Съдържание:

  1. Играчки, които Вашите деца ще харесат
  2. Идеи за подаръци за най-малките деца
  3. Вдъхновения за подаръци за деца в предучилищна възраст и по-големи деца
  4. Какво да купите като подарък за тийнейджър?

Коледа е време, изпълнено със семейна топлина и моменти, прекарани заедно. Това е и моментът, в който е прието да се подаряват подаръци на близките. Никой не очаква с повече нетърпение първата Коледа и подаръците от децата. Ако искате да купите подходящ коледен подарък за детето си, разгледайте нашите предложения!

Играчки, които Вашите деца ще харесат

Има много причини за подаряване на подаръци на децата на Коледа. Една от най-важните причини е, че това прави децата щастливи. Децата обичат да получават подаръци, особено такива, които са избрани специално за тях. Отварянето на подаръците на Коледа е вълшебен момент за тях, който ще помнят дълго време.

Подаряването на подаръци на децата на Коледа също е начин да им покажем, че ги обичаме и се грижим за тях. Подаръците са символ на нашата любов и грижа. Когато подаряваме подаръци на децата, ние им казваме, че те са важни за нас и че искаме да ги направим щастливи. Освен това подаряването на подаръци на децата на Коледа също е начин да се изградят семейни връзки. Съвместното отваряне на подаръците е чудесна възможност да прекарате време със семейството и да се насладите на присъствието си. Подаръците могат да се превърнат и в предмети, които да напомнят на децата за щастливото им детство и за любовта на семейството им.

За всяко дете най-вълнуващият момент на Коледа несъмнено е… отварянето на подаръците! Какво крият големите торби с подаръци, пълни догоре? Какво се крие под шумолящата хартия и панделките от лъскави ленти? Обикновено това са мечтаните и нетърпеливо очаквани специални играчки, които скоро ще обогатят колекцията на малчугана и ще му донесат голяма радост. Разгледайте вдъхновенията за подаръци, които сме подготвили за Вас в Pepco!

Идеи за подаръци за най-малките деца

Подаръците за бебета на няколко месеца и малко по-големи малки деца трябва преди всичко да подпомагат хармоничното им развитие. Заслужава си да заложите на образователни играчки,които едновременно ще забавляват и учат, ще подпомагат сетивното развитие на малкото дете и ще го подготвят за следващите етапи от живота му. В Pepco Ви очаква богат асортимент от такива играчки на атрактивни цени! Независимо дали искате да купите коледни подаръци за едногодишно или двегодишно дете, разгледайте Pepco и със сигурност ще можете да ги купите и то на добра цена.

Инфографика на Pepco за играчките за бебето за Коледа.

В каталога за мечтани играчки на Pepco предлагаме богат избор от играчки за деца от всички възрасти. Играчките са разделени в няколко категории, в това число:

  • Кукли и аксесоари – в тази категория ще намерите различни видове кукли, като кукли бебета, модни кукли, интерактивни кукли, както и аксесоари за кукли, като дрехи, мебели и детски колички.
  • Автомобили и състезателни писти – в тази категория можете да намерите различни видове автомобили, като леки и товарни автомобили, строителни и състезателни автомобили, както и състезателни писти и други аксесоари за автомобили.
  • Строители – в тази категория ще намерите строители от различни марки и видове, като например строители за конструиране, образователни кубчета и кубчета за подреждане на картини.
  • Играчки за бебета – в тази категория ще намерите играчки за най-малките деца, като дрънкалки, гризалки, образователни постелки и плюшени играчки.
  • Образователни играчки – в тази категория можете да намерите играчки, които помагат на децата да учат, като пъзели, главоблъсканици, образователни игри и книги.
  • Интерактивни играчки – в тази категория ще намерите играчки, които реагират на взаимодействието на детето Ви, като говорещи плюшени играчки, роботи и интерактивни игри.

В допълнение към горепосочените категории в каталога на Pepco могат да се намерят и други видове играчки, като настолни игри, спортни играчки, градински играчки и музикални играчки.

Коледни подаръци за деца.

Примерни идеи за коледни подаръци за деца:

  • Образователна маса-барабан в зелено или розово с цветни бутони в различни форми, издаващи различни звуци и оборудвана с регулатор на силата на звука; може да се окачи и на детското легло (диаметър 30 см, батериите се продават отделно).
  • Цветен трактор с фигурка на фермер и 2 ремаркета, в които има кокошка, кон, крава и прасе, със звуци и животински шумове (батериите се продават отделно).
  • Магнитна дъска за тебешир с комплект от 100 магнита, вдъхновени от приказката „Прасето Пепа“, допълнително оборудвана с маркер и тебешир.
  • Интерактивна играчка Мечо Sorter, която учи на цветове, форми и цифри чрез игра – на полски език; избор на мече момче или мече момиче (в комплекта са включени батерии).
  • Плюшена играчка прасе Пепа – ако това е любимият приказен герой на детето Ви, може би ще посегнете към тази уникална играчка. Може да се окаже, че плюшената Пепа бързо ще се превърне в любимата плюшена играчка на детето Ви
  • Приказно спално бельо – най-малките деца ще се радват не само на талисман или пищяща играчка за баня, но и на меко и цветно спално бельо. Едно обикновено и топло одеяло с коледна тематика или приказни герои също би било чудесен подарък.

Това са само няколко примера за идеи за коледни подаръци за дете. В магазините на Pepco и в каталог на играчките ще откриете още много други!

Вдъхновения за подаръци за деца в предучилищна възраст и по-големи деца

Малчуганите, които вече ходят на детска градина или училище, обикновено много добре знаят какво биха искали да намерят под коледната елха. Идеите за това какво да напишат в писмото до Дядо Коледа децата си обменят седмици преди това… Затова, след като се консултирахме с помощниците на забързания брадат светец в червен костюм, подготвихме коледно предложение от Pepco, пълно с играчки, които със сигурност ще спечелят сърцата на децата. Ако искате да купите коледен подарък за деца, който ще спечели сърцата им, помислете за:

  • Състезателна писта Hot Wheels с 2 примки по 360 градуса и 2 автомобила за два варианта на забавление – каскадьорска писта или състезания на паралелни писти.
  • Цветен комплект Enchantimals Тропическо кафене с кукла и различни аксесоари – позволява Ви да построите свое собствено кафене в тропическите корони на дърветата.
  • Комплект с любимите детски анимационни герои Прасето Пепа, с който можете да построите свой собствен напълно оборудван мобилен медицински център.
  • Пожарен автомобил с подвижна стрела и фрикционно задвижване, издаващ звуци и светлинни сигнали, в комплект с пожарникарска каска с регулируема еластична лента с дължина 50 см (комплектът съдържа батерии).
  • Образователен комплект „Тайните на електрониката“ с инструкции на CD за 180 различни експеримента с електроника, които умело съчетават обучението със забавлението (батериите се продават отделно).
  • Пъзел 10 в 1! Ако детето Ви е от любителите на пъзели, помислете дали да не купите голям комплект „10 в 1“. Пакетът включва пъзели с картинки от най-популярните анимационни филми, включително „Пес патрул“.
  • Играта риболов – със сигурност сте запознати с нея, тъй като тя е популярна от години. Можете да я намерите в коледната оферта на Pepco на цена от 30 pln. Това е версия на играта със звукови ефекти!

Това са само няколко идеи за коледни подаръци за десетгодишно или малко по-младо дете. Разгледайте нашата оферта за мечтани играчки, за да откриете подходящия продукт за Вашето дете!

Коледна украса и подаръци.

Какво да купите като подарък за тийнейджър?

Децата на тази възраст са наясно, че Дядо Коледа най-често е преоблечен като татко, чичо или приятелски настроен съсед. Тийнейджърите са взискателна целева група, когато става въпрос за подаръци. От една страна, те искат да бъдат възприемани като възрастни, а от друга, все още се радват на „детски“ неща. Затова е важно да изберете подарък, който е едновременно практичен и забавен.

Какво да купите като коледен подарък за тийнейджър?

  • Модерен суитшърт с щампа – чудесна идея за коледен подарък както за момиче, така и за момче в тийнейджърска възраст. Суитшъртът може да е вдъхновен от любимите им филми, телевизионни сериали или игри.
  • Компютърни и конзолни игри тийнейджърите обичат да играят игри, така че ако знаете любимия жанр на играта на Вашия тийнейджър, можете да му купите най-новия хит.
  • Цветни чаши – пиенето на чай или какао от зимна чаша с щампа или в любимия цвят на детето Ви ще бъде още по-забавно! Обикновено тези чаши са украсени с празнични шарки и мотиви, което им придава празнично усещане. Това са идеални подаръци за любителите на чай, кафе или топли напитки.
  • Билети за концерт или спортно събитиеако Вашият тийнейджър се интересува от музика или спорт, билетите за концерт или спортно събитие са чудесна идея за подарък. Ще има възможност да види на живо любимите си изпълнители или спортисти
  • Електронна игра pinball – играта осигурява много вълнение и е идеална за любителите на аркадни игри. Можете да я намерите в Pepco.
  • Козметични комплекти – чудесна идея за подарък, която позволява на получателя да се погрижи за красотата си и да се релаксира. Те съдържат различни козметични продукти, като лосиони за тяло, кремове за ръце, сапуни, душ гелове и понякога парфюми.
  • Комплект коледни чорапи – забавен и практичен подарък. Често чорапите в тези комплекти са с празнични мотиви, като северни елени, коледни елхи или дядо Коледа. Те могат да бъдат топли и меки, идеални за носене през студените зимни дни.

Коледен комплект, коледни чорапи и чаши, както и съдове с мотиви на Мики Маус, които могат да се купят в магазините на Pepco.

Асортиментът на Pepco включва и образователни подаръци, които спомагат за развитието на детското творчество и въображение. Това са продукти, които не само ще забавляват детето, но и ще му помогнат в обучението и развитието на умения. Нашите магазини предлагат идеи за евтини подаръци, на които могат да се насладят както малки, така и големи любители на подаръци. В крайна сметка изборът на подарък зависи от интересите и вкусовете на отделния човек, но Pepco се стреми да предостави много възможности, за да зарадва детските сърца на Коледа. Разгледайте още сега Вашия магазин Pepco и помогнете на Дядо Коледа да изпълни отговорната си мисия – да събере навреме коледните подаръци!