Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Свещи и свещници

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Свещи и свещници

В Pepco ще откриете свещи в различни размери, цветове и аромати, идеални за създаване на релаксираща атмосфера, добавяне на чар към романтични вечери или като красив елемент на декорация. Също така богат избор на свещници – от прости и минималистични до богато украсени модели – позволява перфектното съчетаване с всеки интериор и стил, добавяйки елегантност и характер.

Свещите и свещниците са прекрасен начин да добавите атмосфера и стил във всяка стая. Те са неизменна част от декорацията на интериора, която внася уютна атмосфера и добавя чар и елегантност, идеално вписващи се във всяка аранжировка на интериора.

 Ароматни и декоративни свещи

Сред наличните на пазара свещи, си струва да обърнете внимание на ароматните и декоративните свещи, които не само изглеждат красиво, но също така изпълват помещението с приятен аромат. Благодарение на това, те се превръщат в отлично решение за хора, които искат да създадат релаксираща атмосфера у дома.

Ароматните свещи влияят на атмосферата в стаята чрез излъчване на различни аромати. По този начин можете да създадете релаксираща, енергизираща или романтична атмосфера в зависимост от избрания аромат. Примери за популярни аромати на свещи са лавандула, ванилия, евкалипт или цитруси, които влияят по различен начин на настроението. Лавандулата действа релаксиращо, ванилията – успокояващо, евкалиптът – освежаващо, а цитрусите – стимулиращо.

Декоративните свещи често имат интересен външен вид, например под формата на фигурка, сърце или звезда, което ги прави привлекателен елемент на интериора.

Свещи в буркани и свещници

Аранжирането на свещи в буркани става все по-популярен начин за красива декорация на интериора. Има много начини за използване на буркани като декоративни свещници, като един от тях е поставянето в тях на тънки свещи или декоративни фенери. В зависимост от предпочитанията можете да изберете традиционни свещници, декоративни свещници или стъклени свещници.

При избора на свещник е важно да се обърне внимание на неговата стабилност и начин на закрепване на свещта, за да се гарантира безопасността при употреба. Добре е да изберете свещник, който се съчетава със стила на интериора и останалите декоративни елементи. Красивите златни свещници добавят елегантност и блясък към всяка аранжировка. Можете също така да изберете суров свещник, изработен от дърво или метал, който внася естествен и минималистичен акцент в интериора. За любителите на уникални декорации отличен избор ще бъдат декоративните фенери или порцелановите лампиони.

Свещите в буркани се характеризират с по-дълъг живот на горене и естетичен външен вид. Бурканите предпазват пламъка от издухване и едновременно с това са интересен декоративен елемент. Свещите в буркани са също така лесни за съхранение и транспортиране, което ги прави практичен избор.

Примери за красиви декорации с използване на свещи в буркани включват малки декоративни аранжировки на покрити с покривка маси, които създават уютна атмосфера по време на вечеря, или уникални декорации на перваза, които внасят топла светлина от свещта в интериора. Свещите в буркани са отличен начин за създаване на уникална атмосфера в дома, както за начинаещи, така и за напреднали любители на интериорни декорации.

Kolekцията от свещи и свещници в Pepco е идеалният начин да добавите топлина и атмосфера към всяко помещение. От дискретни ароматизирани свещи, които ще напълнят стаята с релаксиращ аромат, до елегантни свещници, които ще станат стилен декоративен елемент, предлагаме разнообразие от продукти, за да удовлетворим всеки вкус и нужда. Свещите и свещниците не са само начин да създадете уютна атмосфера, но и идеалното решение за подаръци и декорации за специални случаи.

В Pepco вярваме, че дори най-малките детайли могат да имат огромно влияние върху атмосферата на дома, затова внимателно избираме нашите продукти, за да осигурим изключително качество и стил. Каним ви да откриете нашата колекция и да намерите идеалните свещи и свещници, които ще направят вашия интериор още по-уютен и специален.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната