Съдържание:

  1. Традиционните сватбени подаръци не излизат от мода
  2. Прибори за хранене, чаши и комплект съдове за хранене
  3. Елегантен текстил и декорации
  4. Нетипични сватбени подаръци
  5. Подаръци, съобразени с интересите на младоженците
  6. Преди да купите сватбен подарък
  7. Подаръците не са всичко - не забравяйте поздравителната картичка и красивата опаковка

Изборът на идеалния сватбен подарък може да бъде предизвикателство, но също така е уникална възможност да изразите чувствата и уважението си към младоженците. В това ръководство на Pepco ще намерите най-добрите идеи за сватбени подаръци, които със сигурност ще зарадват младоженците.

Традиционните сватбени подаръци не излизат от мода

Въпреки че днес много хора избират да подарят пари или ваучери за пазаруване като сватбен подарък, това съвсем не означава, че булката и младоженецът няма да се радват на внимателно подбран подарък. Понякога именно традиционните подаръци се помнят най-добре, пазят се с години и се използват с удоволствие. По-долу ще намерите няколко готови съвети за сватбени подаръци в традиционен стил.

Прибори за хранене, чаши и комплект съдове за хранене

Трудно е да си представим дом, в който липсват такива основни елементи за сервиране на храна. Ако искате да купите сватбен подарък за млади хора, които току-що са започнали съвместния си живот, можете успешно да изберете:

  • Комплекти прибори за хранене от неръждаема стомана. Най-добре в практично куфарче.
  • Комплект привличащи вниманието чаши, кристални чаши или друг вид съдове за сервиране на напитки е перфектна идея за сватбен подарък. В Pepco ще намерите всичко необходимо: чаши, прибори за хранене и кани на отлични цени!
  • Комплекти съдове за хранене. Комплект за обяд или сервиз за кафе и чай са чудесен вариант за сватбен подарък. Важното е, че такъв подарък не трябва да струва много. Красиви и стилни чинии, чаши и други прибори за сватбен подарък можете да намерите в Pepco.

А ако не сте убедени в крехките и деликатни подаръци, които могат да се счупят по пътя към сватбеното парти, помислете за закупуване на по-здрав комплект кухненски принадлежности от първа необходимост – например тенджери и тигани за готвене. Тези артикули също Ви очакват в нашия асортимент!

Инфографика на Pepco: как да опаковаме сватбен подарък

Елегантен текстил и декорации

Текстилът е друга идея за класически сватбен подарък. Елегантните комплекти от хавлии, спално бельо и възглавници са идеални като подарък за такъв важен празник. Какво да изберем? Това зависи от степента, в която познавате младата двойка. Като познавате добре нуждите на младоженците, е възможно да се насочите към това, което им липсва най-много. Когато не сте толкова сигурни, е по-добре да изберете по-универсален подарък – например декорации за стена, стилен комплект спално бельо или комплект елегантни хавлии. Важното е, че всички тези продукти Ви очакват в Pepco!

Нетипични сватбени подаръци

Не всяка млада двойка ще се зарадва на ваучер за пазаруване или комплект прибори за хранене. Някои хора не обръщат голямо внимание на типичните подаръци, но ценят високо подаръците, които дават възможност да се преживее нещо интересно.

В крайна сметка сватбеният подарък може да включва уикенд в СПА, билети за концерт или дори полет с хеликоптер или скок с парашут. Има толкова много възможности, че е трудно да се вземе решение. Най-важното е този вид подарък да съответства на действителните интереси и мечти на младоженците. Друго от необичайните предложения за подаръци за младоженци е подаръкът „Направи си сам“. Можете собственоръчно да направите персонализиран фотоалбум, но и друг предмет – всичко зависи от Вашите индивидуални таланти и умения. 

Подаръци, съобразени с интересите на младоженците

Момиче връчва сватбен подарък

Някои двойки споделят общи страсти – например разходки в планината или определен спорт. Ако знаете тези интереси, можете да използвате тази информация, когато купувате сватбен подарък. 

На любителите на литературата можете да подарите лимитирани издания на книги от любимите им автори в красиви подвързии. За любителите на далечни пътешествия ще бъдат полезни албуми за страната, както и елементи от екипировка или дори ваучери за самолетни билети. За двойките, които ценят творческото прекарване на времето, чудесна идея за сватбен подарък може да бъде курс по рисуване, курс по фотография или кулинарен курс. Възможностите са толкова много – трябва само да помислите какво ще зарадва младоженците и да се заемете с това.

Преди да купите сватбен подарък

Уверете се, че той ще бъде харесан. Не всеки познава младоженците достатъчно добре, за да се справи сам с покупката на подарък. Именно затова младоженците създават списъци с подаръци или упълномощават най-близките си хора да предоставят този вид информация. Не се притеснявайте да попитате какво да купите като сватбенподарък, тъй като добре подбраният подарък ще бъде много по-добър спомен от дублирана книга или пореден миксер.

Подаръците не са всичко – не забравяйте поздравителната картичка и красивата опаковка

Дори и най-хубавият подарък се нуждае от подходяща опаковка, особено подарък за такъв важен повод като сватбата. Опаковането на подаръци може да бъде поверено в ръцете на професионалисти – на много места има обекти, които предоставят такива услуги. Определено обаче е по-добре да опаковате подаръка собственоръчно.

Необходими са ви опаковъчна хартия, дискретно тиксо, ефектна панделка, ножица и други подобни аксесоари. Ако подарявате няколко артикула като сватбени подаръци, можете просто да ги поставите в подаръчна торбичка. И не забравяйте поздравителната картичка – не забравяйте да се подпишете с името си върху нея, защото тя е чудесен сватбен спомен. Всичко необходимо за опаковане на подарък за сватба можете да намерите в любимия си магазин Pepco.

Изборът на сватбен подарък не трябва да е труден. Независимо дали ще изберете нещо традиционно, персонализирано или подарък, свързан с интересите на младоженците, изберете подарък с мисъл за булката и младоженеца и нещо, което наистина може да бъде от полза и да зарадва младата двойка. В края на краищата най-добрите подаръци са тези, които са съобразени с интересите и вкусовете на хората, за които се купуват.