Любими (0)

Моят магазин

0

Бодита за бебета

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Бебешки бодита

Бебешкото боди е основна част от гардероба на всяко малко дете, която осигурява комфорт и удобство през целия ден. В Pepco ще намерите богат избор такова облекло, което е не само практично, но и стилно. Предлагаме бебешки бодита за момчета и момичета в различни дизайни и цветове, които са перфектни за деликатната кожа на бебето.

Бебешкото боди е облекло, което осигурява комфорт и практичност както за бебето, така и за родителите. Изработени от меки и дишащи материали, бодитата са нежни към чувствителната кожа на бебето, което е изключително важно през първите месеци от живота му. Благодарение на закопчалките между крачетата преобличането става бързо и лесно, което е огромно удобство, особено през нощта. Бодито покрива гърба и коремчето на бебето, осигурявайки му топлина и комфорт, а на родителите – спокойствие, че тяхното бебе няма да настине дори по време на активна игра.

Друго предимство на бебешките бодита е тяхната универсалност и естетика. Те могат да се носят самостоятелно през топлите дни или като основа под други дрехи, което ги прави практични през цялата година. Налични в различни цветове, модели и стилове, бебешките бодита позволяват адаптиране към индивидуалните вкусове и стилове на родители и деца. Това прави бебешките бодита не само функционални, но и естетични, издръжливи и лесни за поддържане в чисто състояние, което е от решаващо значение за ежедневната употреба. В Pepco ще намерите богат избор от тези облекла на атрактивни цени.

Как да изберете бебешко боди?

Изборът на подходящо бебешко боди е от решаващо значение за комфорта на Вашето бебе. Когато купувате, обърнете внимание на:

  • Материала: най-подходящи са естествените материали, като памук, които са меки и дишащи.
  • Закопчалките: бодитата с удобни закопчалки тик-так улесняват преобличането.
  • Размера: изберете размер според възрастта и теглото на детето. Препоръчително е да купите малко по-голямо боди, за да може детето да се движи свободно.

Какъв размер боди да изберете?

Бебешките бодита се предлагат в различни размери – от размери за новородени до по-големи бебета. Не забравяйте, че всяко бебе расте със свое собствено темпо, така че е добре да имате няколко бодита с различни размери. Размерите обикновено съответстват на възрастта на детето, но си струва да проверите таблицата с размери, налична в магазина на Pepco, за да се уверите, че сте избрали правилния модел.

Практически съвети: гладене и сгъване

За да може бебешкото боди да запази формата си и да е винаги меко:

  • Гладене: гладете бодито от опаката страна, за да не повредите деликатните щампи. Използвайте ниска температура, за предпочитане с функция за пара.
  • Сгъване: сгъвайте бодито по лесен начин, за да спестите място в шкафа и да поддържате ред. Започнете с прегъване на ръкавите навътре, а след това прегънете бодито по средата.

Pepco – Вашето място за пазаруване на детски дрехи

Pepco предлага богат избор от бебешки бодита на атрактивни цени. В нашите магазини ще намерите както идеални за специални поводи бебешки бодита риза, така и бебешки бодита с къс ръкав за по-топлите дни. За пестеливите родители предлагаме бебешки бодита в групови опаковки, които са практични и икономични. В Pepco се грижим всеки родител да намери нещо за своето дете. Предлагаме бебешки бодита с дълъг ръкав, които са идеални за по-хладните дни, както и разнообразни дизайни и цветове, които ще се харесат както на малчуганите, така и на техните родители. Редовно организираме промоции, така че следете нашите предложения за разпродажба на бебешки бодита.

Нашите продукти се характеризират с високо качество и атрактивни цени, което прави пазаруването в Pepco истинско удоволствие. Посетете нашите стационарни магазини, където със сигурност ще намерите идеалното бебешко боди за Вашето дете. Убедете се сами колко много можете да спечелите, като изберете Pepco!

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната