Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0
Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Аксесоари за почистване

В днешно време почистването се е превърнало в неразделна част от нашето ежедневие. За да поддържате дома си подреден, е добре да се снабдите с подходящите аксесоари за почистване, които ще ви улеснят.

Почистването е ключов аспект от поддържането на чист и хигиеничен дом. То обхваща различни дейности като почистване с прахосмукачка, миене с моп, метене и бърсане на прах, които помагат за поддържането на свежа и здравословна домашна среда. Съществена част от ефективното почистване са подходящите аксесоари, които значително улесняват процеса.

Продукти за почистване

Pepco предлага широка гама продукти за почистване. Сред тях ще откриете модерни аксесоари и дребно оборудване, които ще улеснят поддържането на чистотата в дома ви.

Основните аксесоари за почистване включват мопове, кърпи, четки и прахосмукачки, които са от съществено значение за поддържане на чистотата на различни повърхности. Моповете, особено тези с кофа и изтисквачка, са идеални за миене на подове, докато кърпите и гъбите се използват за почистване на плотове, мебели и други повърхности. Четките и прахосмукачките се използват за бързо почистване на по-малки замърсявания и прах.

Pepco предлага в стационарните си магазини разнообразни аксесоари за почистване, които да ви помогнат да организирате и поддържате дома си чист.

  • Мопове, кофи и четки, необходими за поддържане на чисти подове.
  • Кошове за отпадъци и кофи за рециклиране, които помагат за поддържане на чистота и опазване на околната среда.
  • Кутиите и кошниците улесняват съхранението на малки предмети и поддържането на реда в дома ви.
  • Закачалките са полезни за подреждане на дрехи и други предмети от бита.
  • Комплектите за почистване често съдържат комбинация от различни инструменти, като например кофа, метла и лопатка за прах.

При почистването правилното съхранение на аксесоарите и почистващите продукти е изключително важно. Сред тях си струва да се отбележат ръкавиците за почистване, аксесоарите за дозиране на почистващи препарати, кърпите и гъбите за почистване, различните видове метли за почистване, включително прахосмукачки за под и четки за почистване. аксесоарите за почистване, като например подложката за отцеждане, са основна част от оборудването за всяка кухня. Четка с прахосмукачка ви позволява бързо и старателно да отстранявате мръсотията от пода.

Комплект за почистване

При избора на подходящ комплект за почистване си струва да разгледаме различни видове мопове и кърпи, за да улесним поддържането на чистотата в дома ни. Те ще бъдат идеални за почистване на различни повърхности, благодарение на своята нежност и ефективност при отстраняване на мръсотията.

Ръкавиците за почистване също са важна част от почистването, като предпазват ръцете ви от контакт с химикали и мръсотия. Те се предлагат в различни размери и от различни материали, като латекс, винил или нитрил.

Заслужава си да обърнете внимание и на специализираните аксесоари, които подобряват ежедневните задачи по почистване. Те включват специални кърпи, които абсорбират водата незабавно, кърпи, които събират добре прах, и специални инструменти за почистване на труднодостъпни места.

В зависимост от вашите нужди и вида на почистваната повърхност е препоръчително да подберете подходящите аксесоари за почистване, които не само ще улеснят работата ви, но и ще направят почистването по-ефективно. Всичко това ще намерите в магазините на Pepco.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната