Съдържание:

  1. Декорация на стената: картини, произведения на изкуството, рамки за снимки
  2. Чаша за кафе или чай
  3. Декорация на дома: свещи, саксии, растения
  4. Шал, кърпа, шалче
  5. Тефтер, органайзер, календар
  6. Книга
  7. Козметичен комплект за баня
  8. Бижута
  9. Излизане заедно на кино, на концерт, на СПА

Търсите подходящ подарък за специален повод за Вашата приятелка? Намирането на идеалния подарък, който да я направи щастлива и да ѝ напомня за връзката Ви, е трудно предизвикателство. Предлагаме Ви няколко предложения, които да Ви вдъхновят за необичаен подарък за Вашата приятелка.

Най-близката Ви приятелка е специален човек и заслужава подарък, който да я направи щастлива. Независимо дали Вашата приятелка обича елегантни аксесоари, прекарва времето си в творчески хобита или цени практични и лични подаръци, ние сме събрали голямо разнообразие от вдъхновяващи предложения – за всякакви поводи и за всякакви бюджети.

Декорация на стената: картини, произведения на изкуството, рамки за снимки

Колаж, картина, плакат – графика, съобразена с вкуса на Вашата приятелка, може да се превърне в интересно допълнение към нейното жилищно пространство. Уверете се, че този подарък отразява нейната личност, интереси и може би дори мечтите ѝ. Това може да бъде например пейзаж, който внася хармония и спокойствие в апартамента ѝ, или динамична абстракция, която добавя енергия и модерен щрих към интериора. Картина, стенна декорация или графика с любим цитат или мотивационно послание ще бъде не само интересна декорация, но и ежедневно напомняне за Вашето приятелство и подкрепа.

Популярно вдъхновение за подарък за приятелка са рамки със Ваши общи снимки. Опитайте се да изберете такива от различни моменти от приятелството ви – от забавни селфита до снимки от важни събития. Поставянето им в елегантни рамки ще създаде колекция от спомени, която Вашата приятелка може да окачи в дома си. Това е специален подарък, който всеки път ще ѝ напомня за моментите, прекарани заедно, за смеха, приключенията и подкрепата, която си оказвате един на друг.

Инфографика на Pepco за ползите от подаряването на подарък на приятел.

Чаша за кафе или чай

Чашата е изключително практичен и същевременно личен подарък за приятелка, който ще ѝ напомня за връзката Ви всеки ден.

Когато избирате чаша за кафе или чай, опитайте се да намерите такава, който да отразява любимите ѝ цветове, шарки или интереси (например планинска тема за пътешественик, снимка на любимия ѝ домашен любимец). Съд с вдъхновяващ цитат или забавна графика може да добави енергия към сутрешния ритуал за пиене на кафе или чай. От друга страна, една елегантна, декоративна чаша за кафе може да се превърне в допълнителен оригинален елемент от интериорния дизайн, който привлича вниманието.

За да направите този подарък още по-специален, добавете пакет от любимото кафе или чай, шоколадови бонбони, комплект пралини или ароматна свещ. По този начин ще подарите готова рецепта за релаксиращи и приятни моменти на отмора с чаша от любимата напитка.

Усмихната жена подарява подарък на приятел.

Декорация на дома: свещи, саксии, растения

Вашата приятелка разглежда каталози за интериорен дизайн в свободното си време и обича да се обгражда с красиви предмети? Декорации за стена, скулптури, свещи и свещници, арома свещници – това са малки елементи, които създават уютна атмосфера в помещението. Изберете свещи с любимия аромат на приятелката си и ги допълнете с благовонни пръчици. Ароматерапията с етерични масла и арома свещниците ще осигури приятни моменти на релаксация след натоварен ден.

Ако приятелката Ви е любителка на природата и поддържа в дома си стила urban jungle, можете да ѝ подарите растение, което още няма в колекцията си. Подаръкът на саксия за цветя също е добра идея, особено на такава с оригинална форма или цвят, която е не само практичен, но и декоративен аксесоар.

Шал, кърпа, шалче

Шал, кърпа или шалче е елегантен, модерен и практичен подарък за приятелка. Изборът на такъв аксесоар показва, че познавате и цените нейния вкус и стил. Опитайте се да изберете дизайн, който да подхожда на любимите ѝ цветове и да се съчетава с дрехите ѝ. Такъв подарък може да бъде не само красиво, но и практично допълнение към гардероба ѝ, за да ѝ е топло през студените дни. Шалчето може да се използва и като стилен и оригинален аксесоар за коса. Всеки от тези елементи ще добави нотка лукс към ежедневното ѝ облекло, като същевременно ѝ напомня за Вашето приятелство.

Тефтер, органайзер, календар

Вашата приятелка е шампион по организация? Или напротив, ежедневният списък с неща, които трябва да запомни и изпълни, е непосилен за нея? Можете да ѝ помогнете, като ѝ подарите красиво изработен и полезен планер или календар, който ще ѝ помогне да се справя по-лесно с ежедневните си задачи, а в дългосрочен план – ще ѝ помогне да постигне целите си.

Планер за подарък за приятел, до букет от сухи цветя и химикалка.

Изберете тефтер или органайзер, който е не само функционален, но и вдъхновяващ, особено ако го съобразите с начина на живот, интересите и нуждите на приятелката си. Елегантен тефтер, в който да записва мислите, идеите и плановете си, ще се превърне в неин ежедневен спътник. Органайзер с обмислено оформление и допълнително място за бележки ще ѝ помогне да подреди ежедневните си задачи. От друга страна, един календар, особено с красиви графики или мотивиращи цитати, не само ще улесни организацията, но и ще радва окото всеки път, когато посегне към него.

Книга

Книгата винаги е подходящ подарък за любител на литературата. Изборът на подходящото четиво, било то бестселър или роман от любимия жанр, ще ѝ донесе голяма радост. Книгата може да бъде и начин за релаксация и отмора, осигурявайки на приятелката Ви моменти на бягство от ежедневието.

Ръководство за саморазвитие, готварска книга, енциклопедия за растенията, пътепис – опитайте се да намерите тема, която да съответства на интересите и хобито на Вашата приятелка. Такъв подарък може да насърчи откриването на нови преживявания и да вдъхнови за действие. Подарявайки книга, Вие предлагате не само физически предмет. Това е източник за знания и нови идеи, както и начин да прекара приятна вечер с любимото си четиво.

Козметичен комплект за баня

Виждате, колко заета е Вашата приятелка и как ѝ липсва време за себе си? Определено има нужда от момент на релаксация само за себе си. Предлагайки комплект от красиво ароматизирани продукти за баня, Вие също така ѝ давате възможност да прекара една релаксираща вечер в уюта на собствената си баня.

Такъв подарък, състоящ се от ароматни масла, ефервесцентни топки за баня, соли и лосиони, може да превърне ежедневието в луксозна СПА процедура. Когато избирате продукти, обърнете внимание на любимите ѝ аромати и съставки, които не само ще подхранят кожата ѝ, но и ще се погрижат за доброто ѝ настроение. Комплектът козметика, обогатен с мека гъба и ароматни свещи в елегантна опаковка, не само ще изглежда красиво, но и ще се превърне в символ на спокойствието и релаксацията, които й подарявате.

Бижута

Като най-добър приятел знаете точно кои колиета, обеци и гривни ще подхождат идеално на вкуса на Вашата приятелка, като същевременно подчертаят нейния индивидуален стил и красота. Бижутата са много личен и елегантен подарък, чието емоционално значение може далеч да надхвърли реалната финансова стойност.

Когато избирате бижута за своя приятелка, преди всичко помислете какво най-добре подхожда на нейната личност – дали деликатна гривна, елегантни обеци или стилно колие. За хората, които ценят оригиналността и уникалния дизайн, потърсете нещо с интересна шарка или цветен камък, създадено от занаятчии или независими творци.

Излизане заедно на кино, на концерт, на СПА

Отиване на спа заедно като подарък за най-добър приятел.

Ако изборът на подарък за приятелката Ви е труден, може би вместо физическа вещ си струва да ѝ подарите билет за концерт или кино, ваучер за съвместно посещение на ресторант или СПА процедура. Това е подарък, който предлага не само радост от преживяването, но преди всичко – ценно време, прекарано заедно.

Изберете филм, на който Вашата приятелка отдавна иска да отиде. Потърсете концерт на любимия ѝ изпълнител, който винаги е искала да види на живо. Намерете салон за красота, където можете да прекарате един следобед заедно, наслаждавайки се на релаксиращи процедури и масажи. Ваучерът за преживяване е чудесен начин да се откъснете от ежедневието и да се релаксирате, докато се наслаждавате на времето си заедно. Такъв подарък не само ще заздрави връзката Ви, но и ще се превърне в незабравимо преживяване, което ще помните дълго време с усмивка на лицето.

Pepco е магазин, в който можете да намерите много евтини и оригинални подаръци за Вашите приятелки. Когато избирате подарък за приятелка, е препоръчително да се ръководите от нейния вкус и интереси. Ако обича да готви, можете да ѝ подарите кухненски комплект или готварска книга. Ако е любителка на модата, можете да ѝ купите нов шал или чанта. Ако пък се интересува от спорт, можете да ѝ подарите спортно облекло или спортни джаджи. Всичко това ще намерите в нашите стационарни магазини. Посетете ги още днес!