Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Одеяла и кувертюри

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Одеала и прекривки

Нашият избор на одеала и прекривки не са само функционални добавки, но и декоративни елементи, които могат напълно да променят вида на стаята, придавайки й уют и топъл, домашен климат. Поканени сте да откриете офертата на Pepco и да изберете продукти, които ще направят вашия дом още по-комфортен и стилен.

Изборът на подходящи одеала и прекривки може да бъде ключов за комфорта и външния вид на нашия дом. В зависимост от нуждите, можем да изберем меки, топли одеала, които ще ни осигурят уют по време на студените вечери или елегантни прекривки за легло, които ще добавят шик към спалнята.

Меки, топли одеала

В Pepco са налични различни видове одеала, които се различават по материалите, от които са направени. При избора на одеало е важно да се обърне внимание на неговия размер, материала, от който е направено, и предназначението му. Одеалата имат различни приложения, затова е важно да изберем такова, което най-добре ще отговори на нашите очаквания.

Независимо дали търсим леко одеало за покриване по време на четене на книги или топло, дебело одеало, което гарантира комфорт по време на студените вечери, в Pepco ще намерим широк избор на продукти, които отговарят на различни нужди.

  • Памучните одеала са естествени, дишащи и добре абсорбират влагата. Това са чудесни одеала за деца и възрастни, които могат лесно да се перат и поддържат чисти.
  • Одеалата от микрофибър са леки, меки и бързосъхнещи. Това са функционални одеала, които могат да се използват като покривки за диван, прекривки за легло или като топло покривало за външна употреба.
  • Фланеловите одеала са меки, топли и приятни на допир, страхотни като есенно одеало или топло покривало за студените вечери.
  • Топлите вълнени одеала са направени от естествени материали като овча вълна или алпака. Това са одеала, които гарантират топлина и комфорт, а също така са дишащи и добре абсорбират влагата.
  • Полярните одеала са леки, топли и бързосъхнещи. Могат лесно да се перат и поддържат чисти. Сред тях си струва да се обърне внимание на одеала за деца с лицензи с интересни модели и цветове.

Цветове и десени, достъпни в различни одеала, ги правят интересен декоративен елемент в нашия интериор. Одеалата са налични в различни размери, което позволява те да се използват както като покривка за студени вечери, така и като завивка за легло или диван. Важно е да изберете текстил подходящ по размер, който ще бъде практичен и функционален.

Уютни завивки за легло

Спалните завивки имат както декоративна, така и защитна функция. В зависимост от нуждите, може да се избере по-дебела завивка за по-студените дни или по-тънка и лека за по-топлите сезони. При избора на идеалната завивка е важно да се обърне внимание на нейния размер, форма и начин на поддържане в чистота.

Сравнявайки различните модели на завивки, е важно да се обърне внимание на техните предимства и недостатъци. По-дебелите завивки могат да осигурят по-голяма защита от студа, но могат да бъдат по-тежки и по-трудни за съхранение. По-тънките завивки са по-леки и по-лесни за поддържане, но може да не осигуряват достатъчна защита от студа.

Завивката може да служи като декоративен елемент, подчертаващ стила на интериора, както и като защита от прах, косми от домашни любимци или замърсявания. Важно е да изберете модел, който ще изпълнява и двете функции, за да се радвате както на красотата, така и на практичността на завивката за леглото.

Одеало или завивка? Важно е да се обърне внимание на разликите между тези два типа покривки. Одеалата обикновено са изработени от висококачествени полиестерни текстили, които са меки, топли и приятни на допир. От друга страна, завивките обикновено са изработени от различни качествени материали и имат по-скоро декоративно приложение.

Колекцията одеала и завивки в Pepco предлага не само удобство и топлина, но и стил и елегантност, идеални за всеки интериор. Внимателно подбраният асортимент предоставя широк избор на продукти, които ще задоволят разнообразни нужди и предпочитания, добавяйки уют и характер на всеки дом. Независимо дали търсите топло одеало за зимни вечери или стилна завивка, която ще промени декора на вашата спалня, в Pepco ще намерите идеалните решения, които комбинират функционалност с естетика.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната