Съдържание:

  1. В Pepco ще намерите перфектният коледен подарък за всеки.
  2. Коледни подаръци за нея
  3. Коледен подарък за домошарката
  4. Коледни подаръци за активни жени
  5. Коледен подарък за мъж
  6. Идеи за подаръци за модни домошари
  7. Коледни подаръци за геймъри и ентусиасти
  8. Коледен подарък за детето
  9. Идеи за коледни подаръци за деца в предучилищна възраст
  10. Коледни подаръци за дете в училищна възраст
  11. Коледни подаръци за тийнейджъри
  12. Не искате да купувате подаръци? Направете ги сами!

Коледа е специално време, в което искаме да подарим подаръци на близките си. Изборът на подходящ подарък обаче може да е труден, особено ако не познавате добре човека, за когото го купувате. В това ръководство представяме няколко предложения за коледни подаръци за жени, мъже и деца

Успокояващият аромат на коледната елха, неповторимият пикантен вкус на джинджифиловите меденки, цялото семейство, събрано около трапезата, отрупана с вкусни коледни ястия… Списъкът с нещата, заради които обичаме Коледа, е наистина дълъг! Освен всички чувствени и духовни преживявания, коледните подаръци също са изключително важни за нас. Това е така, защото се радваме както на коледните подаръци, които намираме под елхата, така и на тези, които подаряваме на любимите си хора. Какви коледни подаръци да изберете за любимите си хора тази година? Разгледайте Pepco – имаме няколко вдъхновения за Вас!

В Pepco ще намерите перфектният коледен подарък за всеки.

Кои коледни подаръци предизвикват широка усмивка на лицата на получателите и винаги са подходящи? Преди всичко тези, които са подбрани с голямо внимание, като са взети предвид вкусът и интересите на получателя. Всеки от Вашите близки има индивидуални страсти и интереси. Децата могат да се радват на цветни играчки или книги, а възрастните да предпочитат практични или персонализирани подаръци. Ето защо, когато подготвяхме коледната оферта на Pepco, ние се постарахме да включим възможно най-много продукти, отговарящи на тези критерии!

Коледни подаръци за нея

Търсите идея за коледен подарък за своята сестра, майка или голяма дъщеря? Ще се радваме да Ви дадем някои интересни предложения. Първо помислете дали човекът, на когото искате да подарите подарък, е домошар или по-скоро любител на предизвикателствата. Обича ли да чете или да пътува? Когато познавате нейните интереси, по-лесно ще изберете идеалния подарък.

Мъж поднася подарък на жена над маса с чинии.

Коледен подарък за домошарката

Какъв би бил идеалният подарък за човек, който обича да прекарва свободното си време у дома? Най-вече такъв, който се свързва с релаксация, почивка и удоволствие и който се вписва идеално в празничната атмосфера – например комплект ароматизатори!

Вечерта с такъв подарък е истинско пиршество за сетивата… Можете да изберете между разнообразни възможности на атрактивни ниски цени:

  • Декориран с празнична клонка, комплект дифузер с ароматно масло, който задържа аромата до 45 дни, пръчици и 2 свещи в стъкло с продължителност на горене 9 часа, предлагани в два изкусителни аромата: сандалово дърво или ябълка с канела.
  • Комплект, състоящ се от свещи в стъкло с продължителност на горене 9 часа, ефектен ароматен спрей и дифузер с ароматно масло, което издържа до 45 дни, в три варианта на аромати: горски плодове, подправки и любов или среднощен люляк.

Други добри идеи за коледни подаръци за мама или баба могат да бъдат удобни и меки пуловери, халати или нощници. В края на краищата всеки от нас понякога мечтае за мързелив ден в удобна пижама. В коледната оферта на Pepco ще намерите:

  • Топъл и приятен на допир дамски халат с релефна шарка и големи джобове, предлага се в кремав или червен цвят (размери S/M, L/XL).
  • Очарователни коледни дамски пижами с удобни карирани фланелени панталони (дамски размери S-XXL), както и други модели пижами с празнични мотиви като меденки – човечета или коледни елхи.
  • Дамски пуловери с мотиви на звезди и 3D елементи като червеният нос на елена Рудолф (размери S-XXL).

Тук Ви очакват и много други меки и топли идеи, идеални за подарък за Вашата майка, баба или сестра!

Коледни подаръци за активни жени

Вашата приятелка, дъщеря или майки предпочита да прекарва времето си на разходки и срещи, а не вкъщи? Вместо да ѝ купувате чехли или декоративна възглавничка за коледен подарък, изберете подарък, свързан с нейната страст! Изберете:

  • Книга – колекционерката и любителка на хубави истории със сигурност ще се зарадва на такъв подарък.
  • Подаръчна карта – например за любимия ѝ магазин или за кино, за да може сама да избере филма, който иска да гледа, като част от подаръка.
  • Термочаша – идеална идея за подарък за хора, които често са в движение. В навечерието на Коледа лесно можете да намерите термочаша с празничен мотив. Можете също така да помислите за изработката ѝ по поръчка. Персонализираният печат или гравиране са приятна изненада.

Това са само няколко от многото идеи за подаръци за Вашите близки дами. Когато избирате подарък, вземете предвид не само интересите, но и възрастта на получателя и помислете за сумата, която искате да похарчите от самото начало.

Коледен подарък за мъж

Нямате идея за подарък за Вашия баща, съпруг или брат? Ние в Pepco сме тук, за да Ви помогнем. При нас ще намерите и продукти за мъже, които са идеални за коледни подаръци. Независимо от това какъв е вкусът на получателя на подаръка, сигурност ще намерите подарък, който да го зарадва.

Жена и мъж седят на дивана и отварят подаръците.

Идеи за подаръци за модни домошари

  • Топли мъжки трикотажни пуловери с мекотата на кашмир. Предлагат се в няколко модни цвята (размери M-XXL).
  • Меки пижами с празнични шарки и топли карирани фланелени панталони (размери M-XXL).
  • Класическа риза в синьо каре, която е идеална както за работа, така и за ежедневието.

Това са само няколко примера за подаръци за мъже, които ще се харесат на господата, които обичат да изглеждат добре във всяка ситуация. Още много идеи за подаръци можете да намерите в магазините на Pepco!

Коледни подаръци за геймъри и ентусиасти

Ако търсите идея за коледен подарък за мъж, който обича компютърни или конзолни игри, или за любител на пътуванията и спорта, имаме няколко съвета за Вас. В този случай са много подходящи:

  • Е-карта за презареждане, която може да се използва в любимия филмов сайт или магазин за игри (например Netflix, Amazon, Steam или PlayStation Store) и която ще зарадва всеки филмов фен, геймър и др.
  • Туристически аксесоари – например вместима раница, бутилка за вода или термос. Това са предмети, които ще зарадват всеки любител на пътуванията.
  • Спортно облекло и аксесоари – това е нещо за господата, които обичат не само да се възхищават на усилията на спортистите от трибуните или от дивана, но и сами да предприемат всякакви дейности. В зависимост от бюджета си можете да пазарувате спортни светлоотразители, тениска, удобни обувки за тренировка или еластични шорти.

Коледен подарък за детето

За децата най-важното събитие на Коледа е изпълненото с вълнение очакване на красиво опакованите и мечтани подаръци под елхата. В богатата коледна оферта на Pepco със сигурност ще откриете нещо подходящо за Вашето дете. С мисълта за най-малките сме подготвили разнообразна гама от играчки и празнични дрехи.

Момиче се радва на подарък под коледната елха.

Идеи за коледни подаръци за деца в предучилищна възраст

Подаръците за най-малките трябва да са съобразени с техните интереси и възраст. Някои хора купуват играчки с мисъл за бъдещето, така че да бъдат полезни на малчугана не само когато разопакова подаръка, но и няколко месеца по-късно. Имайте предвид обаче въпросите на безопасността – не е препоръчително да купувате играчки за малки деца, които имат малки части. Върху опаковката на играчката винаги ще откриете съответните обозначения за възрастта.

Какво можете да купите за Коледа на дете в предучилищна възраст?

  • Дървена писта-пързалка с три автомобила, която помага за развитието на двигателната координация на Вашето дете.
  • Приятно и меко облекло – например с изображения на герои от любимите приказки или сладки пижами за момчета и момичета с празнични мотиви.
  • Аксесоари за игра на открито – топка, лопата с кофичка, въже за скачане, сапунени мехури и много други предмети.

Коледни подаръци за дете в училищна възраст

Младите ученици и ученички често се чувстват почти пораснали, но дълбоко в себе си си остават деца, които обичат да си играят с плюшени играчки, колички или пластелин. Когато избирате подарък за дете в училищна възраст, помислете за настоящите му интереси – ако то харесва училището и определен предмет, можете да се вдъхновите от това.

Какво можете да купите за Коледа на ученик или ученичка?

  • Писта Hot Wheels с два контура и включени колички или гараж с диагностична станция и път, който ще зарадва всеки малък любител на колите.
  • Кукла Барби с комплект „Работилница за печене“, които ще бъдат мечтаният подарък за по-голямо момиче.
  • Моливник с богато съдържание – за предпочитане с набор от цветни маркери и гел химикалки.
  • Нова раница – например с изображения на любимите приказни герои или герои от игри.
  • Книги, книжки за оцветяване, пъзели или игри – с други думи, забавни предмети, които едновременно развиват и запълват свободното време.

Инфографика на Pepco - Какво намират българите под коледната елха.

Коледни подаръци за тийнейджъри

Изборът на идеалния подарък за тийнейджър или тийнейджърка не трябва да е труден. Вземете предвид личността и интересите на детето си и изберете:

  • Модерно облекло – суитшърт, блуза или нови дънки. Друга възможност е да закупите подаръчна карта за избраната от Вас сума.
  • Козметика – тийнейджърката, която обича да ухае и да изглежда добре, ще оцени цветен лосион за баня или марков дезодорант. Тийнейджърът може да се зарадва на продукти за оформяне на коса или козметичен комплект, рекламиран от любимия спортист.
  • Игри и книги – този подарък е подходящ за хора от всички възрастови групи, стига да обичат да четат или да играят компютърни или настолни игри. Преди да посегнете към дадено заглавие, се уверете, че то е подходящо за тази възрастова група.

Имате нужда от още вдъхновение? Прочетете нашата статия за коледните подаръци за деца

Не искате да купувате подаръци? Направете ги сами!

Персонализираните и собственоръчно изработените подаръци са чудесна идея за коледен подарък практически за всеки. Такъв подарък показва много висока степен на ангажираност, така че всеки трябва да го оцени.

Какви коледни подаръци можете да направите сами?

  • Фотоалбум – проявете снимките и ги поставете в албум по Ваш избор. Можете да включите подписи, някои малки сувенири (например билет за филм, който сте гледали заедно) и посвещение.
  • Рецепта за уникално ястие – ако познавате кулинарния вкус на човека, когото искате да изненадате, разработете графично рецепта за ястие по Ваш избор. Добавете съставките, необходими за приготвянето му като подарък.
  • Декорация на дома – ако можете да шиете, бродирате или рисувате, можете да направите картина, салфетка, бродирана възглавничка или друга дреболия, която със сигурност ще се хареса на всеки.

Не забравяйте, че по-важно от самите коледни подаръци е да прекарате време с близките си. Ако все пак избирате подаръци за тях, отделете време, за да се уверите, че те са съобразени с техните интереси и страсти. Пожелаваме ви весела Коледа и… само подходящи подаръци!