Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Картини, рамки и декорации за стена

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Рамки за снимки и картини

Рамките за снимки и картини са неизменна част от интериора, която позволява да изложите любимите си спомени и произведения на изкуството. В зависимост от нуждите и вкуса, можете да избирате между различни видове рамки, които идеално ще се съчетаят с обстановката на помещението.

Вярваме, че декорирането на стените е нещо повече от само закачане на картини или снимки. Това е начин да изразите себе си и да придадете личен характер на своето обкръжение. Ето защо нашият асортимент е проектиран с мисъл за разнообразие и персонализация.

Рамките за снимки, предназначени за закачане на стена, са прекрасен начин да украсите интериора и да изложите любимите си спомени. В зависимост от нуждите и вкуса, можете да избирате между различни видове рамки, които идеално ще се съчетаят с обстановката на помещението.

Рамки за снимки на стена

Изборът на рамка, която да пасва на снимката, е ключов елемент от декора на интериора. Трябва да се обърне внимание на съответствието на цвета на рамката със снимката, както и на стила на рамката, който да отговаря на обстановката на помещението.

Също така е важно да се обърне внимание на размера на рамката и употребата на паспарту – специална картонена опаковка, която придава на снимката елегантност и подчертава нейната стойност. Рамката трябва да бъде с 2-3 сантиметра по-широка и по-висока от снимката или картината, за да осигури достатъчна защита и да изложи снимката или картината в най-добра светлина.

Рамките могат да бъдат изработени от различни материали, включително дърво, метал, пластмаса и стъкло:

  • дървените са най-популярният избор, тъй като са издръжливи и лесни за поддръжка;
  • металните са по-издръжливи от дървените рамки и могат да издържат на трудни условия;
  • пластмасовите са най-евтиният вариант и са лесни за поддръжка;
  • стъклените придават на снимките и картините елегантен и стилен вид.

Галерия от картини и снимки на стената

В магазините на Pepco ще намерите както нежни, абстрактни композиции, идеални за модерни пространства, така и по-класически, пейзажни или портретни про

изведения, които ще внесат елегантност и благородство във вашия дом. Всеки образ е внимателно подбран, за да вдъхновява, да обогатява естетическия опит и да създава уникална атмосфера във всяко помещение.

Създаването на галерия от снимки на стената е прекрасен начин да украсите интериора и да изложите любимите си спомени. Това може да се направи чрез използването на мултирамка, която позволява да се закачат няколко снимки една до друга, като се създаде хармонична и естетична композиция. Също така е важно да се обърне внимание на подходящото разположение на рамките на стената и на съчетаването на цветовете и стиловете на рамките с обстановката на интериора.

Декорацията на стената с помощта на рамки за снимки е прекрасен начин да украсите интериора и да изложите любимите си спомени. Можете също така да експериментирате с различни подредби на рамките, като създавате любими моменти и дискретни украшения. В рамките за снимки се представят добре различни типове снимки, като плакати, по-големи снимки, черно-бели изображения.

Колекцията от рамки за снимки и картини в Pepco предлага широка гама от стилове, размери и цветове, които ще ви позволят да изложите вашите най-ценни спомени и произведения на изкуството. От минималистични рамки, които подчертават модерността на интериора, до по-декоративни модели, идеални за класически аранжировки – имаме нещо, което идеално ще се впише във всеки вкус и нужда. Рамките не са само начин за защита и представяне на снимки или картини, но и отличен декоративен елемент, който добавя личен характер и топлина към всяко помещение.

В Pepco се стремим нашите продукти да съчетават функционалност, качество и привлекателен дизайн, което ги прави идеалния избор за всеки, който иска да оживи своя интериор. Каним ви да се запознаете с нашата оферта от рамки за снимки и картини, за да създадете своя собствена галерия от спомени, която ще радва око и сърце.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната