Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Декоративни възглавници и калъфки

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Възглавници и декоративни калъфки

Възглавниците и декоративните калъфки са неразделна част от интериорните аранжировки, които позволяват бързо и лесно освежаване на външния вид на помещението. С тях можем да добавим цвят, модели и уют на нашите интериори. Важно е да познаваме различните видове калъфки и възглавници, за да можем съзнателно да избираме тези, които най-добре отговарят на нашите очаквания и нужди.

Създаването на комплект възглавници е чудесен начин да добавите характер и съгласуваност на интериора. Например, ако искаме да създадем комплект възглавници, вдъхновен от стила бохо, можем да комбинираме възглавници с помпони с възглавници с етнически модели и тъкани с натурални текстури, като лен или памук. Важно е да запазим баланса между моделите и едноцветните възглавници, за да не бъде аранжировката прекалено натоварваща.

Декоративни възглавници

Декоративните възглавници са отличен начин да добавите чар и уют на всяко помещение. Сред тях ще открием възглавници с различни форми, размери и модели. Големите декоративни възглавници могат да служат като удобна опора на дивана, а по-малките като декоративен елемент. Стои си да се обърне внимание на гладките възглавници, които се съчетават перфектно с други модели и цветове.

Възглавници с цветя и цветни възглавници внасят пролетно настроение и оживяват аранжировката в помещението. Декоративните възглавници са по-малки подушки, които са идеални като добавка на дивана или креслото. Многоцветните декоративни възглавници са идеални за аранжировки, вдъхновени от стила бохо или еклектичен. Възглавниците в Pepco позволяват създаването на изключително разнообразни композиции, които със сигурност ще оживят всеки интериор.

При избора на кръгла или друга декоративна възглавница, е важно да се обръща внимание на нейната форма, размер, материал и десен. Добре подбраната възглавница може значително да повлияе на външния вид и атмосферата на интериора. Нека не забравяме, че декоративните възглавници могат значително да променят външния вид на нашата всекидневна или спалня, внасяйки в тях нова атмосфера и климат.

Декоративни калъфки

Декоративните калъфки за възглавници са отличен начин за освежаване на външния вид на интериора. В зависимост от вида на калъфката, можем да внесем различни стилове и настроения в нашата всекидневна или спалня. Изборът на калъфки, които се различават по материал, десен и цвят, е голям: сред тях ще намерим гладки, стегнати, велурени и едноцветни декоративни калъфки. Промяната на калъфката е лесен начин да се освежи външният вид на интериора.

Във всекидневната е добре да се заложи на калъфки за всекидневна, като например калъфки за декоративни възглавници, които ще внесат уютна и топла атмосфера. В спалнята пък е добре да се обръща внимание на калъфки, които ще пасват на стила и цветовата гама на помещението, както и на спалното бельо. Пример за това може да бъде копринена калъфка, която ще придаде на спалнята елегантност и лукс. Ако търсите калъфки за детска стая, е добре да обърнете внимание на лицензирани калъфки, които ще се вписват в интериора на детската стая.

Калъфките трябва да се подбират с оглед на цветовата гама и стила на помещението. Цветните калъфки могат да добавят живот и енергия на интериора, докато синята или черна калъфка внасят спокойствие и елегантност. При избора на калъфка размерът е от ключово значение, най-популярните са калъфките 45×45 или декоративните калъфки 40×40. Налични са калъфки, които могат да се адаптират към размера на възглавниците и мебелите.

Нека помним, че правилно подбраната декоративна калъфка може значително да повлияе на външния вид и атмосферата на дома. Добре е да експериментираме с различни стилове, десени и материали, за да създадем интересна и хармонична аранжировка. Това ще помогне да се постигне хармонична и съгласувана аранжировка, която ще радва окото и ще внася приятна атмосфера в интериора.

Колекцията от възглавници и декоративни калъфки в Pepco предлага безкрайни възможности за персонализация и освежаване на домашния ви интериор. Тези малки елементи могат да донесат значителни промени, добавяйки стил, комфорт и живот във всяко помещение. От елегантни с фини десени до ярки, цветни мотиви – нашите продукти са създадени да отговарят на всеки вкус и стил на декорация. В Pepco вярваме, че правилно подбраните декорации и аксесоари могат коренно да променят характера на дома, правейки го още по-специално и приятно място за живеене.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната