Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0

Килими и постелки

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Килими и пътеки

Каним ви да откриете нашата колекция от килими и пътеки, където всеки може да намери нещо идеално за своя дом. Независимо дали търсите нещо, което да добави характер на вашата всекидневна или практично решение за коридора, нашата колекция в Pepco със сигурност ще задоволи вашите нужди и ще помогне за създаването на мечтания интериор.

Изборът на подходящ килим или пътека може да бъде ключов за създаването на уютно и функционално пространство в нашия дом. Килимите и пътеките изпълняват множество функции, като термична изолация, звукоизолация, както и добавят характер и стил на интериора.

 Важно е да се помисли за избора на цветни килими в зависимост от стила на интериора и нашите индивидуални предпочитания. Цветът на килима може да повлияе на възприемането на цялата стая, затова е важно да се помисли добре за това решение. В малки помещения се препоръчват по-малки килими, които няма да претоварват интериора, докато в по-големи пространства може да се изберат по-големи модели, които ще внесат уют и топлина.

 Килими в Pepco

В Pepco са налични различни видове килими: традиционни, модерни, класически килими и специални килими с различни форми. Всеки от тях има свои уникални характеристики, които влияят на външния вид и функционалността на интериора.

  • Традиционните килими се характеризират с богати десени, често вдъхновени от ориенталската култура. Те са изработени от естествени материали като вълна или коприна, което ги прави меки и приятни на допир. Идеално се вписват в класически и елегантни интериори.
  • Модерните килими с прости, геометрични десени, често в сдържана цветова гама. Модерните килими се съчетават прекрасно с минималистични и модерни аранжировки на интериора.
  • Класическите килими имат дискретни десени, често вдъхновени от природата, а тяхната цветова гама е сдържана. Класическите килими подхождат на повечето стилове на интериорен дизайн, от класически до модерни.
  • Специалните килими са килими с необичайни форми, десени или функции. Специалните килими са отлично решение за хората, които търсят оригинални и уникални добавки към интериора.

Трябва да се има предвид, че килимите се различават не само по външен вид, но и по материалите, от които са изработени, което може да повлияе на тяхната издръжливост, комфорт при използване и леснота на поддръжка.

Декоративни пътеки

При избора на килими за всекидневната, важно е да се обърне внимание на тяхната функция и стил на интериора. Във всекидневната килимът трябва да бъде преди всичко удобен и приятен на допир, тъй като това е мястото, където прекарваме много време със семейството и приятелите. Добре се вписват килими със средна дебелина на косъма, които осигуряват комфорт и топлина. Също така е важно да се избере килим с подходящ размер, който не претоварва интериора, но в същото време е съгласуван елемент на аранжировката.

Килими с естествени влакна, като вълна или памук, са меки, приятни на допир и лесни за поддръжка. От друга страна, килими от синтетични влакна, като полиестер или полипропилен, са издръжливи, устойчиви на замърсяване и често по-евтини от килимите с естествени влакна.

 В детските и юношеските стаи си заслужава да се изберат килими в ярки цветове и интересни десени, които внасят радост и енергия в интериора. В спалните пък си заслужава да се заложи на пътеки в нежни цветове и меки влакна, които създават релаксираща атмосфера.

В банята си заслужава да инвестирате в банни килимчета, които ще изпълняват практически и естетически функции. Килимчетата в банята трябва да бъдат изработени от материали, устойчиви на влага, като памук или микрофибър, които бързо изсъхват и са лесни за поддържане в чистота.

Окръглите килимчета са популярен избор сред хората, които искат да добавят малко оригиналност към своето интериорно пространство. Тези килимчета са отлични за различни стаи, като всекидневна, спалня или детска стая.

Не забравяйте, че добре подбраният килим може значително да повлияе на атмосферата в стаята, затова си струва да отделите време за обмисляне на най-добрия избор на килим за вашия интериор. Колекцията от килими и килимчета в Pepco е истинско компендиум на стилове и функционалност, която ще удовлетвори очакванията дори на най-взискателните клиенти. Всеки продукт е внимателно подбран, за да осигури най-високо качество, дълготрайност и естетика.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната