Моят магазин
LOADER
Меню
Продукти

Процедура за рекламации в ПЕПКО

Единственото което трябва да направите, е да посетите някой от магазините ПЕПКО, където да попълните формуляра за рекламации, който е на разположение на касата. Моля, не забравяйте да вземете дефектния продукт със себе си, заедно с доказателство за покупката: касова бележка, извлечение от банкова сметка или свидетел, който да потвърди, че продуктът е закупен в нашия магазин.

Рекламацията ще бъде разгледана в рамките на законоустановените 30 дни; ние ще Ви информираме по телефона, по обикновена поща или по електронна поща, по Ваша преценка.

Как да направите рекламация на продукт?

01

01

Елате с продукта и доказателство за покупката

Разполагате с цели 2 години от датата на покупката, за да направите рекламация във всеки магазин. Вземете въпросния продукт със себе си, заедно с доказателство за покупката - касова бележка, извлечение от банкова сметка или доведете свидетел, който ще потвърди покупката.

02

02

Попълнете формуляра за рекламации

Попитайте касиера в магазина за формуляра или го изтеглете от нашия уебсайт. Дайте на отдела по обслужването попълнения формуляр заедно с повредения продукт.

03

03

Изчакайте решението по рекламацията

В срок до 30 работни дни * от датата на подаване на рекламацията, ние ще Ви информираме за нейното положително или отрицателно решение.

04

04

Получете възстановяване на сумата за заявените стоки

В случай на положително решение, посетете магазина, където сте подали рекламацията, за да получите средствата.

често задавани въпроси

Мога ли да върна продукт, който не отговаря на очакванията ми?

Всички наши магазини предлагат Гаранция за връщане на парите: в срок до 30 дни клиентите могат да върнат продукт, непокътнат и в състояние „като нов“, заедно с доказателство за покупката – касова бележка и непокътнат етикет с цената. Повече информация за Гаранцията за връщане на парите можете да намерите тук.

Мога ли да върна артикул в магазин, различен от този, в който съм го закупил?

Да, можете да върнете стоките във всеки магазин ПЕПКО. Можете да прочетете повече тук.

Мога ли да върна продукт без касова бележка?

За съжаление не можете да направите това. Необходима е касова бележка, за да отпишем продукта като продаден продукт и да го върнем отново на склад.

Мога ли да върна продукт без етикет?

За съжаление не можете да направите това. Необходимо е да върнете артикула в магазина непокътнат с опаковката му и с етикет в състояние „като нов“, в което състояние същият може да се продава.

Кои продукти не могат да бъдат върнати?

Някои стоки за лична употреба не могат да бъдат върнати. Пълният списък е на разположение ТУК.

Какъв е гаранционният срок за продуктите на ПЕПКО?

Гаранционният срок за продукти, закупени в магазините ПЕПКО е 2 години. В случай, че откриете някакви дефекти в качеството по време на гаранционния срок, препоръчваме Ви да подадете рекламация до някой от магазините. Повече информация можете да намерите ТУК.

Как мога да направя рекламация на продукт, закупен в ПЕПКО?

Приемаме рекламации във всеки магазин ПЕПКО. Просто донесете дефектния продукт, представете доказателство за покупката (касова бележка) и попълнете формуляр за рекламации. Ще разгледаме рекламацията Ви в законоустановения 30-дневен срок. Повече информация можете да намерите ТУК.

Подадох рекламация, която беше отхвърлена. Какво мога да направя?

Ако рекламацията Ви е отхвърлена и не приемате решението, имате право да обжалвате в магазин ПЕПКО. Процедурата следва същите правила като обикновената процедура за рекламации.

Каква е разликата между връщане и рекламация?

Връщането може да бъде направено в срок до 30 дни след закупуването на продукт с пълна стойност, с оригинален етикет и касова бележка като доказателство за покупката. От друга страна, клиентът има право да направи рекламация във връзка с всеки продукт с непълна стойност (употребяван) в срок до 2 години от покупката му, ако бъдат открити някакви дефекти в качеството. Рекламациите могат да се подават въз основа на касова бележка, банково извлечение или потвърждение за покупката от свидетел. Връщането и рекламациите могат да бъдат извършени във всеки магазин ПЕПКО.

Как мога да направя рекламация или похвала?

Рекламациите и похвалите могат да се подават през контактната форма, налична на нашия уебсайт, като изпратите съобщение на адрес: info.bg@pepco.eu или директно в някой магазин, като попълните формуляр Анкета за клиенти, предоставен на клиента при плащане на каса или при поискване.

Отдел Обслужване на клиенти

Може да се интересувате и от: