Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0
Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Закачалки за дрехи – подредете антрето и банята си

Закачалките са не само основни аксесоари за съхранение на дрехи, но и декоративни елементи, които могат да придадат характер на коридора и банята. В Pepco ще намерите широк избор от закачалки с различни размери, цветове и стилове, които да отговарят на Вашите нужди и интериорен дизайн.

Независимо дали става въпрос за закачалка за панталони в гардероба, закачалка за яке в коридора или закачалка за дрехи на стената в спалнята – Pepco предлага решения, които да Ви помогнат да организирате всяка стая. За тези, които търсят функционални допълнения, предлагаме закачалки за хартиени кърпи и закачалки за чанти, които помагат да се поддържат ежедневните предмети подредени и лесно достъпни.

Закачалки – въведете ред в коридора с Pepco!

Закачалките са не само важни аксесоари за съхранение на дрехи, но и декоративни елементи, които могат да придадат характер на Вашия коридор и банята. В Pepco ще намерите широка гама от закачалки с различни размери, цветове и стилове, които да отговарят на Вашите нужди и интериорен дизайн.

Закачалката за дрехи е основен аксесоар за всяко антре и коридор. Позволява удобно съхранение на якета, палта, сака и други връхни дрехи. В коридора са подходящи както стоящи, така и стенни закачалки. Стенните закачалки са идеалното решение за малки пространства, където всеки сантиметър е от значение, и предлагат удобно място за връхни дрехи, без да заемат ценно пространство.

В Pepco ще намерите закачалки за дрехи в различни варианти:

  • Стоящи закачалки за дрехи – идеални за съхранение на големи количества дрехи.
  • Закачалка за стена – заема малко място и е идеална за малки коридори.
  • Закачалка за якета – има здрави куки, които издържат тежестта на якетата и палтата.
  • Стенна закачалка за дрехи – предлага се в различни форми и цветове, може да бъде декорация в антрето и коридора.
  • Закачалка за врата – практична закачалка, която може да се окачва на врати, без да се пробиват отвори.

Богат избор от закачалки за дрехи

Видовете закачалки за дрехи са ключов елемент в организацията на гардероба, като предлагат разнообразни решения за съхранение на дрехите.

  • Дървените закачалки са издръжливи и стабилни, идеални за по-тежки дрехи, като палта или костюми, и предотвратяват деформирането им.
  • Пластмасовите закачалки са леки и икономични, подходящи за широк спектър от дрехи.
  • Велурените закачалки предпазват дрехите от изплъзване и са идеални за деликатни материали.
  • Телените закачалки, макар и с по-малка издръжливост, са полезни, когато пространството в шкафа е ограничено.

Всеки тип закачалка помага за поддържането на ред в гардероба, оптимизира пространството и предпазва дрехите от намачкване, като осигурява лесен достъп и добра организация на гардероба

Закачалки за банята – стилни и функционални

Закачалката за хавлии е основен елемент от оборудването на всяка баня. Тя позволява удобно съхранение на хавлиите и гарантира бързото им изсъхване. В Pepco ще намерите закачалки за кърпи в различни размери и стилове, които да подхождат на интериора на Вашата баня. Металните закачалки осигуряват издръжливост и лесно почистване, а дървените придават топлина и естествен характер на интериора. Стенните закачалки, независимо дали са единични куки или ленти с повече куки, са идеалното решение за ограничени пространства, като използват максимално наличното пространство на стената. Модерните закачалки за баня често съчетават функционалност с декоративни елементи, превръщайки се не само в полезно, но и в привлекателно допълнение към всяка баня.

Pepco е магазин за цялото семейство, който предлага широка гама от стоки за дома и градината на достъпни цени. В Pepco ще намерите всичко необходимо за създаването на уютен и функционален дом.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната