Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Чинии, купи и други съдове

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Чинии, купи и други съдове

В Pepco се грижим нашите чинии, купи и други съдове да бъдат не само висококачествени, но и на достъпни цени, правейки ги отличен избор за всеки дом.

Чинии, купи и други съдове са необходим елемент във всяка кухня и трапезария. Те се използват за сервиране на храна, закуски и напитки. В Pepco са налични в широка гама от размери, форми и материали, така че със сигурност ще намерите перфектния комплект съдове за вашите нужди.

От ежедневни обяди до специални случаи, нашите съдове са идеални за сервиране на различни ястия. В нашия асортимент се предлагат различни стилове – от класически бели порцеланови чинии до модерни, цветни и с десени съдове. Всеки комплект е внимателно подбран, за да отговаря на различни нужди и да съответства на всеки тип интериор, добавяйки му характер и изтънченост.

В Pepco всяко ястие в нашата оферта е направено с мисъл за издръжливост и функционалност. Използваме само най-добрите материали, като висококачествен порцелан и издръжлива керамика, което гарантира дълготрайна употреба без риск от повреди или износване на моделите. Чиниите и купите са също така проектирани с мисъл за ежедневен комфорт при употреба – лесни са за почистване и често могат да се използват в миялна машина и микровълнова печка. Като избирате нашите продукти, инвестирате в съдове, които ще ви служат дълги години.

Дълбоки чинии и съдове: идеални за супи и обяди

Дълбоките чинии и съдове са неотменим елемент на всяка кухня, особено когато става въпрос за сервиране на супи, гулаши или други ястия с течна консистенция. Затова е важно да се вгледаме в различните видове обядни чинии и съдове за супи, за да изберем тези, които най-добре ще отговарят на нашите нужди.

Сред съдовете за супи си заслужава да се обърне внимание и на купичките за супа, които са по-малки от дълбоките чинии и идеални за сервиране на порции супа като предястие. Купичките за супа могат да бъдат изработени от различни материали като порцелан, керамика, стъкло или меламин, като техният избор зависи от индивидуалните предпочитания и нужди.

Комплекти за масата: от обяд до десерт

Обядният комплект е необходим елемент във всяка кухня, който позволява елегантно и функционално сервиране на храната. Предимствата на комплектите за хранене включват:

  • Комплектност: обядният комплект включва всички необходими елементи за сервиране на разнообразни ястия, от предястия до десерти.
  • Естетика: стилните комплекти добавят елегантност и очарование на всеки маса, независимо от повода.
  • Функционалност: табелните комплекти са адаптирани към различни нужди, например десертният чиния е идеален за сервиране на сладкиши.

Приложението на комплектите за хранене включва както ежедневни хранения, така и елегантни приеми. Благодарение на тяхната комплектност и естетика, обядният комплект и десертният чиния са подходящи за всяка ситуация. Стилните комплекти могат да бъдат също отличен подарък за различни поводи като сватба или юбилей.

Разбираме, че всяка кухня и трапезария имат своя собствен, уникален стил, затова нашето предложение на чинии, купи и други съдове е толкова разнообразно. Предлагаме широка гама от модели и цветове, от нежни, пастелни нюанси до интензивни, ярки цветове и модели. В нашия асортимент ще намерите както малки чинийки за закуски, така и големи обядни чинии, дълбоки купи или елегантни съдове за сервиране.

Колекцията на чинии, купи и други съдове в Pepco е превъзходен избор за всеки, който търси практични, но в същото време естетични решения за своята кухня и трапезария. Предлагаме широк избор от продукти, които съчетават функционалност, издръжливост и модерен дизайн, идеално пасващи към различни стилове на декорация. От класически бели чинии, през цветни купи, до елегантни комплекти съдове – всеки може да намери нещо, което идеално да отговаря на домашните му нужди. Каним ви да се запознаете с нашето предложение и да изберете тези идеални съдове, които ще направят всеки обяд по-стилен и приятен.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната