Якета с 30% отстъпка/ промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията

Любими

Моят магазин

0

Pepco се присъединява към Better Cotton

Better Cotton е една от най-големите организации с нестопанска цел, която помага на производителите на памук да преминат към по-екологични и социално устойчиви методи на отглеждане. Само в периода 2019-2020 г. в целия свят Better Cotton е работила с 2,4 милиона земеделски производители и ги е обучила да използват ефективно водата, да се грижат за здравето на почвата и естествения хабитат, да намалят употребата на най-вредните химикали и да зачитат правото на работниците и тяхното благосъстояние.

Pepco е първата компания, базирана в Полша, която е част от тази инициатива.

Скоро ще можете да откриете логото на Better Cotton върху продуктите в нашите магазини. Това обаче не означава, че маркираните продукти са произведени от памук с висока степен на чистота. Памукът, добит чрез Better Cotton, се смесва с друг памук по пътя си от полето до крайния продукт. Това се нарича система за масов баланс. Това е като купуването на енергия от възобновяеми източници: купувайки я, вие допринасяте за развитието на по-чисто производство на енергия, а не осигурявате в контактите си определен вид електричество.

До 2025 г. в Пепко ще се снабдяваме с поне 25% от памука си чрез Better Cotton.

Снабдявайки се с памук чрез Better Cotton, ние участваме в повишаването на стандартите за производство на памук, както и в подпомагането на фермерите и местната околна среда. Прочетете повече на: https://bettercotton.org/

Сподели:

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната