Якета с 30% отстъпка / промоцията важи от 16.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Градински аксесоари -50% на втори продукт / промоцията важи от 23.04 до 30.04 / Детайли за промоцията тук

Любими

Моят магазин

0
Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Контейнери и кошници за съхранение

Контейнерите и кошниците за съхранение са необходими елементи във всеки дом, които помагат за поддържането на ред и организация на пространството. Те ни позволяват лесно да сортираме предмети, да ги предпазваме от прах или влага, както и да използваме пространството по ефективен начин. Затова е важно да се запознаем с различните видове контейнери и кошници и тяхното приложение, за да изберем най-подходящите за нашите нужди.

Контейнери за съхранение

Видовете контейнери за съхранение са разнообразни, а техният избор зависи от нуждите и приложенията. Сред тях ще намерим затварящи се контейнери, пластмасови, с капаци, модулни и метални. Пластмасовите контейнери са особено полезни в кухнята, където помагат за запазване свежестта на хранителните продукти. Пластмасовите контейнери са отлични инструменти за организация на пространството, които позволяват проста и гъвкава аранжировка.

Големите пластмасови контейнери са подходящи за съхранение на по-големи предмети като инструменти, играчки или спортно оборудване. От друга страна, по-малките контейнери са идеални за съхранение на дребни елементи като бижутерия, кухненски аксесоари или училищни принадлежности. Малките контейнери могат също да се използват като контейнери за подправки или чай.

Металните контейнери се характеризират с по-голяма издръжливост и трайност, което ги прави отличен избор за съхранение на инструменти или строителни материали. Картонените контейнери са икономично и екологично решение, което е подходящо за съхранение на документи или сезонни дрехи.

Сезонното съхранение изисква подходящи решения. Използването на картонени кутии позволява икономично и екологично съхранение на дрехи или коледни украшения. Декоративните кутии комбинират стил и функционалност, което ги прави подходящи както за практично място за съхранение, така и за декорация на интериора.

Практичността на контейнерите се състои в тяхната способност да поддържат ред и лесна организация. Те позволяват лесно сортиране на предмети, защита от повреди или влага, както и ефективно използване на пространството. Контейнерите позволяват създаването на персонализирани системи за съхранение, които отговарят на индивидуалните нужди на потребителите.

Кошници за съхранение

Кошниците и контейнерите за съхранение са незаменими инструменти в организацията на пространството. Сред тях ще намерим пластмасови, перфорирани, метални кошници. Пластмасовите кошници са леки, лесни за поддържане и налични в различни размери. Перфорираните кошници позволяват по-добра вентилация на съхраняваните предмети, което ги прави идеални за съхранение на плодове или зеленчуци. Металните кошници се характеризират с по-голяма издръжливост и трайност, което ги прави отличен избор за съхранение на по-тежки предмети.

Използването на пластмасови кошници в организацията на пространството е изключително широко. Кошниците без капаци са подходящи като контейнери за играчки, книги или кухненски аксесоари. Пластмасовите кошнички могат да се използват като органайзери за бюро, контейнери за козметика или училищни принадлежности. Дървената кутия е друго решение, което съчетава функционалност и естетика, идеално за съхранение на бутилки вино или плодове.

Стои ви добре да обърнете внимание на избора от текстилни кошници, налични в Pepco, които са екологично чисти и могат да се използват многократно. Благодарение на разнообразието от налични кошници и контейнери, всеки може да намери удобно място за съхранение на своите предмети, като същевременно се грижи за естетиката и функционалността на интериора.

Благодарение на разнообразието от налични кошници и контейнери, всеки може да намери удобно място за съхранение на своите предмети, като същевременно се грижи за естетиката и функционалността на интериора. Колекцията контейнери и кошници за съхранение в Pepco е идеалното решение за тези, които търсят практични, но същевременно естетични начини за организация на пространството у дома. Благодарение на разнообразието от размери, стилове и материали, нашите продукти отлично се вписват във всяко помещение, от кухнята до спалнята, помагайки да поддържате ред и хармония. Каним ви да се запознаете с нашето предложение и да изберете идеалните контейнери и кошници, които ще ви помогнат да създадете подредено и уютно пространство.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната