Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0

ОБЩИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ “ЧАШИ, ЧИНИИ, САЛФЕТКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА И АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ – 50% НАМАЛЕНИЕ НА ВТОРИЯ АРТИКУЛ”

§ 1.
Общи разпоредби
1. Настоящите Общи условия уреждат правилата и изискванията за провеждане и участие в Промоционалната кампания “ “ЧАШИ, ЧИНИИ, САЛФЕТКИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА И АКСЕСОАРИ ЗА БАРБЕКЮ – 50% НАМАЛЕНИЕ НА ВТОРИЯ АРТИКУЛ”, наричана оттук нататък за краткост „Кампанията”), като последните са обвързващи и задължителни за всички, участващи в Кампанията.
2. Организатор на Кампанията е „ПЕПКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД, регистрирано в Търговския регистър и регистър на ЮЛНЦ към Агенция по вписванията с ЕИК 205119149, със седалище и адрес на управление в град София, 1797, район: Студентски, ул. Полк. Георги Янков 17 (наричано оттук нататък за краткост „Организатор/а“).
3. Кампанията се провежда във всички търговски обекти на ПЕПКО БЪЛГАРИЯ ЕООД, в рамките на работното им време (наричан оттук нататък за краткост „Магазини Pepco”).
4. Кампанията се провежда в периода от 18.07.24Г. до изчерпване на наличностите на промоционалните артикули, но не по-късно от 24.07.24Г. (наричан оттук нататък „Срок на Кампанията“).
5. В Кампанията участват всички налични продукти, предлагани от Магазина Pepco, посочени в Приложение №1, неразделна част от настоящите Общи условия (наричани оттук нататък „Промоционален/и продукт/и“).
6. Настоящите Общи условия на Кампанията са достъпни до всеки желаещ да участва в Кампанията, безплатно и през целия период на Кампанията, на хартиен носител в Магазина Pepco, предоставяни при поискване от гише „Информация“/на каса.
7. По преценка на Организатора Кампанията може да бъде разгласявана в публичното пространство по всякакъв начин, включително чрез рекламни и/или информационни материали. Информацията, съдържаща се в тези материали, следва да се разбира и тълкува в съответствие с настоящите Общи условия.
8. Организаторът си запазва правото да изменя и/или допълва настоящите Общи условия. Всяко допълнение/изменение в настоящите Общи условия се извършва с приложения към настоящите Общи условия. Извършените изменения влизат в сила в срок от 24 часа след публикацията им.

§ 2.
Изисквания за участие в Кампанията
1. Всяко лице, навършило 14 години, което в Срока на Кампанията закупи Промоционален/и продукт/и от Магазин Pepco съгласно предвиденото в настоящите Общи условия, участва в Кампанията (наричан оттук нататък „Участник“).
2. При закупуването на два Промоционални продукта всеки участник получава отстъпка от цената на втория продукт в размер на 50% от цената, посочена на етикета на Промоционалния/ите продукт/и (наричана оттук нататък „Отстъпка“).
3. В Кампанията не се въвежда ограничение в броя на Промоционалните продукти, закупувани от един Участник. С оглед защита интересите на Организатора не се допуска продажба на Промоционални продукти на един Участник, надхвърлящи количествата, обичайни за нуждите на едно домакинство.
4. Количествата на Промоционалните продукти са ограничени до наличностите в Магазин Pepco, като е възможно даден продукт да не е наличен във всички разновидности и размери или въобще да не е наличен, като Организаторът не предоставя гаранция, че Промоционалните продукти ще са налични или ще са налични във всички разновидности и размери за Срока на Кампанията.
5. Отстъпката се предоставя на касата при заплащане стойността на закупените Промоционални продукти. Отстъпката се предоставя от цената, посочена на етикета на съответния Промоционален продукт.
6. Промоционални продукти, закупени по време на Кампанията, могат да бъдат върнати съгласно Политика за възстановяване на сума, публикувана на уеб сайта на Организатора: www.pepco.bg, до 30 дни от извършване на покупката, срещу представяне на касова бележка и продукта в оригиналното му състояние и етикет. Стоки за лична употреба, посочени в уеб сайта www.pepco.bg, не подлежат на връщане.
7. Кампанията не може да се комбинира с други промоционални кампании или намаления, предоставяни от Организатора в Магазин Pepco.

§ 3.
Спорове
1. Всички спорове, възникнали между Организатора и Участниците във връзка с провеждането на Кампанията, следва да се решават по доброволен път между страните. В случай че Участник счита, че Кампанията се провежда в нарушение на настоящите Общи условия, е оправомощен да отправи жалба до Организатора по предвидения ред по-долу.
2. Жалба може да бъде отправена от страна на Участника в срок до 30 дни от участието на Участника в Кампанията.
3. Жалбата може да бъде подадена по следните начини:
 По електронен път на следния електронен адрес: klientbg@pepco.eu; или
 Писмено на касата на Магазин Pepco; или
 Писмено на следния адрес: София 1797, район: Студентски, ул. Полк. Георги Янков 17
4. В жалбата си всеки жалбоподател следва да посочи данни за контакт, на които съответно да бъде информиран за решението по подадената жалба, както и основанието на жалбата, искането си и описание на установеното на нарушение от страна на Участника.
5. С цел ускоряване хода на разглеждане на жалбата жалбоподателят следва да представи и ксерокопие или сканирано копие на касовата си бележка за закупуване на Промоционален/и продукт/и от Магазин Pepco.
6. Жалбите се разглеждат от Организатора в срок до 30 дни от получаване на съответната жалба и необходимите данни по т. 4 и т. 5 от настоящия раздел. Участникът се уведомява за взетото решение на посочените от него контакти.
7. Участникът е оправомощен, в случай че счита, че е извършено нарушение на правилата на Кампанията, да сезира компетентните държавни органи, независимо от обстоятелството дали участникът се е възползвал от възможността за доброволно разрешаване на спора с Организатора чрез подаване на жалба по реда, посочен по-горе.

§ 4.
Защита на лични данни
1. Администратор на личните данни на Участниците по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/ЕО (Общ регламент за защита на данните) („Регламента“), е Организаторът.
2. Правата във връзка със защита на личните данни могат да бъдат упражнени чрез Длъжностното лице по защита на данни на следния адрес: iodo@pepco.eu
3. Администраторът обработва лични данни на Участниците, доколкото такива се събират, за целите и в степен, необходими за осъществяване на Кампанията, на основание чл. 6, параграф 1, буква е) от Регламента (необходимо за целите на легитимните интереси на администратора или на трета страна).
4. Предоставянето на лични данни е доброволно, но необходимо, в съответните случаи, за осъществяване на Кампанията или упражняване на права, произтичащи от настоящите Общи условия (напр. подаване на жалба). Събраните лични данни се третират като конфиденциални и се обработват единствено от Администратора в съответствие с Политиката си за защита на лични данни, публикувана на https://pepco.bg/deklaracija-za-poveritelnost/
5. Лични данни могат да бъдат предоставяни на трети лица само в случаите, когато последното е предвидено в закон, в съответствие с изискванията на Регламента.
6. При изпълнение на дейността си и с цел осигуряване провеждането на Кампанията Администраторът може да предоставя лични данни за обработване на трети лица чрез писмено споразумение съгласно чл. 28 от Регламента, но само в степен и за цели, необходими за провеждането на Кампанията.
7. Лични данни не се предоставят на трети държави или международни организации.
8. Личните данни се съхраняват за период, необходим за изпълнение на целите и провеждане на Кампанията, но за срок не по-дълъг от 6 месеца от приключване на Кампанията.
9. Участниците имат и могат да упражняват следните права съгласно Регламента: Право на информираност – да получи информация какви данни, свързани с него обработва Администраторът, с каква цел, за какъв срок ги съхранява и на кого ги предоставя; Право на достъп – да получи копие на свързаните с него лични данни, обработвани от Администратора; Право на изтриване, при наличие на някое от изискванията на Регламента; Право на коригиране – да поиска от Администратора да коригира без ненужно забавяне неточните лични данни, свързани с него; Право на ограничаване на обработването на данни, в случаите, описани в Регламента; Право на преносимост на данните – да получи личните данни, които го засягат и които той е предоставил на Администратора, в структуриран, широко използван и пригоден за машинно четене формат и да прехвърли тези данни на друг администратор; Право на възражение срещу обработване на лични данни; Право да не бъде обект на решение, основаващо се единствено на автоматизирано обработване.
10. Всеки участник има право да сезира Комисията за защита на личните данни, в случай че прецени, че е налице допуснато нарушение на законодателството по отношение защитата на лични данни.

§ 5.
Заключителни разпоредби
1. Настоящите Общи условия на Кампанията са достъпни до всеки желаещ да участва в Кампанията, безплатно и през целия период на Кампанията, на хартиен носител в Магазин Pepco, предоставяни при поискване от гише „Информация“/на каса и на уебсайта на адрес: www.pepco.bg
2. Настоящите Общи условия съставляват пълните правила, уреждащи провеждането на Кампанията и участието на потребителите в нея. За всички въпроси, неуредени изрично в тях, ще се прилагат правилата на действащото българско законодателство.
3. Всички спорове между Организатора и Участниците, възникнали във връзка с Кампанията, ще се решават в дух на добра воля чрез преговори между тях, а в случай че това се окаже невъзможно, ще бъдат отнасяни за разрешаване пред компетентните държавни органи в Република България.

Приложения:
– Приложение №1 – Промоционални продукти, участващи в Кампанията.
– Приложение № 2 – Правила за комбиниране на Промоционални продукти в Продуктови комплекти и метод за изчисляване на отстъпката.


Приложение №1 – Промоционални продукти, участващи в Кампанията
Промоцията включва чаши, чинии, салфетки за еднократна употреба и аксесоари за барбекю

349908 BBQ алуминиева тава BBQ 350x230x30mm 3pcs / 35*23*3CM алуминиева тава BBQ 3 pce
606125 АЛУМИНИЕВА ТАВА ЗА БАРБЕКЮ 4 БР.
606138 Четка за почистване на барбекю
606126 ТЕЛЕСКОПИЧНА ВИЛИЦА ЗА БАРБЕКЮ
349189 Комплект от 6 шишарки за барбекю
606103 Електрически уред за улавяне на комари
349197 Комплект от 3 капака от плат (13, 20, 23 см) GRILL
349190 Чанта за грил
609397 Капак за грил
609396 Покривало за стол
349191 Аксесоари 54x27cm GRILL
606134 Правоъгълна решетка за скара
349198 Комплект от 3 SS инструмента с дървена дръжка GRILL
606127 Комплект от 3 аксесоара за барбекю

615269 Хартиени чинии с печат 18 см 12 бр. PARTY / Хартиена чиния с печат 18 см 12 бр.
615270 12-PAK хартиени чаши с печат за деца 220ml
349862 Хартиени чаши обикновени 220мл 10бр BBQ Испания, Италия / 220мл хартиени обикновени чаши 10 бр
349681 Хартиени чинии с печат 18см 10бр BBQ / 18см хартиена чиния с печат 10 бр
607643 12-PAK хартиени чаши детски с печат 220мл
605941 12-PAK хартиени чаши 220ml BABY SHOWER / 12-PAK хартиени чаши 220ml BABY SHOWER
344826 valentines day paper cup hot stamping 6pcs / Хартиени чаши с горещ печат 6бр Valentines Day
334390 Хартиени чинии с печат 18см 12бр PARTY / 18cm paper plate printed 12 pce
605339 Хартиени чаши с печат 220ml BBQ / 12бр. хартиени чаши с печат 220ml BBQ
349863 Гладки хартиени чинии 18см 10бр. барбекю Испания,Италия / 18cm paper smooth plate 10 pcs
597873 Хартиени чинии с печат 18см 12бр PARTY / 18см хартиена чиния с печат 12 бр.
349683 Хартиени чаши с щампа 220ml 10бр BBQ / 220ml хартиени чаши с щампа 10 бр
594288 Хартиени чаши 220мл 10 бр Хелоуин / 220ml paper cups10 psc Halloween
597872 хартиени чаши 12бр. за детски партита / paper mugs 12pcs PARTY NEW
334391 23cm printed paper plates 12pcs PARTY / 23см хартиени чинии с печат 12 бр.
605338 Хартиена чиния с печат 23см BBQ/ 12бр. хартиена чиния с печат 23см BBQ
594289 Хартиени чинии 20см 10бр Хелоуин
346559 хартиени чаши 12бр PARTY KIDS печат/ хартиени чаши 12бр PARTY KIDS NEW
349864 Гладки хартиени чинии 23см 10бр. барбекю Испания,Италия / 23см. хартиена гладка чиния 10бр.
349682 Хартиени чинии с печат 23см 10бр BBQ / 23см хартиена чиния с печат 10бр
605940 6-PAK чаши за сладолед с лъжици / 6-PAK чаши за сладолед с лъжици
605942 12-PAK хартиени чинии 23см BABY SHOWER/ 12-PAK хартиени чинии 23см BABY SHOWER
348092 ECO чаша 250 ml 6 бр.
344827 valentines day plate heart hot stamped 18cm 6 pcs / Хартиена чиния 18cm 12 pcs hot stamped Valentines Day
349904 ECO чаша 250 мл 6 бр.
346073 хартиени чаши 12 бр. с горещ печат карнавал / paper mugs 12pcs hot stamped carnival
344538 хартиени чинии 8 бр Best DTW / Best DTW форма на чиния 8бр
349718 334413 10бр. чинии 18см с горещо щамповане BBQ / 18см хартиени чинии с горещо щамповане 10 бр.
599458 5-PAK карнавални хартиени овални чинии
599687 25-PAK хартиени чаши бели 220ml
605502 4-PAK пластмасови чаши за шампанско BRIDE/ 4-PAK пластмасови чаши за шампанско BRIDE
327619 Лицензирани чаши 6бр/ Licensed Mugs 6pcs
349685 BBQ printed paper platters 5pcs/ Хартиена чиния за сервиране с печат 5 бр.
344534 хартиени чаши 8бр Best DTW / хартиени чаши 8бр Best DTW
334402 Мини хартиени чаши 24бр BBQ / Mini paper monocolour cups 24 pce BBQ
605335 12-PAK хартиени чаши 220ml с горещ печат BBQ print
596292 чинии 12 бр. xmas Santa Claus
596294 чаши 220мл 12 бр. златни/сребърни/розови карнавални Xmas
349717 334403 220ml хартиени чаши 10 бр. горещо щамповане BBQ print / 220ml хартиени чаши с горещо щамповане 10 бр.
599440 4-PAK Чаши за шампанско
327618 Чинии 19.5cm 6бр / Plates 19.5cm 6pcs Disney
349809 Чаши за шотове за многократна употреба 18 бр/ чаши за шотове за многократна употреба 12 бр
599436 12-PAK хартиени чаши 220ml Carnival
605340 5-PAK овална хартиена чиния BBQ print/ 5psc овална хартиена чиния BBQ print
596295 Чинии 23 см 12 бр. златни/ сребърни/ розови карнавални Коледа
605337 12-PAK чинии 18 см с горещ печат BBQ печат
349722 Бяла хартиена чаша за барбекю 25 бр / 220мл бяла хартиена чаша 25 бр
345288 Хартиени чинии 18 см 12 бр. с горещ печат Карнавал / 18cm paper printed plates 12 pce hot stamped Carnival
349831 Бели хартиени чинии 25 бр. 18 см барбекю / 18 см бели хартиени чинии 25 бр.
349873 Marrocan 220ml paper cups 10 pcs hot stamped BBQ /Марокански хартиени чаши с гореща щампа 220ml 10 бр.
614483 NEW 12-PACK Карнавални чаши за шотове
605498 12-PAK хартиени чаши 220ml с горещ печат BRIDE/ 12-PAK хартиени чаши 220ml с горещ печат BRIDE
596287 хартиени чаши 220ml 12 бр. коледни чаши
346408 327619 Чаши Disney 6бр/ Чаши Disney 6бр
348094 Кръгли чинии ECO 23 см
601713 8-PAK хартиени чаши Peppa/Psi Patrol
349834 327618 Disney Minnie/Mickey plates 19.5cm 6pcs./ Чинии Disney Minnie/Mickey 19.5cm 6pcs
349719 Чинии 10бр. 23см. с горещ печат BBQ print / 23cm paper hotstamped plates 10 pcs
599435 12-PAK хартиени чинии 23cm Carnival
349832 Чаши Disney Minnie/Mickey 6бр / Mugs Disney Minnie/Mickey 6бр
349905 ЕКО кръгли чинии 23 см 12 бр BBQ
605336 12-PAK чинии 23 см с горещ печат BBQ печат
605500 12-PAK хартиени чинии 23 см с горещ печат BRIDE/12-PAK хартиени чинии 23 см с горещ печат BRIDE
349807 Бели хартиени чинии 25 бр. 23 см BBQ / 23 см бели хартиени чинии 25 бр.
349874 Marrocan plates 10 pcs 23cm hot stamped BBQ / Marrocan 23cm хартиени чинии с горещо щамповане 10 pcs
352042 Цветни хартиени чаши 25 бр. 220 мл BBQ / 220 мл цветни хартиени чаши 25 бр.
352045 Цветни хартиени чинии 25 бр. 18 см BBQ / 18 см цветни хартиени чинии 25 бр.
349861 Чаши за шампанско за многократна употреба 4 pcs / Reusable champagne glass 4 psc
601712 8-PAK хартиени чинии 19,5cm приказка Paw Patrol/Peppa Pig
599688 25-PAK хартиени чинии бели 23 см
605344 25-PAK хартиени чинии бели 23 см
352046 Цветни хартиени чинии за барбекю 23 см / 23 см 25 бр.
605511 BRIDE/BABY SHOWER 3-tier cake platter / Подложка за торта с 3 нива за BRIDE/BABY SHOWER
341271 XX салфетка 33*33cm 3 слоя 15g
341270 kids party napkin printed 20pcs 33*33cm, 3 layer. 15g
599456 1-PAK 10бр. комплект салфетки за Великден
345187 EA салфетка 33x33cm, 3-слойна. 16,5g
341269 салфетка с печат 20бр. 33*33см, 3 пласта. 15g
324100 салфетка за причастие 20бр. 33х33см
341719 едноцветни салфетки GOOD DAY 33x33cm 25бр.
610404 EA салфетка 33x33cm 3 слоя
341143 Хелоуин салфетка с печат 20бр. 33*33см, 3 пласта. 16,5g
612039 597591 Салфетка с горещ печат 33*33см 20бр Коледа
601256 100-PAK Бели салфетки
330051 Великденска салфетка 33cmx40cm 3 ПЛАСТА 20бр.
599457 15-PAK салфетки 33x33cm HS VD
609874 20-PAK салфетки 33x33cm Peppa/Psi patrol
597591 Коледна салфетка с горещ печат 33*33см 15бр.
605519 15-PAK салфетки 33x33cm с горещ печат с печат 1st COMMUNION/ 15-PAK салфетки 33x33cm с горещ печат с печат 1st COMMUNION
339218 Лицензирани салфетки 16бр/ Лицензирани салфетки 16бр
599437 20-PAK салфетки 33×33 см с HS Carnival
605946 100-PAK Бели салфетки стари PLU 601256/ 100-PAK Бели салфетки стари PLU601256
352044 Салфетки с горещ печат 15 бр. 33х33 см
330049 Великденска салфетка с горещо щамповане 33x33cm / Easter napkin hotstamping 33x33cm
599439 15-PAK салфетки 33×33 HS Великден
599503 20-PAK салфетки 33x33cm Peppa/Psi patrol
605501 15-PAK салфетки 33x33cm с горещ печат BRIDE/ 15-PAK салфетки 33x33cm с горещ печат BRIDE
349894 Салфетки Marrocan с горещ печат 18бр. 33х33см
349835 Великденска салфетка с горещ печат 33x33cm/ Easter napkin hotstamping 33x33cm
352043 Бяла салфетка 50бр. 33*33см, 2 пласта
349833 Disney Minnie/Mickey 16бр. салфетки Disney Minnie/Mickey 16бр.
349790 Салфетка с горещо щамповане 18бр. 33х33см

Приложение № 2 – Правила за комбиниране на Промоционални продукти в Продуктови комплекти, позволени Отстъпки, примери, илюстриращи методи за изчисляване на Отстъпката

Комбиниране на Промоционални продукти в Продуктови комплекти
Продуктовите комплекти се състоят от 2 продукта или брой продукти, кратен на 2. В случай че Участникът закупи повече от два Промоционални продукта, тези продукти се комбинират в Продуктови комплекти по следния начин:
(i) Ако броят продукти е кратен на 2, всички закупени Промоционални продукти се комбинират в един Продуктов комплект;
(ii) Ако броят продукти не е кратен на 2, най-скъпия Промоционален продукт или продукти не се обхващат от Промоционалната кампания и се считат за изключени от Продуктовия комплект, а останалите Промоционални продукти се комбинират в един Продуктов комплект.

Позволени и приложими Отстъпки
При закупуване на два Промоционални продукта, комбинирани в Продуктов комплект, позволената Отстъпка за такава покупка е 50% от цената на най-евтиния Промоционален продукт.
При закупуване на повече от два Промоционални продукта, комбинирани в Продуктов комплект, се разглеждат цените на съответните Промоционални продукти и Отстъпката се дава върху сума, равна на 50% от цените на най-евтините Промоционални продукти, от които се състои Продуктовия комплект.
Отстъпката се изчислява пропорционално на всички закупени Промоционални продукти, включени в Комплекта.

Примери на позволени Отстъпки
Пример I
Участник закупува два Промоционални продукта:
– първия на посочена на етикета цена от 20,00 лв,
– втория на посочена на етикета цена от 30,00 лв,
Стойността на Отстъпката за такъв Комплект е 10,00 лв. Отстъпката се отбелязва на касовата бележка пропорционално на цените на два промоционални продукта, които, като се вземе предвид отстъпката, възлизат на 16,00 лв и 24,00 лв. След получаване на Отстъпката, Участникът ще заплати общо 40,00 лв (вместо 50,00 лв).

Пример II
Участник закупува четири Промоционални продукта:
– първия на посочена на етикета цена от 8,00 лв;
– втория на посочена на етикета цена от 10,00 лв;
– третия на посочена на етикета цена от 15,00 лв;
– четвъртия на посочена на етикета цена от 20,00 лв,
Общата позволена Отстъпка възлиза на 9,00 лв (и представлява сбора от 50% от цените на двата най-евтини Промоционални продукта). Отстъпката се отбелязва на касовата бележка пропорционално на цените на четирите промоционални продукта, които, като се вземе предвид отстъпката, са, както следва:
– цената на първия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 6,65 лв
– цената на втория продукт, записана на касовата бележка ще бъде 8,30 лв
– цената на третия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 12,45 лв;
– цената на четвъртия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 16,60 лв;
Общата цена, която Участникът трябва да заплати за тези два Продуктови комплекта е 44,00 лв (вместо 53,00 лв).

Пример III
Участник закупува пет Промоционални продукта:
– първия на посочена на етикета цена от 10,00 лв;
– втория на посочена на етикета цена от 20,00 лв;
– третия на посочена на етикета цена от 30,00 лв;
– четвъртия на посочена на етикета цена от 40,00 лв;
– петия на посочена на етикета цена от 50,00 лв;
Петият, най-скъп продукт не се счита за включен в Продуктовия комплект. Общата позволена Отстъпка възлиза на 15,00 лв. Цените на продуктите ще бъдат следните:
– цената на първия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 8,50 лв
– цената на втория продукт, записана на касовата бележка ще бъде 17,00 лв
– цената на третия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 25,50 лв;
– цената на четвъртия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 34,00 лв;
– цената на петия продукт, записана на касовата бележка ще бъде 50,00 лв;
Общата цена, която Участникът трябва да заплати след Отстъпката е 135,00 лв (вместо 150,00 лв).

Сподели:

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната