Съдържание:

  1. Как искате да обзаведете студентското жилище? Добрият план е от съществено значение! 
  2. Многофункционалните мебели - ключът за малките пространства
  3. Кухненско оборудване - от какво наистина се нуждаете?
  4. Практични и декоративни аксесоари за дома - персонализиране на студентската стая
  5. Бъдете креативни! С Pepco Вашето студентско жилище може да бъде стилно и функционално!
  6. Ако пазарувате - само в Pepco!

Едно от първите предизвикателства, с които се сблъсквате, когато започнете студентския живот, е… подреждането на първата квартира. Ограниченият бюджет и честата липса на автомобил правят невъзможно пътуването до големите мебелни магазини. За щастие, има решение, което не изисква сложна логистика! Това е smart shopping в местните магазини на Pepco. 

Благодарение на богатата оферта от продукти на Pepco не само ще оборудвате дома си с всичко необходимо за малко пари, но и ще му придадете индивидуален облик. По-долу ще намерите практически съвети как да направите това.

Как искате да обзаведете студентското жилище? Добрият план е от съществено значение! 

Преди да започнете да пазарувате, анализирайте от какво точно се нуждаете и за какво ще намерите място в студентското си жилище. Помислете кои мебели и аксесоари ще ви бъдат необходими и кои можете да закупите по-късно. Основният принцип е да се съсредоточите върху основните елементи на дома, като например леглото, бюрото и място за съхранение, както и основните уреди и аксесоари за кухнята.

Многофункционалните мебели – ключът за малките пространства

При ограничен бюджет и пространство си струва да вземете предвид многофункционалните решения, които ще ви позволят функционално обзавеждане, без да харчите цяло състояние. 

В малките студентски жилища всеки сантиметър пространство е от значение, затова при избора на мебели обърнете внимание на тяхната функционалност. Например легло с място за спално бельо осигурява не само удобно място за спане, но и допълнително пространство за съхранение. Сгъваемите маси и столове са идеални за малки събирания с приятели и ще спестят място в стаята през деня.

В най-близкия магазин на Pepco ще намерите оферта от мебели като сгъваеми рафтове за обувки, които са идеални за малки интериори. 

Кухненско оборудване – от какво наистина се нуждаете?

Кухненското оборудване е друг важен елемент в списъка за пазаруване. Помислете от какви уреди наистина ще имате нужда, особено ако оборудвате студентска кухня от нулата. Трябва ли да имате голяма фурна, или са достатъчни микровълнова печка, електрически грил, малък тостер или многофункционална фурна? От какви и колко елемента трябва да съдържа комплектът ви от прибори за готвене и сервиране? В повечето случаи са достатъчни една универсална тенджера и един средно голям тиган. Плюс 2-3 чинии, 2-3 чаши и прибори за хранене. Можете да закупите всички тези принадлежности и аксесоари в стационарните магазини на Pepco!

В категорията кухня в Pepco ще откриете богат избор от съдове за готвене, които улесняват ежедневното приготвяне на храна. Офертата на Pepco също така доказва, че основните съдове: чинии, чаши, купи или прибори за хранене не трябва да бъдат скъпи. Изберете продукти с добро качество и страхотен дизайн, които ще ви служат по време на цялото обучение!

Практични и декоративни аксесоари за дома – персонализиране на студентската стая

Персонализирането на студентското жилище е процес, който ще ви позволи да се чувствате като у дома си. Малките допълнения и аксесоари за дома могат да преобразят изцяло пространството в стаята на студента и да направят дори малката кухня приятна и функционална. Изберете елементи, които на 100% отговарят на визията Ви и пасват идеално на вкуса Ви, като същевременно не претрупват малкото пространство.

Pepco е магазин за аксесоари за дома, в който можете да намерите всичко необходимо за обзавеждане на дома си.  Заслужава да се отбележи разнообразието на офертата – от практични продукти като кошове за пране или органайзери за баня, до декорации като цветни одеяла, покривки за легла и възглавници или меки килими, които ще придадат на интериора уют и индивидуален характер. И не забравяйте за осветлениетонощните лампи, свещниците или светлинните гирлянди са елементи, които ще внесат уют във всяка стая. 

Пазаруването в Pepco е чудесна възможност да реализирате всичките си идеи за персонализиране на студентското жилище по свой вкус. 

Бъдете креативни! С Pepco Вашето студентско жилище може да бъде стилно и функционално!

Не е необходимо да похарчите цяло състояние, за да направите интериора на кухнята и стаята си модерен и удобен. Понякога е необходим само малко творчески подход, за да стане интериорът уникален. Можете да използвате евтини керамични саксии като контейнери за канцеларски материали, а рафтът за обувки може да заживее нов живот като стилна етажерка за ученически учебници и офис консумативи. С помощта на тези решения ще създадете пространство, което отразява Вашата индивидуалност и стил, като същевременно е практично и щадящо портфейла ви.

В Pepco ще намерите и аксесоари „Направи си сам“, които ще ви позволят да създадете оригинални декорации и да аранжирате пространството по свой собствен начин.

Ако пазарувате – само в Pepco!

Smart shopping е идеално решение за студенти, които искат да обзаведат жилището си, без да се налага да обикалят големите магазини за мебели. Пазарувайки в Pepco, можете да спестите не само пари, но и време. С избора на разнообразни аксесоари за дома ще създадете функционално, стилно и уютно пространство. Не забравяйте, че ключът към успеха е да планирате покупките си и да изберете многофункционални продукти, които да използват максимално пространството в студентската стая.