Лятната разпродажба продължава! / Промоцията важи от 11.07 до изчерпване на количествата /

Любими (0)

Моят магазин

0

Баня

Дом
Коледа
Деца
Жени
Мъже
Играчки
Бебе
Домашни любимци
Специални поводи

Цена

0 лв.
100 лв.
Сортирай по:

Обзавеждане за баня

Банята вече не е място само за употреба – тя се превърна в пространство за релакс и възстановяване. Ключово става обзавеждането на банята, което определя функционалността и комфорта на ежедневната употреба. Широката гама продукти на Pepco ни позволява да извършваме основни хигиенни процедури.

Широк избор от продукти, от елегантни банни аксесоари като дозатори за сапун, чашки за четки за зъби, до практични и стилни банни килими, душ завеси и кошчета за боклук. Всеки елемент е внимателно подбран, за да осигури дълготрайност и високо качество, и едновременно да добави уникален характер на вашата баня.

Обзавеждането на банята не се ограничава само до мебели и санитария, но и до практични аксесоари, които улесняват ежедневната употреба на това помещение. Банни аксесоари като дозатори, контейнери или сапунерки могат да бъдат не само практични, но и естетични, влияещи на комфорта и функционалността на помещението.

Подходящо подбраните банни аксесоари могат да превърнат обикновеното пространство в място с характер, излъчващо топлина и спокойствие. Те са същността на стила на традиционната баня, в която всеки елемент има своето място и значение.

Ключови във всяка баня са функционални решения за съхранение. Рафтове, кошници, шкафове или органайзери под мивката помагат да поддържаме ред и да имаме необходимите предмети винаги под ръка. Идеални са простите, но стилни опции, които съчетават функционалност с естетика. Търсете продукти, които максимизират пространството, особено в малки бани.

 Аксесоари за баня

Банни артикули като дозатори за сапун, контейнери за четки за зъби и сапунерки са необходими елементи на обзавеждането на всяка баня. Те улесняват ежедневните процедури, като едновременно влияят на естетиката и функционалността на помещението. Едновременно сапунерката, елегантният дозатор за сапун или дори простичката четка за тоалетна могат да се превърнат в малки произведения на изкуството, които обогатяват естетиката на помещението.

Банната рафт може да служи не само като практичен, но и като декоративен елемент, банните кърпи могат да бъдат мек акцент в цвета, малкото огледало често добавя дълбочина, а банният килим осигурява комфорт и безопасност – всеки от тези предмети има своето значение. Те не са само утилитарни предмети, но продумани детайли, които създават съгласувана цялост и внасят душа в банята.

Всички тези елементи създават хармонично цяло, което ни привлича със своята съгласуваност и елегантност. Ключът към постигането на безвременен вид е вниманието – съчетаването на цветове и материали на аксесоарите, които заедно създават уникална композиция.

Малките декорации, като свещи, растения или декоративни фигурки, могат да добавят личен характер на банята. Обаче помнете да запазите баланс и да не прекалявате с броя на украшенията, за да се запази естетиката и функционалността на пространството.

Колекцията на обзавеждането за баня в Pepco предлага широк избор от продукти, които съчетават практичност, стил и високо качество на изработката. От функционални аксесоари, като банни килими и дозатори за сапун, до елегантни декорации и практични решения за съхранение – всичко, от което се нуждаете, за да направите вашата баня не само функционална, но и стилно и уютно място. Вярваме, че правилно подбраното обзавеждане може напълно да промени характера на банята, като я превърне не само в място за ежедневни дейности, но и в пространство за релакс и отпускане.

В Pepco се стремим нашите продукти да бъдат достъпни за всеки, като съчетаваме привлекателни цени с високо качество и дизайн. Каним ви да се запознаете с нашата оферта и да изберете тези елементи на оборудването за баня, които най-добре отговарят на вашите нужди и вкус, за да бъде всеки момент, прекаран във вашата баня, още по-приятен.

Защо си струва да купувате в Pepco?

Винаги близо до вас 

Повече от 60 магазина в цялата страна. Винаги сме близо до Вас.

Винаги ниски цени

В Pepco ще намерите всичко необходимо на ниски цени

Богат избор

В Pepco ще намерите широк асортимент от продукти за себе си, за Вашето семейство и за Вашия дом

Купувайте с увереност

Имате право на 30 дни за връщане на стоките във всеки магазин в страната