Пролетни якета с 30% отстъпка/ промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията

Любими

Моят магазин

0

Осветление

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Декоративно осветление

Декоративното осветление и лампите не са само практично решение, но също така начин да подчертаете характера на интериора и да създадете уютна атмосфера. Струва си да се обърне внимание на цветното и ефектно осветление, достъпно в магазините на Pepco, модерните и дизайнерски лампи, както и на LED осветлението, което е енергоспестяващо и трайно.

От субтилната, настроена светлина на постелките, през елегантните стоящи лампи, до модерните и креативни светлинни инсталации, всеки продукт е проектиран така, че да служи и като практичен източник на светлина, и като изключителен декоративен елемент. Открийте с нас, как подходящо избран светлинен елемент може да промени интериора, добавяйки стил, топлина и личен характер.

Декоративно осветление

Декоративното осветление не е само практичен източник на светлина, но също така важен елемент от интериора, който придава характер и атмосфера на помещенията. Благодарение на широкия спектър от налични стилове, материали и цветове, декоративното осветление може да служи като централна точка на декорация във всекидневната, спалнята, трапезарията или коридора.

Един от ключовите аспекти на декоративното осветление е способността му да създава настроение. Топлата, разсеяна светлина може да създаде уютна и релаксираща атмосфера, докато по-ярката, концентрирана светлина може да подчертае конкретен декоративен елемент или работно пространство. Освен това, осветлението може да се използва за акцентиране на пространството, подчертаване на текстури на стени, произведения на изкуството или мебели.

Осветлението във всекидневната е един от ключовите елементи на интериора. Във всекидневната е добре да се използват няколко източника на светлина, като таванни лампи, аплици или подови лампи. По този начин ще постигнем ефектно и уютно осветление, което ще ни позволи да се отпуснем и да се отдадем на почивка. Осветлението на масата е важен елемент от интериора на трапезарията. Добре подбраната висяща лампа над масата ще ни позволи комфортно да храним и едновременно с това да добави елегантност и стил на интериора.

Изборът на подходящо декоративно осветление трябва да взема предвид както функционалността, така и естетиката. Стои си да се помисли как светлината ще повлияе на цвета и тона на помещението, както и как ще се съчетава с останалите елементи на обзавеждането. Декоративното осветление трябва да се съчетава хармонично със стила на интериора, подчертавайки неговите най-добри характеристики, като едновременно с това изпълнява своята практична роля. Добре проектираното осветление е ключът към създаването на съгласуван и приятен за окото интериор.

Модерното декоративно осветление в минималистичен стил е отлично решение за хора, които ценят простотата и функционалността. Минималистичният декор се основава на принципа „по-малко означава повече“, затова при осветлението е добре да се заложи на прости форми, умерени цветове и високо качество на изпълнение.

Лампи за декорация

Лампите и декоративните лампи се предлагат в различни форми и стилове, така че могат да бъдат адаптирани към всеки интериор. Сред тях могат да бъдат откроени декоративни лампи, декоративни лампи и масови лампи.

Ретро декоративните лампи са осветление, което се връща към стила на минали епохи, като 60-те и 70-те години на XX век. Те се характеризират с оригинални форми, често са изработени от материали като месинг, стъкло или дърво. Масовите лампи са по-малки лампи, които се поставят на маса, бюро или рафт. Те служат както за осветление, така и за декорация на интериора.

Важен аспект при избора на декоративни лампи е също така типът на крушките, които ще се използват в тях. При избора на крушки е добре да се вземат предвид критерии като: тип на светлината (топла, неутрална или студена), мощност, ъгъл на светене и живот. При декоративните лампи често се използват LED крушки, поради тяхната енергоспестяваща, дълготрайност и възможността да се постигнат различни светлинни ефекти.

Приложението на декоративни лампи е много разнообразно. Може да се използват в хола, спалнята, кухнята или детската стая. Цветните декоративни лампи могат да служат като общо осветление, точково или като допълнение към други елементи на интериора. Стои си заслужава да експериментирате с различни цветове и модели, за да намерите най-доброто решение за вашия интериор.

Осветлението под формата на цветни декоративни лампи или впечатляващи украсни лампи може значително да повлияе на атмосферата и външния вид на интериора. Изборът на декоративно осветление трябва да бъде обмислен и адаптиран към индивидуалните нужди и стила на интериора. Стои си заслужава да обърнете внимание на дизайна, материалите и типа на крушките, за да създадете хармонична и функционална осветителна композиция.

Колекцията от декоративно осветление в Pepco е повече от обикновени източници на светлина – това са продукти, които преобразяват всяко помещение, създавайки уникална атмосфера и добавяйки чар към всяко пространство. Внимателно избирайки всеки елемент от нашето предложение, гарантираме, че ще намерите осветление, което не само ще освети вашия дом, но и ще изрази вашия индивидуален стил и естетика.

От функционални масови лампи до артистични светлинни инсталации, нашето декоративно осветление е идеално за всеки интериор, независимо от неговия размер или стил. Каним Ви да се запознаете с нашето разнообразно предложение и да изберете тези уникални осветителни решения, които най-добре ще отразят характера на вашия дом, създавайки уютна и топла атмосфера за Вас и Вашите близки.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната