Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0

Пластмасови контейнери

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Пластмасови контейнери – идеални за съхранение в дома и градината

Търсите практични и универсални контейнери за съхранение? Пластмасовите контейнери от Pepco са идеалното решение за всеки! Ще намерите богат избор от пластмасови контейнери с различни размери, форми и цветове, които да отговарят на Вашите нужди.

Пластмасовите контейнери са изключително практични и многофункционални. Можете да ги използвате за съхранение на дрехи, текстил, играчки, инструменти, облекло и дори цветя. Пластмасовите контейнери с капаци са идеални за съхранение на детски играчки. Големите пластмасови контейнери с капаци са идеални за съхранение на сезонни предмети, като например коледна украса или градински инструменти.

Пластмасови контейнери – здрави, издръжливи и универсални

Пластмасовите контейнери са безценен инструмент за организиране и съхранение на различни предмети. Тяхната универсалност и издръжливост ги правят незаменими в ежедневието.

Пластмасовите контейнери на Pepco са изработени от висококачествена пластмаса, която е устойчива на повреди и се почиства лесно. Те могат да се използват за съхранение на различни домакински аксесоари, инструменти, играчки или дрехи. Благодарение навъзможността за разделяне и етикетиране на съдържанието, тези контейнери помагат за поддържане на ред и организация във всяко помещение. Използването им също така намалява количеството отпадъци, тъй като са за многократна употреба, което е в унисон с идеята за грижа за околната среда.

Какъв пластмасов контейнер за съхранение да изберете?

Когато става въпрос за съхранение на инструменти или домакински принадлежности, е по-добре да изберете по-здрави контейнери, например изработени от по-дебела пластмаса или с подсилени ръбове. Друг важен фактор е размерът и формата на контейнера. Големите контейнери могат да бъдат идеални за съхранение на сезонни дрехи или по-големи предмети, докато по-малките контейнери могат да бъдат по-практични за отделяне на малки предмети.

Размерите на тези контейнери могат да бъдат съобразени с различни нужди – от по-малки контейнери за съхранение на по-малки предмети до по-големи контейнери, в които могат да се съхраняват големи количества материали, като например завивки или одеяла. Например контейнерите с размери 600x400x150 mm могат да поберат до 30 литра, което ги прави подходящи за съхранение на по-големи предмети. От друга страна, по-малките контейнери с размери 195x80x65 mm са идеални за организиране на малки аксесоари в дома или офиса.

Заслужава да се обърне внимание и навъзможността за използване на контейнери, които могат да се подреждат един върху друг или да се заключват, което улеснява подреждането и спестява място. При избора си заслужава да вземете предвид и естетиката – контейнери с еднакъв цвят или възможност за изписване на етикети помагат за поддържане на ред и улесняват намирането на съхраняваните предмети

В Pepco ще намерите идеалните пластмасови контейнери, които ще Ви помогнат да организирате дома си. Ние предлагаме разнообразие, практичност и естетичен дизайн, за да отговорим на очакванията и на най-взискателните клиенти.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната