Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Аксесоари за кухня

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Кухненски аксесоари

Всяка кухня се нуждае от подходящите кухненски аксесоари, които да улеснят приготвянето на храната и подреждането. Струва си да инвестирате във висококачествени продукти, които ще издържат дълго време. Различните кухненски аксесоари, които се предлагат в Pepco, ще улеснят ежедневното приготвяне на храната. В нашите  магазини ще откриете широка гама от кухненски аксесоари, които съчетават атрактивни цени и добро качество.

Кухненски аксесоари за готвене

Кухненските принадлежности, като например цедка и лъжица за паста, са от съществено значение при готвене. Цедката ви позволява лесно да отцеждате водата от зеленчуците или макаронените изделия, а лъжицата за паста улеснява сервирането на този вид храна. При готвене и печене шпатулата за пържене е изключително полезна. В асортимента на Pepco можете да намерите шпатули, изработени от различни материали, като пластмаса, силикон или метал.

Черпакът за супи и сосове е друг важен кухненски аксесоар. Когато избирате такава, си струва да обърнете внимание на размера на черпака и неговата форма, която трябва да улесни загребването на течности. Аксесоарите за разбиване, като например кухненска бъркалка, са от съществено значение при приготвянето на торти, десерти или сосове. В офертата на Pepco можете да намерите различни видове метлички, изработени от метал, пластмаса или силикон.

Кухненски аксесоари за печене

Тавата за печене е незаменим аксесоар във всяка кухня за приготвяне на разнообразни ястия. В Pepcom можете да намерите комплекти за печене с тави, изработени от различни материали, като неръждаема стомана, алуминий или чугун.

Формите за печене са друга кухненска притурка, която ви позволява да приготвяте различни печива, като торти, мъфини или тарталети. Препоръчително е да избирате форми, които съответстват на стила на кухнята ви и на другите аксесоари за съхранение на храна.

Функционални аксесоари за кухнята

В Pepco можете да намерите разнообразие от стилни отцедници за прибори, както и други разнообразни аксесоари за почистване, като гъби за миене на съдове, многофункционални кърпи и памучни кърпи. Кухненските кърпи са важни кухненски аксесоари, които помагат за поддържане на чистота и хигиена по време на готвене. Кухненската престилка е друг важен кухненски аксесоар, който предпазва дрехите ви от замърсяване по време на готвене. Кухненските ръкавици са важни  аксесоари, които предпазват ръцете ви от изгаряния по време на печене.

Кухненските везни са важна част от оборудването, като и двете се предлагат в различни видове, например механични или електронни. Когато избирате везна, си струва да обърнете внимание на нейния максимален капацитет, точността на измерване и лекотата на използване.

Дъските за сервиране са друг полезен аксесоар, който може да се намери в Pepco. Предлагат се различни модели ножове за дъски, изработени от материали като дърво, пластмаса или стъкло. В Pepco можете да намерите и различни купи, прибори за хранене, както и форми за сладолед. Струва си да изберете форми, които да съответстват на стила на вашата кухня и на останалите аксесоари.

Функционалното кухненско оборудване от Pepco представлява богат избор от аксесоари, които ще улеснят ежедневното приготвяне на храна. Когато избирате подходящите аксесоари, си струва да обърнете внимание на тяхното качество, функционалност и съответствие с вашата кухня. Това ще ви позволи да се наслаждавате на удобство и ефективност при приготвянето и сервирането на ястия.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната