Якета с 30% отстъпка/ промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията

Любими

Моят магазин

0

Хавлии

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Хавлиени кърпи: малки, големи, за баня

Хавлиените кърпи са неотменна част от оборудването на всяка баня. Те са незаменими при къпане, измиване на ръце и лице. В Pepco предлагаме широка гама от размери, цветове и материали, така че със сигурност ще намерите идеалната кърпа за вашите нужди.

Всеки от нашите хавлиени е изработен от висококачествени материали, което гарантира тяхната здравина и запазване на красотата им в продължение на дълго време. Нашето внимание към качеството означава, че всяка кърпа остава мека и издръжлива дори след многократно пране. В Pepco ще намерите хавлиени кърпи, безопасни за кожата, идеални дори за хора с чувствителна кожа или алергии.

Видове хавлиени кърпи

Хавлиените кърпи могат да бъдат разделени на три основни категории: малки, големи и за баня.

  • Малките хавлиени кърпи са идеални за изсушаване на ръце и лице. Достъпни са в различни размери, от 30×30 см до 50×50 см.
  • Големите хавлиени кърпи са идеални за изсушаване на цялото тяло. Достъпни са в различни размери, от 70×140 см до 100×150 см. Благодарение на размерите си, те се подходящи както за покриване след къпане, така и за използване като плажна хавлия или шезлонг.
  • Хавлиените кърпи за баня са големи и меки, предоставяйки комфорт по време на къпане. Достъпни са в различни размери, от 70×140 см до 100×180 см. Тази големина на кърпата позволява удобно обвиване на тялото, без да заема много място в банята или плажната чанта.

Изборът на хавлиена кърпа зависи от предназначението й. Ако търсите кърпа за ежедневна употреба, изберете такава от памук или фроте. Ако търсите кърпа за баня, изберете такава от памук или бамбук. Ако търсите кърпа за пътуване, изберете продукт от микрофибър.

Цветни бански кърпи

Сред разнообразните видове хавлиени кърпи, банските кърпи заемат специално място. Те не само са неотменен елемент на всяка баня, но и могат да повлияят на комфорта и удоволствието от къпането.

Цветните бански кърпи са отличен начин да добавите живот и енергия към вашата баня. В зависимост от предпочитанията, можете да избирате от различни цветове. За да съчетаете цвета на кърпата с стила на вашата баня, е добре да обърнете внимание на доминиращите цветове на кърпите в помещението, както и на аксесоарите за баня. Това ще ви помогне да постигнете хармоничен и сполучлив интериор.

Освен цветовете, е полезно да обърнете внимание на дизайна на банската кърпа, който може да добави характер и оригиналност на банята. В зависимост от предпочитанията, можете да избирате от различни дизайни като геометрични, цветни или абстрактни. За да съчетаете дизайна на кърпата със стила на вашата баня, е добре да обърнете внимание на доминиращите мотиви и форми в помещението. Това ще ви даде ефектен и съгласуван интериор. Стойност имат и гладките дизайни, които могат да добавят елегантност и класа на банята.

Комплекти бански кърпи са отличен избор за хора, които ценят хармонията и естетиката в своята баня. Покупката на комплект бански кърпи пести време и пари, тъй като няма нужда да търсите отделни кърпи, които да се съчетават помежду си. Освен това комплектът бански кърпи осигурява единен външен вид на банята, който влияе на нейната естетика. Стойност има и фактът, че комплектът бански кърпи може да бъде страхотен подарък, например за младоженци.

От малки кърпи, идеални за ежедневна употреба и удобни по време на пътуване, до големи бански кърпи, които ще ви предоставят комфорт и лукс след всеки къпане. В Pepco предлагаме хавлиени кърпи в множество цветове и дизайни, което ви позволява лесно да ги съчетаете със стила на вашата баня.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната