Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Чаши, чаши за вино и кани

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Чаши и канчета

Чашите и каните са неотменим елемент във всяка кухня и трапезария. Те се използват за сервиране на напитки като вода, чай, кафе, сок, вино и алкохол. В Pepco ще намерите много съдове, от прости и минималистични дизайни, които се комбинират перфектно с модерни интериори, до по-украсени и класически модели, които добавят очарование на традиционните аранжировки.

Чашите, предлагани от Pepco, са изработени от висококачествено стъкло, което не само изглежда красиво, но също така е устойчиво на трески и драскотини. Каните, както тези за студени, така и за топли напитки, са проектирани с мисъл за всекидневна употреба, комбинирайки функционалност с елегантност.

Видове чаши и канчета

Чашите са неизменна част от всяка домашна колекция съдове. Стъклените съдове са налични в магазините на Pepco в широка гама от размери, форми и материали, така че със сигурност ще намерите идеалния комплект съдове за вашите нужди.

  • Чашите са универсални съдове, които могат да се използват за сервиране на различни напитки. Те са налични в различни размери, от малки чаши за вода до големи чаши за сок.
  • Cтъклена чаша са специални съдове, използвани за сервиране на конкретни напитки като вино, водка, уиски и коктейли. Те са налични в различни форми и размери, за да подчертаят вкуса и аромата на напитката.
  • Каните са съдове за сервиране на напитки в по-големи количества. Те са налични в различни размери и форми, за да се поберат за всякакви поводи.

Кристалните кани се отличават с елегантността си и уникалния си блясък. Кристалът има способността да разсейва светлината, което му придава характерен блясък. Те могат да добавят лукс и елегантност на всяка маса, особено по време на специални поводи.

От друга страна, прозрачните кани, направени от стъкло, са по-леки и по-издръжливи от кристалните канчета. Те са по-универсални и могат да се вписват в различни стилове на сервиране на маса, както за ежедневни ястия, така и за по-големи събирания.

Как да изберете чаши и чаши?

При избора на чаши и чаши за сервиране на маса е добре да обърнете внимание на няколко аспекта.

  • Стил и дизайн: Чашите и чашите трябва да се съчетават с останалите елементи на сервиза и с аранжировката на масата. Добре е да изберете чаши и чаши от същата колекция сервиз или с подобен дизайн.
  • Предназначение: Чашите трябва да бъдат подходящи за видовете напитки, които ще се сервират по време на яденето. Например за вино е добре да изберете чаши с подходяща форма, които позволяват на аромата на напитката да се разкрие напълно.
  • Качество на изработка: Чашите трябва да бъдат изработени от висококачествени материали, които гарантират здравина и устойчивост на повреди. Добре е да обърнете внимание на дебелината на стъклото и качеството на декорациите.

Също така е добре да се обмисли изборът на чаши и чаши от различни колекции сервиз, които предлагат разнообразен дизайн и характерни характеристики.

Изборът на подходящи чаши за различни напитки като шампанско, бяло вино, червено вино и алкохолни коктейли е от ключово значение за пълното вкусово и визуално изживяване по време на дегустацията.

  • Шампанско: за шампанско най-добре се подходящи са високи, стеснени чаши тип флейта. Техният изтънчен вид позволява по-дълго задържане на мехурите и подчертава елегантността на напитката. Алтернатива могат да бъдат чаши тип купа, които имат широка, плоска чаша, но в случай на шампанско могат да предизвикват по-бързо изтичане на мехурите.
  • Бяло вино: чашите за бяло вино трябва да имат по-малка чаша от тези за червено вино, което позволява по-добро запазване на ниската температура и концентриране на ароматите. Формата на чашата трябва да се стеснява към горната част, което позволява на букета на виното да се концентрира.
  • Червено вино: чашите за червено вино трябва да имат по-голяма чаша, която позволява по-добро дишане на виното и изразяване на пълния аромат. Формата на чашата трябва да бъде широка в долната част и да се стеснява към горната, което позволява на букета на виното да се концентрира и улеснява въртенето му в чашата.

Колекцията със чаши и кан в Pepco представлява идеалното съчетание от функционалност, стил и качество. С разнообразие от продукти, от елегантни чаши за вино, през практични чаши за ежедневна употреба, до стилни канчета, подходящи за семейни събирания и приятели, всеки ще намери нещо за себе си. Нашите продукти не само ще ви помогнат при сервирането на напитки за различни поводи, но също така ще бъдат красиво допълнение към вашата маса. В Pepco се грижим не само за това нашите чаши и канчета да бъдат изработени с естетически изчистен дизайн, но и да бъдат издръжливи и практични. Заповядайте да се запознаете с нашето предложение, което ще ви позволи да се наслаждавате на красотата и функционалността в ежедневната употреба и по време на специални моменти.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната