Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0
Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.

Кутии за съхранение – идеални за дома и офиса

Търсите практични и стилни кутии за съхранение? В Pepco ще намерите широка избор от кутии с различни размери, форми и цветове, които да отговарят на Вашите нужди. При нас ще купите кутии, изработени от различни материали като картон, пластмаса, дърво и метал. Предлагаме кутии в различни стилове – от модерен до традиционен, така че лесно можете да намерите идеалната кутия за Вашия интериор.

Богат избор от кутии за съхранение

Забравете за безпорядъка в гардероба! Кутиите за съхранение са изключително практично решение за всеки интериор. Можете да ги използвате за съхранение на дрехи, играчки, бижута, обувки, козметика и много други неща.

Кутиите за съхранение се предлагат в различни видове и размери, за да отговорят на различните организационни нужди. В Pepco ще намерите пластмасови, картонени, метални, дървени и текстилни кутии. Пластмасовите кутии се характеризират с издръжливост и устойчивост на влага, идеални за съхранение на предмети във влажни помещения. Картонените кутии са леки и лесни за пренасяне, често се използват за съхранение на по-рядко използвани предмети. Металните кутии от своя страна са здрави и осигуряват допълнителна защита, идеални за съхранение на ценни или чупливи предмети.

В Pepco ще намерите между другото:

  • Кутии за часовници: защитете часовниците си в стилни кутии, осигуряващи защита и елегантност.
  • Пластмасови кутии: здрави и практични, идеални за съхранение на различни предмети в дома.
  • Кутии за играчки: организирайте стаята на детето с нашите цветни кутии за играчки.
  • Кутии за кърпичка: практични и естетични, идеални за съхранение на кърпички в банята или в колата.
  • Дървени кутии: придайте елегантност на дома си с нашите стилни дървени кутии.
  • Кутии за козметика: поддържайте тоалетката си подредена с нашите функционални кутии за козметика.

Предлагат се кутии с различни размери – от малки за бижута или други дребни предмети до големи за дрехи, обувки или инструменти. Това улеснява адаптирането на кутиите към размера на предметите и приспособяването им към наличното пространство. Има също така и модулни кутии, които позволяват гъвкаво адаптиране на размера чрез комбиниране в комплекти, с цел използване на наличното пространство за съхранение по най-добрия начин.

Кутии за часовници и бижута

Кутиите за часовници и бижута са от съществено значение за тези, които се грижат за организирането на своите аксесоари. Кутиите за часовници не само осигуряват защита от надраскване и повреда, но и помагат да поддържате колекцията си от часовници подредена. Предоставят възможност за безопасно и организирано съхранение на часовниците, като улесняват избора на подходящия модел за всеки случай.

Кутиите за бижута позволяват разделно съхранение на любимите накити на едно място. Благодарение на различните отделения и органайзери е възможно да се поддържа ред и лесен достъп до бижутата.

Кутии за съхранение на дрехи и обувки

Кутиите за дрехи и обувки са изключително полезни за организиране и съхранение на гардероба. Кутиите за дрехи, обикновено изработени от мек материал или прозрачна пластмаса, позволяват съхранение на дрехите като ги предпазват от прах и влага. Те улесняват разделянето на дрехите по вид или сезон, като по този начин улесняват поддържането на гардероба подреден.

Кутиите за обувки са идеално решение за тези, които имат голяма колекция от обувки. Те осигуряват защита от прах и повреди и помагат за спестяване на място в гардероба чрез вертикално съхранение на обувките. Благодарение на различните размери и дизайни на кутиите можете да ги адаптирате към нуждите си и да ги съчетаете с интериорния дизайн.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната