови умения и научаваме още житейски уроци. Търсите идея за подарък за бащата? В Pepco ще намерите много интересни предложения – вижте какво ще се хареса на баща Ви!

Подаръци за активен баща

Вашият баща е страстен любител на спортните игри и обича сам да участва в тях? Обича да е постоянно в движение и да открива нови места? Можете да изберете подарък за бащата, като имате това предвид. Като подарък за бащата подарете му нещо, с което да развие спортната си страст или страстта си към планинските преходи – със сигурност ще му хареса! В асортимента на Pepco ще откриете много интересни джаджи и аксесоари, които са идеални за подарък на активен баща.

Инфографика на Pepco за различните дати на Деня на бащата в Европа 

Няколко идеи за спортни подаръци за баща:

  • Спортно облекло – независимо дали баща ви обича да прекарва времето си във фитнеса или може би повече гледа мачовете на удобния диван, той ще се зарадва да види удобни спортни панталони, тениска с щампа или блуза. Това са готови и тествани идеи за подарък за баща, които можете да намерите в Pepco.
  • Бидон, термочаша или бутилка за вода – аксесоарите от този тип са полезни за всеки, който води активен начин на живот. Това са джаджи за бащата, които той ще използва, независимо дали тренира или се разхожда, на работното място или у дома.
  • Контейнер за обяд – може би не свързвате този елемент със спорта, но това е само привидно. Всеки, който поддържа добра физическа форма, знае добре колко е важно да се храни здравословно. Правилният контейнер или комплект от контейнери е идеалният подарък за бащата!

Това са само няколко от многото артикули, които можете да изберете, ако имате нужда от практичен и тематичен подарък за бащата. Посетете магазина на Pepco за още повече вдъхновение.

Сантиментални подаръци за баща

Ако баща Ви е романтична, мечтателна и донякъде сантиментална душа, най-добре е да му подарите нещо наистина лично – например ваши съвместни снимки, поставени в красива рамка или в забележителен албум. В Pepco ще откриете богат избор от продукти от този тип, които ви очакват:

  • Рамки за снимки – идеални за татко, ако веднага поставите Ваша обща снимка в тях. Можете да изберете единична стенна или стояща рамка с всякакъв размер и стил или да закупите няколко, за да създадете семеен фотоколаж. 
  • Растение в саксия – някои хора направо обожават отглеждането на растения у дома. Ако баща Ви също е в тази група, изберете любимото му цвете, както и ефектна саксия. Растенията в саксии са отличен и универсален подарък за баща по случай рождения или именния му ден. В Pepco ще откриете много богат избор от саксии и вази – със сигурност някоя от тях ще се хареса на баща Ви. 

Не сте сигурни дали някое от тези предложения ще се хареса на баща Ви? Да – добре знаем, че всеки баща е различен и изборът на перфектния подарък несъмнено е много индивидуален. В богатия асортимент , който предлагаме, със сигурност ще откриете нещо подходящо за Вашия баща. Посетете любимия си магазин Pepco, за да разгледате всички наши колекции и да подарите на бащата нещо, което безупречно ще се впише във вкуса му.

Елегантни идеи за подаръци за татко

Баща прегръща две деца на Деня на бащата и държи подарък в ръцете си

Вашият баща е от любителите на елегантността? Отлично! В Pepco ще намерите класически и стилен подарък за баща си, при това на разумна цена! Имате нужда от вдъхновение? Ето:

  • Елегантни чорапи – това е нашата специалност! Очакват Ви класически чорапи (подходящи за костюм), както и шарени и с по-ниска кройка. И всичко това в различни размери и цветове. Просто ги опаковайте и подаръкът за татко е готов! В нашия магазин ще намерите и всички необходими материали за опаковане на подаръци!
  • Чаша – много хора се привързват силно към любимите си чаши за кафе или чай. Сантименталните въпроси са от голямо значение, поради което закупуването на чаша изглежда толкова добра идея. Подобен подарък може да бъде едновременно елегантен и практичен. В Pepco ви очаква много богат избор от чаши в различни стилове и цветове. Тук лесно можете да намерите чаша за баща Ви или за друг повод.
  • Класически пуловер – вечен елемент от мъжкия гардероб, който ще се отрази добре и като подарък за татко. Ако той не е почитател на плетивата, винаги можете да посегнете към друга мъжка дреха или към забележителни и елегантни аксесоари. 

Намирането на идеалния подарък за баща може да изглежда трудно, но това е само привидно. Ако знаете какви са интересите и личността му, можете да се справите с тази задача без проблем. 

Когато купувате подарък за татко:

  • Уверете се, че е в съответствие с неговите интереси – това е доказана рецепта за идеален подарък за всеки повод, а не само за баща.
  • Обмислете веднага каква сума можете да предназначите за подарък – няма смисъл да губите време в търсене на подаръци измежду продукти, които са твърде скъпи. 
  • Ръководете се от вкуса на баща си, а не от своя – опитайте се да се поставите на негово място и помислете дали чашата, рамката или вазата, които сте избрали, наистина ще му харесат.

Имайте предвид, че много по-важно от подаръка за баща ви е да помните за него не само по празниците. Идеалните подаръци ще намерите в Pepco!