Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Съдове за храни и напитки

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Съдове за храна и напитки

Съдовете за храна са неотменими аксесоари във всяко домакинство, които помагат при съхранението и организацията на хранителните продукти. Благодарение на тях, храната остава свежа по-дълго, а кухнята става по-функционална и естетична.

Съдовете за храна са необходим елемент във всяка кухня, който позволява съхранението на продуктите по хигиеничен и организиран начин. Те са проектирани, за да гарантират свежест и дълготрайно съхранение на разнообразни хранителни продукти, от сухи съставки до остатъци от ястия.

Съдовете за храна

Важно е да обърнете внимание на материала, от който са изработени съдовете. Най-популярни са съдовете от пластмаса, стъкло, метал. Всички тези видове можете да намерите в магазините на Pepco.

  • Пластмасовите съдове са леки, лесни за поддръжка и обикновено по-евтини, но могат да бъдат по-малко издръжливи от тези, изработени от други материали. Те са популярни поради своята лекота, лесно поддържане и по-ниска цена.
  • Стъклото е издръжливо, хигиенично и не влияе на вкуса на съхраняваната храна, но е по-тежко и може да се чупи лесно. Стъклените съдове са идеални за съхранение на продукти, които изискват специална защита от влага или миризми.
  • Металните съдове са издръжливи, но могат да бъдат неподходящи за съхранение на определени продукти, като кисели плодове или зеленчуци.
  • Керамиката е естетична и издръжлива, но може да бъде тежка и ломлива.

Важен аспект е и размерът и формата на съдовете. Предлагат се различни размери и форми, които могат да се адаптират към нуждите и пространството в кухнята. Ефективно е да изберете съдове за храна с различни размери, за да можете да съхранявате разнообразни хранителни продукти, като плодове, зеленчуци, месо, риба или сухи продукти.

При избора на съдове за храна е важно да обърнете внимание и на тяхната герметичност. Герметичните съдове предоставят по-добра защита срещу влагата, миризмите и насекомите, което допринася за по-дългата свежест на съхраняваната храна. Това е особено важно при съхранението на сухи продукти, като брашно, захар или каши.

За съхранение на замразени продукти, е добре да изберете съдове за храна, предназначени за замразяване, които са устойчиви на ниски температури. Кутиите за закуска и сандвичи са още един пример за съдове за храна, които са полезни в кухнята. Те позволяват лесно съхранение и транспортиране на храна, например за училище или работа. Детските кутии за закуска често имат атрактивни дизайни и форми, които могат да насърчат децата да консумират здравословни храни.

Съдове за напитки

Съдовете за напитки включват закриващи се съдове и съдове за сухи продукти.

Съдовете с капачка са идеални за съхранение на напитки, които изискват герметичност, като сокове или мляко. Благодарение на затварящия капак, напитките са защитени от разливане и запазват свежестта си. Пластмасовите съдове са подходящи за съхранение на сухи напитки, като кафе или чай. При тези съдове е важно да обърнете внимание на герметичността и лесността на дозиране. Герметичните съдове за напитки са необходими, когато искате да съхранявате газирани напитки или напитки под налягане. Те осигуряват подходяща защита срещу изтичане и запазване на свойствата на напитката.

Също така е полезно да се обмисли закупуването на комплект съдове за напитки, които позволяват съхранение на различни видове напитки на едно място. При малките съдове за напитки, те са идеални за съхранение на напитки по време на кратки пътувания или пикници. Благодарение на техните по-малки размери, те лесно се вместват в чанта или раница, а в същото време предоставят подходяща защита срещу изтичане.

Колекцията от съдове за храна и напитки в Pepco предлага практични и стилни решения за съхранение и транспортиране на вашите любими ястия и напитки. От херметични съдове за обяд, през елегантни бутилки за вода, до специални съдове за съхранение на хранителни продукти – всеки продукт е проектиран с оглед запазване на свежестта и вкуса на вашите ястия. Независимо дали се нуждаете от удобен начин да вземете обяд за работа или търсите ефективни решения за организиране на пространството в кухнята си, нашите продукти съчетават функционалност с естетичен дизайн.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната