Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Саксии и кашпи

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Саксии за цветя

Добре дошли в света на саксиите за цветя – тук ще намерите всичко, което ви е необходимо, за да направите вашите растения още по-красиви и здрави. Разделът саксии и покривки предлага широк избор от продукти, които не само осигуряват подходящи условия за растенията, но също така са стилен декоративен елемент за всеки интериор.

Саксиите за цветя изпълняват не само практична, но и декоративна функция. Благодарение на разнообразието от налични модели, материали и дизайни, всеки любител на растения може да намери подходящи продукти, които да се впишат в естетиката на неговия интериор.

В Pepco ще намерите широк избор от саксии за цветя, които ще задоволят както начинаещи, така и напреднали любители на растения. Сред наличните продукти е добре да обърнете внимание на саксии-покривки, изработени от различни материали като пластмаса, керамика или метал. Така всеки клиент може да избере подходяща саксия или покривка, която да се впише в естетиката на неговия интериор.

Сред наличните в Pepco саксии за цветя могат да бъдат разграничени няколко популярни вида, като:

  • пластмасови – леки, практични и лесни за поддръжка. Налични в различни форми, цветове и размери;
  • керамични – елегантни, трайни и устойчиви на повреди. Идеални за интериори с класическа аранжировка;
  • метални – модерни, издръжливи и стилни. Подходящи за интериори с индустриален характер.

Модерни саксии в Pepco

В Pepco може да намерите модерни саксии за цветя, които се вписват идеално в различни аранжировки на интериори. Сред тях е добре да обърнете внимание на модерни покривки, които не само изпълняват практична функция, но и са интересен декоративен елемент.

Теракотена саксия е класически избор, който се вписва добре в много интериори. Предимствата на този вид саксии са тяхната издръжливост, устойчивост на повреди и естетика. Керамичните саксии за цветя са отлично решение за хора, които ценят елегантността и класическия вид. Бетонните саксии са модерно и оригинално решение, което става все по-популярно. Техните предимства са издръжливостта, устойчивостта на повреди и необичайният вид.

Екологичната бетонна саксия е страхотна алтернатива за хора, търсещи модерни и едновременно екологични решения. Саксиите за епифити са специални саксии, предназначени за растения, които не се нуждаят от почва за растеж.

Стъклените саксии са идеални за този вид растения, тъй като осигуряват им подходящи условия за развитие. Саксиите за цветя, изработени от преплетени материали като ратан или върба, са отлично решение за хора, които искат да придадат на своите цветя естествен и селски вид.

Модерни покривки за цветя

Също така покривките за цветя, налични в Pepco, се отличават с разнообразие от модели, цветове и материали. Модерните покривки за цветя са отлично решение за хора, които искат да придадат на своите растения уникален характер. В зависимост от материала, от който са направени, покривките за саксии могат да повлияят на външния вид на интериора, както и на самочувствието на растенията.

Бежовата покривка, изработена от естествена теракота, е отличен избор за хора, които ценят простотата и естествеността. Такъв вид покривки се съчетават отлично с растения със зелени листа, създавайки съгласувана и хармонична аранжировка. Сред модерните покривки за цветя е добре да обърнете внимание на керамичните и металните покривки. Керамичните покривки се характеризират с елегантност и класически вид, докато металните покривки добавят към интериора модерност и оригиналност.

Саксии за цветя в бохо стил перфектно се вписват в тази естетика, като добавят топлина и уют в интериора. Всеки от тези видове саксии и кашпи има свои уникални характеристики, които влияят на естетиката на интериора и настроението на растенията. Избирайки подходяща саксия или кашпа за цветя, е важно да се обърне внимание на издръжливостта, естетиката и леснотата за поддържане в чистота.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната