Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0

Аксесоари и тави за печене

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Аксесоари и тави за печене

Търсите аксесоари за печене, които да Ви помогнат да създавате вкусни печива? В Pepco ще откриете богат избор от тави за печене, форми за сладкиши, тави и други полезни инструменти, които ще направят печенето истинско удоволствие. Гарантираме високо качество на продуктите на достъпни цени.

Изборът на подходяща форма за печене на сладкиши зависи от вида на печивото, което планирате да правите. Най-популярните материали, от които са изработени формите са метал, силикон и стъкло. Металните форми, особено алуминиевите, са предпочитани заради равномерното разпределение на топлината и издръжливостта им. Те са идеални за печене на много от любимите Ви храни и сладкиши. Силиконовите форми, от друга страна, предлагат лесно освобождаване на тестото, без да се налага намазване на формата, което е голямо предимство.

Тави и форми за печене – необходими за всяка кухня

Pepco предлага богат избор от аксесоари, които да направят всяко печене успешно. В нашия магазин ще намерите тави за печене с различни размери и форми, изработени от различни материали. Предлагаме тави за печене на торти, форми за мъфини, форми за хляб и много други.

  • Тавите за печене на сладкиши се предлагат в правоъгълни, кръгли или квадратни варианти. Те са изработени от стоманена или алуминиева ламарина с незалепващо покритие за лесно изваждане на тестото.
  • Формите за печене са идеалният избор за тарталети, кексове, мъфини и други печива. Те се предлагат в различни форми и размери, изработени от стомана, алуминий, силикон или керамика.
  • Формите за хляб ще Ви позволят да изпечете вкусен домашен хляб. Те се предлагат в различни форми и размери, изработени от стомана, алуминий или камък.

Размерите на тавите за печене обикновено са стандартни и са подходящи за повечето фурни, като най-популярните размери варират от 20×20 cm до 25×38 cm, което позволява приготвянето както на малки, така и на по-големи сладкиши.

При избора на форма си струва да обърнете внимание на вида на сладкиша, който планирате да печете – по-тежките сладкиши, като например чийзкейк или кекс с мая, се пекат по-добре в метални форми, докато леките бисквитени или плодови торти могат лесно да се изпекат в силиконови или стъклени форми.

Вашите незаменими аксесоари за печене

В допълнение към тавите и формите за печене, в Pepco ще намерите и богата гама от аксесоари за печене, които ще улеснят работата ви в кухнята и ще направят печенето още по-приятно.

  • Силиконовата подложка за печене е идеалният продукт за печене на торти, дребни сладки и други печива. Предотвратява залепването на тестото към тавата и улеснява изваждането му.
  • Силиконовите форми за печене са гъвкави и лесни за почистване. Те са идеални за печене на мъфини, кексове и други печива.
  • Камъкът за печене на пица Ви позволява да изпечете пици с хрупкава долна част, точно като в пещ на дърва.
  • Подложката за печене предпазва тавата за печене от замърсяване и улеснява почистването ѝ.

Pepco – всичко за печене на едно място!

С нашите аксесоари за печене и декорация всеки може да стане майстор на печенето. Каним Ви да откриете нашия асортимент и да се насладите на печива, които ще зарадват всички членове на семейството и гостите. Независимо дали сте начинаещ или напреднал в областта на печенето, нашите тави за печене на торти, подложки за печене и други аксесоари ще Ви помогнат да постигнете сладкарско съвършенство.

Защо да купувате аксесоари за печене в Pepco?

  • Богат избор от аксесоари и тави за печене.
  • Висококачествени продукти на ниски цени.
  • Атрактивни дизайни и цветове.
  • Практични и функционални решения.
  • Налични във всеки магазин на Pepco.
  • Открийте радостта от печенето с Pepco!

В Pepco ще намерите всичко необходимо за създаването на вкусни печива.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната