Съдържание:

  1. Запознайте се с Лив Лий!
  2. С какво се отличава новата колекция Pepco by Liv Lee?
  3. Ботанически мотиви в модерно издание директно от Pepco!
  4. Оживете интериора си с колекцията декори на Pepco от Лив Лий

Добре дошли в свят, в който природата се среща с творчеството в новата зашеметяваща колекция на Pepco, проектирана от Лив Лий. Ярките цветове и органичните мотиви на всеки елемент от тази колекция привличат красотата на природата в дома ви, превръщайки ежедневните пространства във впечатляващи, артистични убежища. Открийте как тази уникална колекция съчетава функционалния дизайн с дивия чар на природата.

Запознайте се с Лив Лий!

Лив Лий е австралийска художничка, която доказва с творбите си, че изкуството в приложно издание може да бъде свежо и оригинално. Лив Лий черпи вдъхновение от местните пейзажи и флора, а творбите ѝ са изпълнени с изразителни цветове и уникални форми, отразяващи красотата на природата по един изключително автентичен и нетрадиционен начин.

Стилът на Лив Лий се характеризира с непринуден, почти игрив подход към изобразяването на растения, цветя и плодове. Нейните творби включват странно извити банани, увиснали лалета или пъпеши с неправилна форма, които, от една страна, предизвикват усмивка, а от друга – насърчават да се оценят несъвършенствата на природата. Художничката създава творби, които карат зрителите да изпитват радост и носталгия.

След като завършва маркетинг, PR и комуникации, Лив решава да се върне към творческите си корени. През 2020 г. тя напуска Сидни, за да се върне в родния си град Порт Макуари няколко години по-късно, което допълнително засилва артистичната ѝ чувствителност и ѝ позволява да се потопи по-пълно в изкуството. Влиянието на баща ѝ, който също е художник, е безценно за формирането на ранните ѝ артистични интереси.

Със своя уникален стил и ангажираност в социални проекти Лив Лий доказва, че изкуството може да бъде както красиво, така и полезно. Нейните творби украсяват не само платна, но и предмети за ежедневна употреба като възглавници, кърпи, чаршафи, чанти, тениски, както и чаши и чинии.

Художничката непрекъснато търси нови начини да направи творбите си привлекателни за широката публика, като същевременно запазва дълбоко личното си отношение. За Лив Лий сътрудничеството с PEPCO е възможност да достигне до широка аудитория, а за нас е просто удоволствие да работим с артистична душа и възможност да предложим на клиентите си абсолютно уникални декорации за дома.

Инфографика за Лив Лий и нейното творчество

С какво се отличава новата колекция Pepco by Liv Lee?

Новата колекция на Pepco by Liv Lee се отличава от останалите благодарение на вдъхновението, черпено директно от австралийската природа. Открийте, как уникалните особености на австралийския пейзаж са отразени в тази изключителна колекция от декорации за дома!

  • Ботаническо разнообразие – колекцията се основава на богатството на австралийската флора, като се използват растителни мотиви като евкалипт, банксия и други. Тези уникални растения се претворяват под формата на шарки и апликации върху текстил, керамика и стъкло, създавайки уникални и разпознаваеми дизайни.
  • Пейзажи – от пустинен пейзаж, през влажните дъждовни гори, до пленителните брегове, всеки елемент от колекцията отразява цветове и текстури, вдъхновени от австралийските пейзажи, като добавя дълбочина и разнообразие към следващите елементи.
  • Интензивна слънчева светлина – използването на ярки, жизнени цветови палитри в колекцията отразява начина, по който естествената светлина влияе на възприемането на цветовете в Австралия, като предлага смели и отличителни цветови комбинации.
  • Екологична осведоменост – колекцията на Pepco by Liv Lee се ангажира в диалог за опазването на околната среда и устойчивостта, отразявайки ангажимента на Лив Лий да насърчава глобалната екологична осведоменост чрез модата.

Всяка част от колекцията Pepco by Liv Lee е не само отражение на австралийската култура и природа, но и съзнателен избор за тези, които ценят изкуството, вплетено в ежедневието, и екологичния подход към модата.

Кликащ бутон с CTA към новата колекция на Лив Лий и Pepco

Ботанически мотиви в модерно издание директно от Pepco!

Възхитителната колекция на Лив Лий, създадена от художничката за Pepco, е истинска поклон към природата, вплетена в предмети от бита.

Потопено в цветни ботанически мотиви, творчеството на художничката е отразено в широка гама продукти, които превръщат всеки интериор в пространство, изпълнено с живот. Изразителните цветя върху спалното бельо напомнят за летни градини, а динамичните шарки върху чашите и чиниите превръщат всяко хранене в малък празник. Стъклените съдове и керамиката, украсени от ръката на художничката, са не само функционални съдове, но и малки произведения на изкуството, които оживяват масата и придават чар на кухненската аранжировка.

Инфографиката на Pepco, описваща новата колекция, е създадена в сътрудничество с Лив Лий

Текстилът за дома от колекцията Лив Лий е предназначен за тези, които искат да внесат природни елементи в дома си, без да се отказват от модните тенденции. Възглавниците, украсени с мотиви, вдъхновени от австралийската флора, са идеалната декорация за всекидневната, която хармонично се вписва в безгрижната и непринудена атмосфера на помещението. Висококачественото спално бельо, декорирано от ръката на Лив Лий, пък е оригинална декорация за спалнята, която гарантира, че всеки сън ще бъде като разходка сред екзотични растения.

Като добавите елементи от колекцията на Лив Лий в дома си, можете лесно да превърнете всяка стая в оазис на спокойствие и релаксация с екзотичен привкус. Неповторимият стил wonki, в който всеки лист и венчелистче имат своя собствена уникална форма, ни напомня за красотата на несъвършената природа и прави дома по-уютен и личен. Това е нещо повече от поредната колекция аксесоари за дома! Това е покана за свят, в който природата се среща с функционалността и естетиката, като ви дава пространство за ежедневна радост и спокойствие.

Стилът wonki, който Лив Лий представя, е естетическа концепция, която подчертава красотата на простотата, скромността и несъвършенството. Оценяват се органичните, суровите и изключително автентичните продукти. Този стил се характеризира с минималистичен подход, който оценява изтънчената красота на предметите от бита и естествените материали като дърво, камък и керамика. Важно е също така да се обърне внимание на детайлите и уникалните характеристики на всеки обект или повърхност. Стилът wonki показва по-дълбоката философия на живота, която насърчава приемането на променливостта, несъвършенството и непостоянството.

Вижте всички декорации за дома, налични в магазините на Pepco.

Оживете интериора си с колекцията декори на Pepco от Лив Лий

Новата колекция от декорации на Pepco, проектирана от Лив Лий, е истинско пиршество за сетивата и ободряващ полъх на творческа енергия директно от сърцето на австралийския континент. Всяко изделие от колекцията е синоним на креативност и оригиналност. Живи цветове и органични форми, които украсяват текстила и декорациите, предлагани от Pepco за дневната, спалнята, кухнята и трапезарията, са готови да внесат атмосфера на уникалност и артистична свежест в дома ви.

Няма по-добър начин за преобразяване на домашното пространство от въвеждането на акценти, които визуално пресъздават природата. Колекцията на Лив Лий е предназначена за любителите на красотата, природата и модерното изкуство, които ценят и екологичния подход. Проектирани с мисълта за различни вкусове и нужди, аксесоарите от колекцията на Лив Лий са идеални за всички любители на дизайна, които искат да се обграждат с красота, без да правят компромис с качеството.

Ако се обградите с аксесоари от колекцията на Лив Лий, ще изразите личния си стил и съзнателния си избор на дизайн. Празнувайте всеки ден, заобиколени от артистични предмети, които носят историята на природата – източник на постоянно вдъхновение. Позволете Вашият интериор да разцъфти с нас!